Αρχική Διεθνη Ο Σαρκοζί βγάζει ερωτικά στη φόρα και “απαντά” στην Σεγκολέν Ρουαγιάλ!

Ο Σαρκοζί βγάζει ερωτικά στη φόρα και “απαντά” στην Σεγκολέν Ρουαγιάλ!

1970

«Να γράψω την αυτοβιογραφία μου δεν ήταν ο σκοπός μου. Προτίμησα να μιλήσω για όσα έζησα χωρίς χρονολογική σειρά, χωρίς θεματική, χωρίς δεύτερες πολιτικές σκέψεις», δηλώνει ο  περίφημος “Σαλονικιός” Νικολά Σαρκοζί για το νέο(τρίτο στη σειρά) βιβλίο του,το οποίο σε αντίθεση με τα άλλα δυο “σπάει ταμεία”.
Γιατί;Διότι ο “Σαλονικιός” αποφάσισε να βγάλει τα εν Οίκω εν Δήμω και δεν χαρίζεται ούτε στις ερωτικές πλευρές και γράφει γα τους προκατόχουςτου,για την μεγάλη του αγάπη με την συζυγό του Σεσίλ,την οποία χώρισε απο τον άντρα της και στη συνέχεια την εγακτέλειψε για την ηθοποιό Κάρλα Μπρούνι.

Ο Σαρκοζί γράφει και για τους άλλους γάλους πολιτικούς,για τον Σιράκ,τον Ολάντ κλπΑγνωστο αν αυτό είναι το πρώτο βήμα προς την εκδίκηση ,λόγω της παραπομπής του σε δίκη για “δώρα” απο την επιχειρηματία Μπετανκούρ.

Στις αρχές Ιουλίου, ο Νικολά Σαρκοζί απασχόλησε τα ΜΜΕ με το εξώφυλλο στο Paris Match όπου εμφανίζεται ψηλότερος από τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι,η οποία του έριχνε ένα κεφάλι και ας φορούσε ψηλοτάκουνο παπούτσι εκείνος και ίσιο εκείνη…

Ενα ιδιαίτερο χτύπημα φύλαξε για την επι 30χρόνια συζυγο του αντιπάλου του ολάντ,την περίφημη επίσης πολιτικό και συγγραφέα Σεγκολέν Ρουαγιάλ

Αναφέρει χαρακτηριστικά πως ήταν ικανή να «επιβεβαιώσει κάτι για το οποίο δεν πίστευε πραγματικά ούτε λέξη»!!!

Η Ρουαγιάλ είχε κάνει καυτή αρχή με βιβλία μετά την απόσυρσή της απο την πολιτική ,στην οποία διεκδίκησε μέχρι και την προεδρία της Γαλλίας,όταν χώρισε μετά 30χρόνια γάμου με τον πρώην πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Η Ρουαγιάλ στο βιβλίο της γράφει πολλά για τα ερωτικά ,με τα οποία οι γάλλοι ηγέτες “τρέφουν” συχνά την κοινή γνώμη τους.

Ιδιαίτερα για τον σημερινό πρόεδρο Μανουέλ Μακρόν και την συζυγό του Μπριζίτ αναφέρει:

“Με ρωτούν συχνά αν γνώριζα καλά τον Εμανουέλ Μακρόν. Δεν τον γνώριζα πραγματικά. Είχαμε διασταυρωθεί σε κάποιες συσκέψεις στο προεδρικό μέγαρο για τα θέματα της βιομηχανίας της ενέργειας, ειδικά. Συχνά είχαμε την ίδια γραμμή, ακόμη και για τα πυρηνικά.  (…)

Ωστόσο, έβρισκα πολύ συμπαθητικό και σεβαστό το γεγονός ότι είχε τολμήσει να παντρευτεί μια γυναίκα είκοσι χρόνια μεγαλύτερή του. Πίστευα ότι και οι δυό τους χρειάστηκαν πολύ επιμονή, κουράγιο και αγάπη για να αντιμετωπίζουν την κριτική, τον σαρκασμό, την βλακεία και την κακοήθεια.

Τους καταλάβαινα και τους δύο επιπλέον, γιατί, όπως όλοι γνωρίζουν σήμερα, με είχαν βάναυσα προδώσει κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2007, για μια γυναίκα δέκα χρόνια νεότερή μου, την οποία στη συνέχεια πρόδοσαν με μια άλλη γυναίκα, δέκα χρόνια επίσης νεότερη. Δέκα και δέκα κάνει είκοσι χρόνια, αλλά στην αντίθετη κατεύθυνση».

Να σημειωθεί ότι η Ρουαγιάλ επιτέθηκε με σφοδρότητα στον ολάντ πατέρα των τεσσάρων παιδιών της και τον κατηγόρησε ότι είχε γίνει κρυφοφανερά δίγαμος με την δημοσιογράφο Τριερβελέρ.