Αρχική Αθλητικα Πέθανε ο Θρύλος του ΝΒΑ,με το δεξί για σουπερ Ελληνες το 2020…

Πέθανε ο Θρύλος του ΝΒΑ,με το δεξί για σουπερ Ελληνες το 2020…

1455

 

Ο νέος χρόνος μπήκε με το δεξί για δυο σημαντικούς Ελληνες αθλητές του εξωτερικού και με μια απώλεια ενός θρύλου του ΝΒΑ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ,βασικός αμυντικός της φημισμένης Αρσεναλ έδειξε ότι τα “μωρά” είναι αξιαγάπητα,αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ,επιμένει στα “μωρά” δηλαδή ενδεκάδα που βασίζεται στις ακαδημιες της και ο μέσος όρος των παικτών της είναι κοντά στα 22-24 χρόνια,παρά τις ήττες απο ασήμαντες ομάδες.

Βρίσκεται στην πέμπτη θέση και αν κέρδιζε και σήμερα θα έφτανε δυο βαθμούς πίσω απο την 4η Τσέλσι και τη θέση που οδηγεί στο χρυσοφόρο Τσάμπιονς λίγκ.

Η Τσέλσι έφερε ισοπαλία 1-1 με την Εβερτον,αλλά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βάζοντας το 2ο γκολ της Αρσεναλ σε βάρος της Μάνστεστερ ,έθαψε τις όποιες ελπίδες  διατηρούσαν να ισοφαρίσουν και να ανατρέψουν την ήττα.

Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται το νέο σουπερ αστέρι του ΝΒΑ και η ομάδα του καλπάζει πρωτηδεύτερη(οι Μπόστον έχουν 4 παιχνίδια λιγότερα) στο φημισμένο αμερικάνικο πρωτάθλημα ο επι 30 χρόνια διοικητικός ηγέτης του ΝΒΑ  έφυγε απο τη ζωή.Ο Ντέϊβιντ Στέρν (φωτογραφία)άνθρωπος που το ανέβασε τόσο ,ώστε να θεωρείται θρύλος του πιο σημαντικού πρωταθλήματος του κόσμου έφυγε απο τη ζωή ανήμερα πρωτοχρονιά.Είχε πέσει σε κώμα απο τις 17 Δεκεμβρίου ,λόγω σημαντικού προβλήματος υγείας και ήδη κάνουν δηλώσεις απο την κορυφή των ΗΠΑ μέχρι τα πέρατα του κόσμου.