Αρχική Διεθνη Περίεργες αντιφάσεις για τον κοροναϊό στην Κίνα και τα εμβόλια…

Περίεργες αντιφάσεις για τον κοροναϊό στην Κίνα και τα εμβόλια…

1416

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ενω περιέργως η Κίνα ανακοινώνει μονοψήφια νέα κρούσματα κοροναίού ο Παγκόσμιος οργανισμός Υγείας με αντιφατικές ενέργειες δείχνει ότι μάλλον η αλήθεια κρύβεται επιμελώς.
Από τη μία πλευρά ανακοινώνει ότι ο συνολικός αρθμός των νεκρώνπιυ τώρα πλησιάζει το 1 εκατομ μπορεί να διπλαστεί σύντομα,αν δεν ληφθούν μέτρα αποτελεσματικά και δεν βρεθεί η θεραπεία του .
Από την άλλη έδωσε στην Κίνα την άδεια να χορηγήσει πειραματικά σε ανθρώπους εμβόλια χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση 3 μετά την οποία μπορούν να δοθούν τέτοιες άδειες.Δηλαδή δίνει άδειες εκτακτης ανάγκης και όχαν η κατάσταση έχει φτάσει τόσο στο απροχώρητο ώστε τα πειραματικά εμβόλια να είναι το μικρότερο κακό.
Ομως η Κίνα με πληθυσμο 1,5 δις ανθρώπους ανακοινώνει κρούσματα που ισοδυναμούν με ψύλλο σε άχυρα τεράστιας ποσότητας.Ανακοινώνει 7-8 κρούσματα.
Είτε λοιπόν ο οργανισμός υγείας θεωρεί πειραματόζωα και άνευ αξίας ανθρώπους τους Κινέζους και δίνει τέτοια άδεια επίσημα,είτε γνωρίζει ότι εκεί η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή απο κάθε άλλο μέρος του πλανήτη και ο μονοψήφιος αριθμός είναι παραμύθι…

«Αν δεν το κάνουμε, όλοι οι αριθμοί για τους οποίους μιλάμε (2 εκατομμύρια θάνατοι) δεν θα είναι μονάχα κάτι που μπορεί κανείς να φανταστεί, αλλά δυστυχώς πολύ πιθανοί» δήλωσε σήμερα ο Μάικ Ράιαν, ο επικεφαλής του ΠΟΥ στο πρόγραμμα εκτάκτων καταστάσεων, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης και πρόσθεσε:

«Εάν δεν συνεχίσουμε να κάνουμε περισσότερα, να εξελισσόμαστε, στη φύση, την κλίμακα και την ένταση της συνεργασίας μας, επομένως, ναι, θα δούμε αυτόν τον αριθμό και δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερο. Η στιγμή για ανάληψη δράσης είναι αυτή τώρα»

«Δεν αφορά μονάχα το να διεξάγουμε τεστ και να ιχνηλατούμε, όχι μονάχα να παρέχουμε ιατρική φροντίδα, όχι μονάχα να τηρούμε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, όχι απλά να εργαζόμαστε στα εμβόλια, να τα κάνουμε όλα αυτά ταυτόχρονα»
Να θυμίσουμε σε όσους (λίγους) το έχουν ξεχάσει ο κοροναϊός ξεκίνησε απο την Κίνα σε …άγνωστη ημερομηνία και με άγνωστο ως σήμερα αριθμό θυμάτων.
Η εκδήλωση κρουσμάτων κοροναϊού στην πόλη Γιουχάν της Κίνας είχε προβλεφθεί σε βιβλίο αμερικανού συγγραφέα,(Dean Koontz) ο οποίος ενέτασσε την εκδήλωση σε ψυχροπολεμικά σενάρια δημιουργίας ιών για βιολογικό πόλεμο.
Η αρχική έκδοση του βιβλίου ανέφερε ότι αυτό θα συμβεί στη Σοβιετική Ενωση,αλλά μετά την κατάρρευση της Σοβιετιής ενωσης διόρθωσε το βιβλίο και έβαλε την …κινεζική πόλη Γιουχάν.
Οι Κινέζοι όταν κατηγορήθηκαν επίσημα απο τον Τράμπ για πειράματα με ιό απάντησαν επίσημα ότι τον ιό μετέφερε στην Γιουχάν ο …αμερικανικός στρατός στα πλαίσια εκδηλώσεων στις οποίες επίσημα είχαν προσκληθεί οι ΗΠΑ με στρατιωτικές μονάδες τους!!!
Στη συνέχεια αυτά αποδόθηκαν σε συνωμοσιολόγους,αλλά το λίαν περίεργο για τα επιστημονικά δεδομένα είναι ότι δεν γίνεται καμία συζήτηση και έρευνα για τον ασθενή Νο1.
Αφού τα πράγματα είναι “αθώα” στην Κίνα και δεν έχει σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν βρήκαν ποιός ήταν ο πρώτος ασθενής στην αγορά αγρίων ζώων της Γιουχάν,έστω και αν αυτή είναι παράνομη;

Αλλη μια πρωτότυπη κίνηση ήταν η πίεση που άσκησε ο υποψήφιος των δημοκρατιών στις ΗΠΑ Τζο Μπάϊντεν να γίνουν δημόσια οι προσπάθειες των εταιρειών να παρασκευάσουν το εμβόλιο.
Σε αυτή την πίση ανταποκρίθηκαν οι περ΄φημες εταιρείες “Φάϊζερ” και Μόντερνα” και αυτό δεν είναι τυχαίο.
Ο Μπάϊντεν κατηγορεί τον Τραμπ ότι ετοιμάζεται να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους στις ΗΠΑ με ανακοίνωση ότι βρέθηκε το εμβόλιο και όλα καλά.
Οσο πάντως εντείνονται οι προσπάθειες των εταιρειών και πυκνώνουν οι ανακοινώσεις ότι όπου νάναι το εμβόλιο θα βρεθεί τόσο αυξάνονται τα τέστ ,αυξάνονται τα θύματα και αυξάνονται τα μέτρα,μεταξύ των οποίων και θηριώδεις συμβάσεις για αγορά εμβολίων…
Ο Κυρ.Μητσοτάκης είπε ΟΧΙ σε νέο “λοκντάουν” και τα κρεβάτια στις ΜΕΘ είναι καλυμμένα με λιγότερο απο το 1/10 των κλινών τους από ασθενείς κοροναϊού.