Αρχική Διεθνη Ο Τράμπ …εισέβαλε στη Βόρεια Κορέα ξαφνικά και απροειδοποίητα!

Ο Τράμπ …εισέβαλε στη Βόρεια Κορέα ξαφνικά και απροειδοποίητα!

1890

Πριν λίγες ημέρες αμερικανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι ο ετεροθαλής αδελφός του Βορειοκορεάτη δικτάτορα(“ηγέτη” τον αποκαλούν και δυτικά ΜΜΕ…) Κιμ Γιογκ Ουν ,ο οποίος δολοφονήθηκε στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ απο μια Ινδονήσια και μια Βιετναμέζα ήταν πράκτορας της ΣΙΑ με αμοιβή εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια.

Ο ετεροθαλής Κιμ Γιογκ Νάμ μπήκε στην ΣΙΑ όταν η τελευταία κατάφερε να τον εκμαυλίσει με καζίνο και ωραίες γυναίκες που έπεσαν δίπλα του.

Προφανώς ο Ναμ προσέφερε καλής υπηρεσίες γιατί αμέσως μετά την δολοφονία(οι γυναίκες του πέταξαν θανατηφόρο υγρό με αμοιβή 75 δολάρια πιστεύοντας ότι μετέχουν σε φάρσα γέλιου…)  ο δικτάτορας αδελφός του δέχθηκε συναντήσεις αδιανόητες με τον Ντόναλντ Τράμπ.

Οι συναντήσεις δεν έβγαλαν φανερά κάτι,αλλά πρέπει να υπολογίσει κανείς πως η ΣΙΑ έκανε τόσο σοβαρή δουλειά,ώστε ο Ουν έχει 10 χρόνια να συναντήσει Κινέζο πρόεδρο,υπο την προστασία του οποίου είναι η Β.Κορέα…

Σε αυτή τη δεκαετία φαίνεται ο Ουν να είναι απομονωμένος και από τη Ρωσία και προφανώς η συνάντηση με τον Τραμπ ,έγινε κάτω από σοβαρό στρίμωγμα του Βορειοκορεάτη.

Προχθές εντελώς ξαφνικά υπήρξε νέα συνάντηση των δυο στη νεκρή ζώνη που χωρίζει Βόρεια και Νότια Κορέα.

Δεν υπήρξε κάποια πρόοδος πέρα από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση απο πλευράς Τραμπ.

Πίεσε τα ΜΜΕ να πάνε μαζί του και εκεί απλά τα άφησε να φωτογραφίσουν και να καταγράψουν τη στιγμή που συμβολικά μπαίνει σε βορειοκορεάτικο έδαφος για να έχει χειραψία και συνάντηση με τον Ουν.

Από την πλευρά του ο συνήθως αμετροεπής Ουν δεν έκανε καμία δήλωση …κατάκτησης των ΗΠΑ και του κόσμου από τον “ηρωϊκό και ανίκητο στρατό του”…

Πρέπει να σημειώσει κανείς ότι η συνάντηση γίνεται την ώρα που οι ΗΠΑ ασκούν πολύ ισχυρές οικονομικές  πιέσεις στην Κίνα ,ενώ παράλληλα ασφαλώς έχουν βάλει το χέρι τους στην μεγάλη αναταραχή που ξέσπασε στο πυκνοκατοικημένο Χογκ Κόγκ,ως αντίδραση της εφαρμογής σκληρών νόμων απο την Κίνα.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και το ερώτημα είναι αν ο Ουν κάνει τις κινήσεις αυτές σε στρατηγική συμφωνία με την Κίνα ή εκμεταλλεύεται την συγκυρία…

Οπως και νάχει η κινητικότητα είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει νέα δεδομένα ,όχι μόνο στην περιοχή,αλλά ευρύτερα στο κλάμπ των Υπερδυνάμεων…