Αρχική Δικαιοσυνη Παραπέμπουν σε προανακριτική τον Δ.Παπαγγελόπουλο,αλλά να περιμένετε ανατροπές…

Παραπέμπουν σε προανακριτική τον Δ.Παπαγγελόπουλο,αλλά να περιμένετε ανατροπές…

1857

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Δυο γελοιογραφίες της σημερινής ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ δίνουν το “στίγμα” των τεκταινομένων στο μέγα σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Στην πρώτη ο Δ.Παπαγγελόπουλος(σκίτσα πάντα) είναι στην “κόκκινη πλατεία” της Μόσχας και στο βάθος ο Αγιος Βασίλειος.

Και γράφει: “Ο Ρασπούτιν στην Κόκκινη Πλατεία.Στος βάθος ο ναός του Αγίου Βασιλείου.Εκεί που οι δεξιοί μοσχοβίτες βάφτισαν τον Βασίλη Κόκκινο και οι αριστεροί τη Βασιλική Θάνου”

Στην άλλη γελοιογραφία ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτάται αν θα παραπέμψει τον κ.τσίπρα σε εξεταστική γιατί “Ο κ.Σαμαράς θέλει να λύσει τις διαφορές του με τον κ.Τσίπρα στα δικαστήρια”.

Και ο Κυριάκος απαντά ότι “τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια”.Τότε ερωτάται και πάλι “Ποιόνς απο τους δυο εννοείς”.Και εκείνος δεν απαντά.

Μένει ότι και οι δυο είναι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Υπο το πρίσμα αυτό ο γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης δήλωσε ότι θα γίνει προανακριτική μόνο για τον Δ.Παπαγγελόπουλο.

Μεταξύ άλλων είπε ο κ.Καλαφάτης:

«προκύπτει ότι υφίστανται σαφείς ενδείξεις για αθέμιτες παρεμβάσεις του κ. Δημητρίου Παπαγελόπουλου στη Δικαιοσύνη…

…Η Επιτροπή της Βουλής, θα προχωρήσει στη νομική αξιολόγηση με την έκδοση σχετικού πορίσματος προς την Ολομέλεια της Βουλής. Παράλληλα, θα ζητήσουμε να συντελεστούν οι σχετικές διαδικασίες με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα. Ώστε να υπάρξει άμεση και μέχρι τέλους διερεύνηση. Τόσο σε σχέση με αδικήματα που φέρεται να τελέσθηκαν, όσο και με τυχόν επιπλέον πρόσωπα που είχαν ανάμιξη στη νοσηρή αυτή υπόθεση…

…Πρόκειται για συνειδητή επιλογή μιας υπεύθυνης πολιτικής παράταξης, σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί να αποδίδονται κατηγορίες σε πρώην πρωθυπουργούς, παρά μόνον αν προκύπτουν αδιάσειστες αποδείξεις. Διαφορετικά, δηλητηριάζεται η πολιτική ζωή του τόπου”

Και συνέχισε: «Εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την τοξική πρακτική των μαζικών πολιτικών διώξεων και της στοχοποίησης πρώην πρωθυπουργών για επικοινωνιακά σόου και μικροκομματικά οφέλη. Αυτό το έπραξε ανεύθυνα η προηγούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Ο κ. Τσίπρας κρίθηκε για τις πράξεις, το ήθος και τις πρακτικές του σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις εθνικής κλίμακας από τον ελληνικό λαό. Ο οποίος και τον έστειλε στην αντιπολίτευση!».

Επιπλέον ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ τόνισε ότι «η χώρα θα εξακολουθεί να πορεύεται προς την ανάκαμψη που ξεκίνησε με τις εκλογές, χωρίς να ξεχνά τις τραυματικές εμπειρίες που βίωσε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διακυβέρνησης. Χωρίς καμία τιμωρητική διάθεση απέναντι στους πολιτικούς της αντιπάλους. Αλλά με γνώμονα την πιστή τήρηση του Συντάγματος. Και με προσήλωση στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων του μέλλοντος».

 

Στο προφανές άδειασμα του κ.Σαμαρά απο Μητσοτάκη-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κλπ τι απομένει;

Δόθηκε στη δημοσιότητα και δημοσίευεται λέξη προς λέξη η μηνυτήρια αναφορά-κάταθεση του κ.Σαμαρά και εκεί στολίζει ως “συμμορία” και τους εισαγγελείς παρότι ως σήμερα δεν ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ καν…

Αν το είχαμε κάνει εμείς θα μας είχαν συλλάβει για κακουργηματική και χειρότερα παραβίαση προσωπικων δεδομένων…

Ποιός την δημοσιεύει ολόκληρη;

Μα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ φυσικά…

Δημοσιεύονται επίσης αποσπάσματα φερόμενης ως κατάθεσης του Αντεισαγγελέα Γιάννη Αγγελή ,όπου στολίζει την κ.Τουλουπάκη,η οποία τον έχει καταγγείλει για παρεμβάσεις και άλλα συναφή που έχουμε γράψει.

Πρόβλεψή μας απο τώρα:

Στο τέλος-τέλος δεν θα στοιχειοθετήσουν καταδίκη Παπαγγελόπουλου γιαυτά που μέχρι σήμερα του καταλογίζουν.Αν βγουν άλλα θα τα κρίνουμε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ομιλεί για επιχείρηση συγκάλυψης του σκανδάλου και τρομοκράτηση των μαρτύρων…

Θυμηθείτε τις ανατροπές στο σκάνδαλο Κοσκωτά,ακόμα και με καταθέσεις σωματοφυλάκων κλπ κλπ.

Και να περιμένετε ανατροπές…