Αρχική Ελλαδα Ο Πατούλης έχει τιτάνιο έργο στην Αττική.

Ο Πατούλης έχει τιτάνιο έργο στην Αττική.

1994

 

O Γιώργος Πατούλης είναι σχεδόν βέβαιος νέος Περιφερειάρχης Αττικής και θα αναλάβει ένα πραγματικά δύσκολο έργο σε πλείστους τομείς.

Απο την αθλιότητα της διαχείρισης των σκουπιδιών μέχρι την αθλιότητα που επικρατεί στο πεδίο του Αρεως και στα φιλανθρωπικά ιδρύματα τα οποία εποπτεύει η Περιφέρεια και για τα οποία εκκρεμούν σοβαρότατες δικογραφίες.

Προφανώς θα βοηθηθεί ή πρέπει να βοηθηθεί απο τους συμβούλους του η γκάμα των οποίων αρχίζει απο τα 25 τους χρόνια(η Φαίη Καλογήρου που εξελέγη στον Κεντρικό Τομέα)μέχρι σχεδόν τα 70κάτι τους.

Η Ρένα Δούρου ξεκίνησε ως ελπίδα,αλλά περιορίστηκε σε νοοτροπία “κλειστού κλάμπ της Κουμουνδούρου” .Επι 4 χρόνια δεν κατάφερε να μπεί ούτε για ένα δευτερόλπετο στο πολύπαθο και ταλανιζόμενο απο σκάνδαλα Γηροκομείο Αθηνών και ας έβλεπε να προετοιμάζεται να θέσει υπό έλεγχο το Γηροκομείο μία ομάδα γύρω απο την “μητσοτακική” εξουσία.

Κακό είναι αυτό;

Οταν το κεντρικό πρόσωπο της ομάδας ,παρουσιάζεται ως μοναδικός ανδιοτελής  εξυγιαντής του Γηροκομείου και την ίδια ώρα προσπαθεί με επίσημες αιτήσεις να βάλει στο χέρι ως εγγυητής,ακόμα και …άγνωστου ενοικιαστή φιλέτα του Γηροκομείου στο κέντρο του Κολωνακίου,τότε δεν είναι απλώς κάκιστο,αλλά κάτι χειρότερο απο πλευράς διαπλοκής.

Η Ρένα Δούρου έχασε πλείστους  από  τους καλόπιστους υποστηρικτές της με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τις τραγωδίες της Μάνδρας και της φονικής πύρινης λαίλαπας σε Μάτι  και Δυτική Αττική.

Σε τέτοιες περιπτώσεις η πολτική ευθύνη βαραίνει και η παραίτηση είναι επιβεβλημένη,ανεξάρτητα από το αν ευθύνεται ο προηγούμενος…ηγούμενος της Περιφέρειας η ο προ και προ-προ -προηγούμενος ή διάφοροι άλλα παράγοντες.

Στην Αυστρία ο Καγκελάριος παραιτήθηκε,γιατί ο αντικαγκελάριος έκανε διάφορες αθλιότητες χωρίς καμία γνώση του.

Η Ρένα Δούρου δεν παραιτήθηκε γιατί έβαλε πάνω απο τις ζωές που χάθηκαν χωρίς ευθύνη της,την προσωπική της καριέρα.Η ζωή όμως έχει και υποχρεώσεις,εκτός απο τα δικαιώματα…

Στην Πάτρα είναι απίστευτη η περίπτωση Πελετίδη.Το προερχόμενο απο το ΚΚΕ στέλεχος έπρεπε να είχε παραιτηθεί απο την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης της βίλας του πάνω στη θάλασσα και στο γυαλό στα Αραχωβίτικα…