Αρχική Ελλαδα Ο “Ρουβίκωνας” ξεμπρόστιασε με βίντεο την αλητεία και ο Μιχ.Χρυσοχοϊδης καταπίνει …καμήλα!

Ο “Ρουβίκωνας” ξεμπρόστιασε με βίντεο την αλητεία και ο Μιχ.Χρυσοχοϊδης καταπίνει …καμήλα!

1513

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Πριν κάμποσα χρόνια ο σημερινός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Χρυσοχοίδης είχε τη μεγάλη επιτυχία της εξάρθρωσης της τρομοκρατίας.Εστω κατά το 1/5 της,όπως αποδεικνύεται απο τςι δικογραφίες και τα στοιχεία.

Δεν υπήρχε βέβαια καμία λαϊκή πίεση για εξάρθρωση και των άλλων 4/5 γιατί ,αρέσει δεν αρέσει, απέναντι στην διαφθορά  και προκλητική ατιμωρησία του πολιτικού συστήματος, παιδί του οποίου είναι και ο κ.Χρυσοχοίδης,έχουν εμφανιστεί ακόμα και  δημόσια φωναχτά σκεπτόμενοι του στυλ”17 Νοέμβρη που σας χρειάζεται”…

Οταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία ο κ.Χρυσοχοίδης ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έκανε συχνά δηλώσεις του στυλ “το Κέντρο της Αθήνας είναι Καμπούλ” και κατακεραυνωνε την ανικανότητα της Νέας Δημοκρατίας και της Αστυνομίας.

Σήμερα ο κ.Χρυσοχοίδης είναι και πάλι Υπουργός Προστασίας με τη Νέα Δημοκρατία.

Θα περιμέναμε μετά την παράνομη συμπεριφορά στα επίπεδα της αλητείας κάποιων “ενστόλων” να κάνει μια δήλωση και να πει ένα και ένα κάνουν δύο. Δηλαδή οι εμπλεκόμενοι είναι οι τάδε και τάδε,υπηρετούν εκεί και διεξάγεται έρευνα για να καταδειχθεί τι συνέβη ακριβώς και ποιοί έχουν ευθύνες.

Αντί αυτού του απλού πράγματος του φταίει ο…Ρουβίκωνας!Γιατί δημοσίευσε ένα αδιάψευστο ντοκουμέντο:βίντεο.Και έτσι όλα είναι στη φόρα και δύσκολα συγκαλύπτονται.

Γίνονται τέτοια πράγματα;

Λίγο πιο πάνω στη Λαμία η αλητεία κάποιων συγκεκριμένων ,μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ,αστυνομικών έκανε πολύ χειρότερα με δήθεν ναρκωτικά και κατακρατεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ ακόμα επί 8 χρόνια(!!!) το αυτοκίνητο ενός δύστυχου παιδιού με οριακή νοητική κατάσταση.Και σήμερα προσπαθούν να κουκουλώσουν την δικαστική έρευνα.Στην ξεδιάντροπη κουκούλα αντθίσταται(ακόμα…) η Εισαγγελία Εφετών Λαμίας.

Αντί λοιπόν ο κ.Χρυσοχοίδης να πει τα πράγματα με το όνομά τους  καταπίνει την καμήλα και διυλίζει το…Ρουβίκωνα με την εξής δήλωση με ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση του υπουργείου

«Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, γνωστό ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» ανεβάζει στο Facebook βίντεο, που προφανώς “κατά σύμπτωση” περιήλθε στην κατοχή του και δείχνει αστυνομικούς να ακινητοποιούν μοτοσυκλετιστή. Γιατί; Επειδή σύμφωνα με την εκδοχή του Ρουβίκωνα, ο μοτοσυκλετιστής διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο, με αστυνομική συνοδεία, που του έκλεισε τον δρόμο. Ο αρμόδιος Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Ραγκούσης υιοθετεί την εκδοχή του Ρουβίκωνα δίχως να διερευνήσει μήπως συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

Είναι αξιοσημείωτη η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να αναγορεύει το Ρουβίκωνα σε αξιόπιστη πηγή και συνομιλητή.

Σε ότι όμως αφορά στο περιστατικό τα γεγονότα έχουν ως εξής.

Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία το περιστατικό αφορά σε συμπλοκή αστυνομικού με δικυκλιστή. Κατά τη διαδικασία ελέγχου προέκυψε η συμπλοκή. Ούτε συνοδεία, ούτε συνοδοί.

Εξάλλου, στην έρευνα που ήδη διεξάγει για το περιστατικό η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, Υπηρεσία της οποίας προΐσταται εισαγγελεύς, τόσο ο ιδιώτης όσο και ο αστυνομικός θα καταθέσουν. Αυτονόητα, με την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας θα υπάρξει ενημέρωση».

Ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε δική του νέα δήλωση και επιμένει στην ερώτηση στη Βουλή και στο ξεκαθάρισμα της υπόθεσης.

Από την πλευρά του “Ρουβίκωνα” ήρθε η απάντηση του Γ. Καλαϊτζίδη:

«Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα σχετικά με το βίντεο που ανέβασα στο φεισμπουκ.

Επειδή υπάρχουν στην ανακοίνωση αναφορές σε μένα αλλά και στην συλλογικότητα μου(σ.σ. εννοεί τον Ρουβίκωνα) ας μου επιτραπούν 2-3 σχόλια.

Καταρχήν όντως δεν περιήλθε συμπτωματικά το βίντεο στην κατοχή μου.Δεκάδες βίντεο έρχονται στην κατοχή μας από πολύ κόσμο που μας τα στέλνει γιατί θεωρεί πως μπορούμε να αναδείξουμε έστω και στο ελάχιστο κάποια ζητήματα.

Εγώ προσωπικά έχω πλέον ολόκληρο αρχείο φυσικά σε ασφαλές μέρος.Το αν θα βγουν τα βίντεο αυτά στην δημοσιότητα μέσω των σόσιαλ μίντια εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που δεν θέλω τώρα να επεκταθώ.

Προφανώς και παίζει σημαντικό ρόλο το να μην κυκλοφορήσουμε υλικό το οποίο στην κρίση την δική μας δεν είναι εντελώς αξιόπιστο.Και πολλοί άλλοι παράγοντες εν τέλει καθορίζουν αν θα δημοσιευθεί κάτι.

Στο δυστοπικό περιβάλλον της ελεγχόμενης δημοσιογραφίας και των μίντια που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία, έπρεπε και εμείς να δημιουργήσουμε μια επικοινωνιακή “γραμμή άμυνας” ένα προπαγανδιστικό “ισοδύναμο” που θα εξασφαλίζει όρους επιβίωσης στην απόπειρά επιβολής της κρατικής προπαγάνδας εναντίον μας.

Δεν έχω φυσικά αυταπάτες πως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οποιασδήποτε κυβέρνησης θα θεωρούσε εμένα η οποιονδήποτε σύντροφο-σα μου “αξιόπιστη πηγή “.

Και φυσικά μου φαίνεται και εμένα παράδοξο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να επικαλούνται το οτιδήποτε από εμάς, όταν για 4μιση χρόνια που ήταν κυβέρνηση μας “φιλοδώρησαν” με 400 συλλήψεις και προσαγωγές αλλά και δεκάδες απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Αλλά σόρρυ κιόλας όταν οι αστυνομικοί συνοδοί ενός επισήμου χτυπάνε έναν άνθρωπο στην μέση του δρόμου με όρους συμμορίας και μπορούμε να το αναδείξουμε θα το κάνουμε.Και με οποιαδήποτε κυβέρνηση είτε της ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ.

Εσείς έχετε τα κανάλια εμείς έχουμε πλέον εκατοντάδες άτομα που μας στέλνουν ό,τι καταγράφουν.

Μπορεί να “παίξει μπουνιές”η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό. Ποσώς μας ενδιαφέρει.

O κόσμος θα κρίνει σε κάθε περίπτωση ποιός είναι τελικά η “αξιόπιστη πηγή”.Εμείς η αυτοί;»

Εμείς αντι άλλης φωτογραφίας επιλέγουμε τα τρόφιμα του Ρουβίκωνα στο Γηροκομείο,όταν η εξουσία άφηνε τους ηλικιωμένους στην τύχη τους…