Αρχική Κοινωνικα Ποιός την έχει πιο μεγάλη;

Ποιός την έχει πιο μεγάλη;

1864

 

 

Γράφει ο Κώστας Ντέμος

Δημοσίευμα της Daily Telegraph (και όχι μόνο) επαινεί τους Έλληνες για τη στάση που έχουν επιδείξει απέναντι στα μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, παρά τη γενικότερη τάση τους ως έθνος να παραβιάζουν τους κανόνες. Αυτή τη φορά ,γράφει ,ότι οι Έλληνες έχουν πάρει στα σοβαρά τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και έχουν δείξει ότι αναγνωρίζουν τη σημασία της παγκόσμιας κρίσης που βρίσκεται σε εξέλιξη τηρώντας τους κανόνες με ψυχραιμία, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση. Αναδημοσιεύει το ΑΠΕ.

Στα καθ΄ημάς.

Και ενώ όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς με την αντιπολίτευση στο σύνολό της να επιδοκιμάζει τα μέτρα που έχουν παρθεί προκειμένου να βγούμε όσο το δυνατόν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ από την επιδημία που μαστίζει όλο τον πλανήτη, μερικοί έχουν βγάλει τα μόριά τους πάνω στο τραπέζι και τα μετρούν για να δουν ποιός το έχει μεγαλύτερο…

Μετά από ενδελεχείς μετρήσεις ( με κορδέλα οικοδομής;) βρέθηκαν οι νικητές

1ος Μιχάλης Καψώχας – δημοσιογράφος γρ. τύπου ΣΥΡΙΖΑ
2ος Στέλιος Κούλογλου – ευρωβουλευτής
3ος Νίκος Καρανίκας – σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού πρ. πρωθυπουργού

Αυτή η εμμονική ιδεοληψία σε τέτοιους καιρούς μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν εχθροί από το εξωτερικό, γιατί ήδη ξεφυτρώνουν στο εσωτερικό.

Είναι αυτοί που ακόμα και σήμερα νομίζουν πως δεν υπάρχει πανδημία και όλο αυτό που περνάμε είναι μια άσκηση για να μας ελέγχει το καπιταλιστικό σύστημα, να μας παρακολουθούν οι δυνάμεις του σκότους και πολλά άλλα…

Την ώρα που παγκόσμια οι εκατόμβες των νεκρών ολοένα και μεγαλώνουν, κάποιοι θέλουν να λογαριαστούνε (μετά) με την κυβέρνηση…

Ποιοί είναι αυτοί;

Είναι οι ίδιοι που κατά διαβολική σύμπτωση, στη βάρδια τους κάηκαν περισσότεροι από 100 άνθρωποι στο Μάτι… και κρατούσαν κρυφούς τους πρώτους νεκρούς από την πύρινη λαίλαπα…μη και αμαυρωθεί η πολιτική τους.

ΝΤΡΟΠΗ!!!

Σε τέτοιες στιγμές που θυμίζουν πόλεμο η μικροψυχία βγαίνει από εκείνους που…αβάδιστα δεν μπορούν να δεχτούν την πραγματικότητα και συνεχίζουν να ζουν στον δικό τους κόσμο.

Που αντί να κάνουν προτάσεις βελτίωσης των μέτρων λοιδορούν και απειλούν!

Θυμήθηκα αυτό που έλεγε ο Μάρξ όταν τον πείραζαν για τις επικρίσεις που δεχόταν γιατί δεν είχε να πληρώσει το νοίκι στο Λονδίνο,αλλά επέμενε στην πορεία του: ” Μην ασχολείστε, ο κάθε μ@@@@ας δεν έχει κέρατα για να αναγνωρίζεται, τον καταλαβαίνουν απο αυτά που λέει και που γράφει”!