Αρχική Αθλητικα Ο ΠΑΟ νίκησε,αλλά έμεινε… στο 0-0.Μεγάλα ματς στην Ευρώπη,Τι έκαναν οι Ελληνες...

Ο ΠΑΟ νίκησε,αλλά έμεινε… στο 0-0.Μεγάλα ματς στην Ευρώπη,Τι έκαναν οι Ελληνες του εξωτερικού.

1220

Ενας ακόμα άνθρωπος του αθλητισμού ,με πέρασμα απο την Ελλάδα έχασε τη ζωή του κοροναϊό.Πρόκειατι για τον σέρβο,πρωην προπονητή του Αρη Ιλια Πέτκοβιτς.

Κατά τα άλλα στο εξωτερικό το VAR είναι αλάνθαστο,στην Ελλάδα ο συνδυασμός διαιτητών και “μηχανήματος” δεν φαίνεται να είναι πάντα τέλειος.

Στην Κρήτη ο αναγκαστικά ανανεωμένος Παναθηναίκός διαμαρτύρεται δια στόματος Περέα και υποστηρίζει ότι το μηχάνημα δεν απέδειξε ότι η μπάλλα δεν βρήκε στο χέρι του Περέα, ο οποίος προσπαθούσε να βρεί ισορροπία απο παρατεταμένο τράβηγμα αντιπάλου.

Η μπάλλα δεν άλλαξε πορεία,όμως όταν οι διατητές μηχανήματος δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι η μπάλλα βρήκε το χέρι του παίκτη φώναξαν τον διαιτητή του αγώνα Καραντώνη, ο οποίος το πήρε πάνω του και ακύρωσε το γκολ που στη συνέχεια πέτυχε ο Καμπετσής.Ομως θα έπρεπε να δώσει φάουλ υπέρ του Περέα ,αφού ο αντίπαλος σε αυτή τη φάση τον τραβούσε συνεχώς.Αν αποφάσιζε να δώσει το προφανές φάουλ θα έπρεπε να μην το δώσει και να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί αφού ο ΠΑΟ πέτυχε γκολ.Γνώμη μας: κακώς ακυρώθηκε το γκολ ,αφού ο Περέα ήταν θύμα φάουλ…Το μας,αδιάφορο και για τις δυο ομάδες ήταν καλό και έμεινε στο 0-0.

Στην “πλατεία” ελπίζουν πια βάσιμα στη σωτηρία του Πανιωνίου,αφού νίκησε και την Ξάνθη,έβαλε απο κάτω με ισοβαθμία τον Παναιτωλικό και είναι ένα βαθμό πίσω απο την Ξάνθη.

Στην Ευρώπη εντυπωσιακότερη είναι η βέβαιη άνοδο της Λίντς μετά 16-17 χρόνια στην Πρέμιερ Λίγκ με τον Μπιέλσα στον πάγκο.Νίκησε 2-0 τη Φούλαμ και έχει οξτώ βαθμούς “αέρα” στη μάχη για την απευθείας άνοδο.

Εντυωπιακό είναι και το 4-0 της Χόφενχάϊμ του Κώστα Σταφυλίδη(είναι εκτός ως τραυματίας) μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ με 4 γκολ του Κράμαριτς στα 70 πρώτα λετπά στα οποία αγωνίστηκε…

Η Μπάγερν με το ίδιο σκορ νίκησε εκτός την Βολφσμπουργκ.

Η Γιουνάίτεντ πήρε στο προτελευταίο λεπτό της παράτασης την πρόκριση στο κύπελλο από τη Νόργουϊτς με γκολ του σέντερ μπακ Μαγκουάϊρ.Η Νόργουϊτς έπαιζε σε όλη την παράταση με 10 λόγω αποβολής του Κλόσε.

Η Γουλβς αντίπαλος του Ολυμπιακού δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και νίκησε 1-0 και εκτός έδρας την Αστον Βίλα που καίγεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε δυο φορές στην έδρα της Θέλτα,αλλά ισοφαρίστηκε στο 88,έμεινε στο 2-2 και η Ρεάλ αν νικήσει φεύγει δυο βαθμούς μπροστά και ευνοείται και στην ισοβαθμία.Η λεγανές του Σιόβα(έπαιξε σε όλο το ματς) έχασε στις καθυστερήσεις απο την Οσασούνα και δύσκολα γλιτώνει τον υποβιβασμό.

Με τον Μπακασέτα και τον τζαβέλλα σε όλο το μάτς η Αλάνια σπορ πήρε 3-3 εκτός έδρας απο την Γκοζτεπέ ,αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις καί έχασε την 6η θέση απο την Φενέμπαχτσέ.