Αρχική Αθλητικα Ο ΠΑΟ καταπληκτικός στα γήπεδα(3-0 την Ξάνθη) ,ανύπαρκτος εκτός αυτών

Ο ΠΑΟ καταπληκτικός στα γήπεδα(3-0 την Ξάνθη) ,ανύπαρκτος εκτός αυτών

1853

Απορούσε ο σχολιαστής του ραδιοφώνου της ΕΡΑΣΠΟΡ γιατί στο Ολυμπιακό Στάδιο στην πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού εν όψει του πρωταθλήματος ήταν περίπου 1200 με 1500 φίλαθλοι να δουν τον αγώνα με την Ξάνθη.

Μα γιατί ο ΠΑΟ είναι άλλο στον αγωνιστικό χώρο και άλλο το πακέτο που απευθύνεται στην κοινωνία.

Στον αγωνιστικό χώρο είναι μια αθλητική ομάδα με αρχή,μέση και τέλος και με αρχιτέκτονες τον Δώνη,τον Νταμπίζα κλπ.

Φαίνεται ότι οι παίκτες βγάζουν υγεία και είτε παίζουν οι λίγοι και καλοί ξένοι,είτε τα νεαρά και πολύ καλά ελληνόπουλα ο ΠΑΟ βγάζει αθλητική προσπάθεια.

Εκτός του αγωνιστικού χώρου βγάζει τη μιζέρια και την έλλειψη όχι μόνο αθλητικής,αλλά και κοινωνικής παιδείας του Αλαφούζου.

Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι ο Αλαφούζος κάνει πολιτικό και κάτι παραπάνω “μεροκάματο” με τον ΠΑΟ και δεν δίνει ψυχικά ούτε δεκάρα για τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην ιστορία του ΠΑΟ.

Ξέρουν ότι αθλητικά η ομάδα είναι ικανή να κερδίζει και τον Αγιαξ και τη Φεγενορντ και άλλες ,αλλά αν “χρειαστεί” θα χάσει 3-1 απο μια κρητική παρέα.

Επομένως θα πάει ο κόσμος να δεί ένα πραγματικό παιχνίδι με τον Αγιαξ,γιατί εκεί δεν χωράει “αλαφουζιά”.Αλλά με την Ξάνθη δεν θα δώσει δεκάρα γιατί εκεί χωράει “αλαφουζιά”.

Θα δεί τα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα βγάλει τα συμπεράσματά του και ανάλογα θα τοποθετηθεί,ως προς τις σκοπιμότητε ς,οι οποίες κάποια στιγμή θα εμφανιστούν…

Ο κόσμος βλέπει τον Ολυμπιακό να έχει το καταπληκτικό γήπεδό του και την ομάδα του,τον ΠΑΟΚ τον γήπεδο και το σχέδιό του μαζί με ομάδα,την ΑΕΚ να αποκτά καταπληκτικό γήπεδο,στη φυσική της έδρα και να έχει την ομάδα της και βλέπει τον ΠΑΟ να είναι η ομάδα που χτίζουν και με πιτσιρίκια και καλύτερους παίκτες οι Δώνης-Νταμπίζας και απο εκεί και κάτω ξέρουν ότι ο Αλαφούζος είναι ικανός να τους βάλει να παίξουν στο γήπεδο του Φωστήρα και να λέει ότι αυτός είναι ο ΠΑΟ.

Γιατί απλά αυτός είναι και το καταλαβαίνει όποιος έχει παρακολουθήσει διαχρονικά  την αθλιότητα που λέγεται αλαφουζοΜΜΕ και κινείται στο τρίπτυχο “σκοπιμότητα-σκοπιμότητα-σκοπιμότητα”.

Ο ΠΑΟ νίκησε 3-0 την Ξάνθη πολύ εύκολα και φάινεται ότι είναι 3 κλάσεις πάνω απο την ομάδα αυτή με την σύνθεση του δευτέρου ημιχρόνου,δηλαδή Κότσαρη,Ζαγαρίτη,Αλεξανδρόπουλο-Αποστολάκη-Μαυρομάτη-Μολό-Βέργο,Καμπετσή κλπ

Δεν θα εκπλαγεί κανείς να τη δεί να κερδίζει στο Καραϊσκάκης τον Ολυμπιακό και να χάνει στο ΟΑΚΑ από τον ΟΦΗ…

Οπως δεν εκπλήσσεται απο την αθλιότητα να έχει περάσει το καλοκαίρι και να μην έχει ακούσει μια κουβέντα για γήπεδο του ΠΑΟ,μετά τις αρχικές του Κώστα Μπακογιάννη.

Τα αλαφουζοΜΜΕ αρχίζουν γερές μπηχτές στο Μητσοτακέϊκο και πολύ καλά κάνουν.

Θα την πληρώσει και πάλι ο ΠΑΟ,όπως επι ΣΥΡΙΖΑ ,διάστημα κατά το οποίο ο Αλαφούζος είχε επιλέξει να είναι έξω απο την εικόνα του ΠΑΟ και να πληρώνει μέχρι του σημείου να τον κρατάει με άνεση μετά τους Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,Ατρόμητο,Αρη.

Φέτος βέβαια οι προπονητές δηλώνουν ότι πάνε για πρωτάθλημα.Ο ίδιος ο Αλαφούζος όμως δεν έχει δηλώσει τίποτα και στα περσικά χωριά προσέχουν πάντα μην τους τραβήξουν τα χαλιά…

Εκτός και αν το Μητσοτακέϊκο θελήσει να εξισορροπήσει την εικόνα με την κόκκινη κουμπαριά και προωθήσει πράσινο γήπεδο…