Αρχική Αθλητικα Προκρίθηκε στους 8 του Κόπα Αμέρικα ο Μέσι και η Κολομβία.

Προκρίθηκε στους 8 του Κόπα Αμέρικα ο Μέσι και η Κολομβία.

1981

 

 

Οχι δεν ξύπνησε ο Μέσι…Η Αργεντινή με γκολ του Λαουτάρο μαρτίνεζ της Ιντερ και του Σέρχιο Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτυ νίκησε το μαχητικό Κατάρ 2-0 και προκρίθηκε μαζί με την Κολομβία που νικησε την Παραγουάη 1-0 στους οκτώ του Κόπα Αμέρικα.

Ο Μέσι σε καμία περίπτωση δεν ξεχώρισε απο τους άλλους αργεντίνους ποδοσφαιριστές και είναι φανερό ότι στην Εθνική δεν υπάρχει το κομπιούτερ της Μαρτσελόνα για να το κατευθύνει στο στόχο.

Είναι φανερό σε μερικές ενέργειες ότι του λείπουν οι αυτοματισμοί της Μπάρτσα για να γίνει σκόρερ και όταν εκείνος τους ενεργοποιούσε ,κάποιος άλλος έκανε κάτι διαφορετικό.

Η διαφορά φάνηκε σε ένα πλασιέ που το έστειλε απο το σημείο του πέναλτι με φόρα και αναπήδηση της μπάλλας στο ταβάνι του γηπέδου.Δικαιολογία έχει την αναπήδηση,αλλά είναι ο Μέσι και έκανε το πιο άστοχο σουτ απο άριστη θέση στο Κόπα Αμέρικα…

Μετά το 2-0 πάντως η Αργεντινή έβγαλε αυτοματισμούς και μαχητικότητα,αφού δεν υπήρχε άγχος και δείχνει ότι αν αυτά τα βγάζει συνεχώς στον αγώνα τότε απο το πουθενά μπορεί να πάρει ακόμα και το Κόπα Αμέρικα…