Αρχική Διεθνη Παραιτήθηκε για τα σεξουαλικά εγκλήματα κατα ανηλίκων υπουργός του Τράμπ!

Παραιτήθηκε για τα σεξουαλικά εγκλήματα κατα ανηλίκων υπουργός του Τράμπ!

1856
WASHINGTON, DC - SEPTEMBER 17: Secretary of Labor Alex Acosta, (R) speaks as U.S. President Donald Trump listens during the inaugural meeting of the Presidents National Council for the American Worker in the Roosevelt Room of the White House on September 17, 2018 in Washington, DC. (Photo by Oliver Contreras - Pool/Getty Images)

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Εξω παραιτούνται εύκολα και γρήγορα και δεν αναζητούν κάλυψη σε σοβαρά εγκλήματα.

Για θυμηθείτε πόσο ταλαιπωρήθηκε η κοινή γνώμη μέχρι να απομακρυνθεί ,μετά την καταδίκη του, ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος καταδικάστηκε για υπόθεση με ανηλίκου στη Μολδαβία.

Αναφερόμαστε στον Ν.Γεωργιάδη, ο οποίος μάλιστα είχε καταφέρει να εκτοπίσει-ελέω γνωρισμίας απο το Κολλέγιο με τον Κυριάκο,τον σοβαρότατο Νίκο Δένδια και εμφανιζόταν ως μελλοντικός ηγέτης στη Νεα Δημοκρατία.

Στο δικαστήριο μάλιστα πήγαν βουλευτές και στελέχη ,φίλα προσκείμενα στον Κυριάκο,και ας αφορούσ ε η υπόθεση ανήλικα.

Μετά την καταδίκη,παρουσία αυτών των στελεχών,ο δρόμος της παραίτησης είναι μονόδρομος και για τη Ζιμπάμπουε.

Αντίθετα στις ΗΠΑ ένας Εισαγγελέας που είχε καταφέρει να γίνει υπουργός του Τράμπ παραιτήθηκε σε χρόνο ρεκόρ,δηλαδή 3-4 ημέρων όταν αποκαλύφθηκε ότι έκανε συμφωνία ουσιαστικής κάλυψης του ζάμπλουτου κροίσου Επστάϊν,προσωπικού φίλου πολλών διασήμων και μελών βασιλικών οικογενειών.

Στη Φλόριντα ο εισαγγελέας Αλεξ Ακόστα τον κάλυψε με μια συμφωνία για σεξουαλικά εγκλήματα και ο Επστάϊν θεώρησε ότι αφού πιά είχε αποκτήσει φιλίες και με τους Μπίλ Κλίντον,Τράμπ,πρίγκιπες και πανίσχυρες βασιλικές οικογένειες θα ήταν άτρωτος. Ετσι δεν είχε κανένα όριο στην εκμετέλλευση διακίνηση και …εμπορία ανήλικων,ων ουκ έστιν αριθμός και κανείς δεν θα μάθει ποτέ τον ακριβή αριθμ.ο,την τύχη τους στη ζωή κλπ Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι κάποια ανήλικα δεν είναι πια στη ζωή,αλλά άγνωστο με ποιό τρόπο και γιατί έχουν χαθεί.

Ο Επστάϊν έπεσε πάνω σε κανονικό εισαγγελέα στη Νέα Υόρκη,ο οποίος τον συνέλαβε και έδωσε στη δημοσιότητα όλο το παρελθόν.

Ετσι αποκαλύφθηκε η αθλιότητα του τότε Εισαγγελέα Ακόστα και σημερινού Υπουργού Εργασίας του Τράμπ.

Σε 3-4 ημέρες ο Ακόμα όχι μόνο παραιτήθηκε,αλλά πήγε στο Λευκό Οίκο και μαζί με τον πρόεδρο Τράμπ βγήκαν στον κήπο και είπε ότι “το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί και σε αυτό συμφώνησε και ο πρόεδρος Τράμπ”.

Θα μπορούσε να κρυφτεί,αλλά στις ΗΠΑ κια γενικά στη Δύση ,τέτοιου είδους αθλιότητες “θεραπεύονται” με εξαναγκασμό σε δημόσια παραίτηση-εξευτελισμ΄,ώστε να αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγήν και να γνωρίζουν την δημόσια ποινή της διαπόμπευσης,η οποία για αξιωματούχους είναι πολύ πιο σοαβρή απο 4-5 χρόνια στη φυλακή και στα μουλωχτά.

Ο Επστάϊν δηλώνει αθώος,αλλά κινδυνεύει και με …μισό αιώνα φυλακή,οπότε πολλοί υπολογίζουν ότι στο τέλος θα προσπαθήσει να συνεργαστεί για να πετύχει μικρότερη ποινή…