Αρχική Αθλητικα Ο ΠΑΟ σαρωτικός ,τσάκισε την φιναλίστ της Ευρωλίγκα Εφές!

Ο ΠΑΟ σαρωτικός ,τσάκισε την φιναλίστ της Ευρωλίγκα Εφές!

1472

Ο Παναθηναϊκός είχε παίχτες που έδειξαν ψυχή και πάθος και κέρδισε καθαρά την περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκας και ιδιαίτερα ενισχυμένη και φέτος Αναντολού.Τελικό σκόρ 86-70 και αυτό έγινε απο τα μέσα της τρίτης περιόδου και μετά όταν η Εφές πέρασε για τελευταία φορά μπροστά με 4 πόντους.

Τότε ο ΠΑΟ αντέδρασε σαν ρολόί του ΝΒΑ με όλους τους παίκτες αλάνθαστους,μαχητικούς,αποτελεσματικούς.

Αυτός που φάνηκε περισσότερο και το είχε ανάγκη και ο ίδιος και ο ΠΑΟ ήταν ο Ράϊς, ο οποίος είχε έρθει να αντικαθιστά επάξια τον Καλάθη.Το έκανε και με το παραπάνω.εβαλε 18 πόντους και 75% ευστοχία σε τρίποντα,δίποντα,έκλεψε μπάλλες ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος.Στην κρίσιμη περίοδο ο Καλάθης,ο Παπαγιάννης,ο Τζόνσον,ο Τόμας έδειξαν ότι είναι παίκτες ΝΒΑ και κλείδωσαν τους αντίστοιχους ΝΒΑ της Εφές.

Ο Ράϊς είπε στο τέλος ότι πρέπει να ξεκουράσουμε τον Καλάθη,άρα να παίξουμε και οι άλλοι εξίσου καλά και παρατήρησε ότι ο Καλάθης παίζει αναγκαστικά 35 λετπά σε κάθε αγώνα.

Με τη νίκη ο ΠΑΟ έφτασε και πάλι στην 8άδα και πρέπει να κάνει τέτοια παιχνίδια και εκτός έδρας για να ελπίζει.

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε την Χίμκι με 90-78 και έδειξε ότι κακώς ο ΠΑΟ έχασε στη Ρωσία με τον τρόπο που έχασε σε ένα παιχνίδι το οποίο ήλγχε και τα 3/4 του αγώνα…