Αρχική Ελλαδα Πατούλης,Μπακογιάννης ,Ζέρβας,Μώραλης,Πελετίδης,Ελισάφ νικητές

Πατούλης,Μπακογιάννης ,Ζέρβας,Μώραλης,Πελετίδης,Ελισάφ νικητές

2339

Ο Γιώργος Πατούλης και ο Κώστας Μπακογιάννης σάρωσαν σε Αττική και Αθήνα για τις θέσεις Περιφερειάρχη και Δημάρχου.Ο Κώστας Ζέρβας σάρωσε τον εκλεκτό του Κυριάκου στη Θεσαλονίκη,ο Π.Νίκας νίκησε τον Τατούλη στην Πελοπόννησο,η Ρόδη Κράτσα νίκησε τον εκλεκτό και ως τώρα περιφερειάρχη Γαλιατσάτο του ΣΥΡΙΖΑ στα Ιόνια Νησιά,ο επι χρόνια γνωστός Δήμαρχος Πεντέλης Στεργίου έχασε.

Ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά νίκησε ,αλλά με σχετικά μικρή διαφορά,αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε ταυτιστεί μαζί τους(!!!) και ο Μητροπολίτης Πειραιά.

Ο παλαιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Σπύρος Λιβαθινός χάνει με μικρή διαφορά τον Δήμο Μαραθώνα απο τον εκλεκτό του Ηλία Ψινάκη,ο πασίγνωστος ηθοποιός Γιάννης Βούρος έριξε σφαλιάρα στον αντιΑΕΚ(!!!) (πρώην;)εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια και έγινε Δήμαρχος Φιλαδέλφειας,ο εκλεκτός του ΚΚΕ Πελετίδης με την βιλάρα και την …σιωπή γιαυτήν στην Πάτρα ξανασάρωσε(!),ενώ στα Γιάννενα εξελισσόταν ως αργά θρίλερ μεταξύ του Μωϋσή Ελισάφ και του Κ.Μπέγκα.

Στα κανάλια οι γνωστές γραφικότητες.Δημοσιογράφοι να γλείφουν περισσότερο απο τους πολιτικούς διάφορους,εκλεγμένοι με τα λόγια τα μεγάλα κλπ

Ο ΣΚΑΙ παρουσίασε δημοσκόπηση με τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται με περίπου το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών