Αρχική Δικαιοσυνη Πρωθυπουργός έδωσε στην 20χρονη φιλενάδα του 16 εκατομ και οι αρχές μας...

Πρωθυπουργός έδωσε στην 20χρονη φιλενάδα του 16 εκατομ και οι αρχές μας δεν πρόκαναν να…

3221

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: Από σήμερα μπαίνετε στη δική μας δημοσιογραφική έπαλξη με το όνομα μας: ntaskaspress.gr.

Και πάμε στο ρεπορτάζ μας να αποδείξουμε ότι είμαστε μια διεφθαρμένη χώρα με προστασία πέρα απο κάθε νόμο και ηθική στην “εξουσιατική ελίτ”.

Πιο κάτω θα διαβάσετε πως οι αρχές της Νότιας Αφρικής ξεγύμνωσαν έναν πρωθυπουργό ψάχνοντας τους λογαριασμούς μια νεαρής “μοντέλας”,με την οποία ο πρωθυπουργός αυτός είχε έναν δεσμό “στο όποτε”,αλλά την είχε φορτώσει με 16 εκατομ δολλάρια,πολυτελή αυτοκίνητα κλπ.

Tο ποσό φαίνεται τερατώδες για μια νεαρή του τύπου call girl.

Συμβαίνουν και σε μας τέτοιοι λογαριασμοί;

Πάρτε στα χέρια σας τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο ΠΡΩΤΟΣ λογαριασμός στο όνομα Μαρία Παντελή είναι ύψους 535 εκατομμυρίων ευρώ.

Την λίστα Λαγκάρντ έφτιαξε ο Ερβέ Φαλσιανί,γάλλοελβετός και μέσω της Λαγκάρντ την έδωσαν την άνοιξη του 2010 στην τότε ελληνική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.Θυμόμαστε τον φοβερό καυγά την άνοιξη του 2010 μεταξύ Σαρκοζί και Μέρκελ στις Κάννες.Αμέσως μετά ,αφού ο Γιώργος είπε διάφορα περι δημοψηφίσματος του έστειλαν την καυτή πατάτα ,τη λίστα Λαγκάρντ.

Τι την έκαναν;Την έκρυψαν!Πως αποδεικνύεται αυτό;

Από την καταδίκη ενός δικαστικού λειτουργού,του Εισαγγελέα Διώτη σε κάθειρξη 10 ετών γιαυτή την αιτία;

Γιατί την έκρυψαν; Στην θέση 269 δείτε ένα όνομα και μόνο ως παράδειγμα….Είναι ακριβώς όμοιο με όνομα ανθρώπου που έχει διατελέσει πρωθυπουργός.Μικρό και επώνυμο,ακριβώς ίδιο!Και δίπλα ποσό 1,1 εκατομμύριο.Ενας συνώνυμός του μας είπε να γράψουμε ότι δεν είναι ο ίδιος στο ποσό αυτό και στη λίστα.Αρα;Το ερεύνησαν;Οχι!Αρα είναι όλα νόμιμα διότι δεν αποδείχθηκε ότι είναι παράνομα…

Ο Φαλσιανί αφού πέραασν κάποια χρόνια είπε ότι στον πρώτο λογαριασμό της άγνωστης Μαρίας Παντελή είναι και η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.Εκείνος το αρνήθηκε και πήγε στα δικαστήρια.Ο Φαλσιανί με δικηγόρο τον Αλέξανδρο Παπαστεργιόπουλο κέρδισε το δικαστήριο και τότε ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι υπάρχει και Εφετείο που θα τον δικαιώσει.

Τον δικαίωσε;Οοοοχι!Γιατί;Διότι πήγε στο Εφετείο με τεράστια καθυστέρηση και έξω απο κάθε προθεσμία!..

Αρα;

Αρα θα μας πουν η μητέρα του δεν έχει καμία εμπλοκή στον θηριώδη αυτό λογαριασμό ,διότι δεν αποδείχθηκε ότι έχει!..

Ερευνήθηκε αυτό ο λογαριασμός;Οοοχι.Και φτου και απο την αρχή για το ποιός φταίει που δεν ερευνήθηκε κλπ.

Ατομο που ήταν αρμόδιο για τη λίστα Λαγκάρντ και την έρευνά τηςν τηρεί σιγήν ιχθύος και ας στριμώχτηκε πολύ.

Γιατί; Το μυστικό κρύβεται στην ιδιοκτησία ενός γυάλινου ακριβού κτηρίου ακριβώς έξω απο κεντρικό σταθμό του Μετρό της Αθήνας.

Είναι εύκολες αυτές οι έρευνες;

Είχαμε κάνει αναφορά καταγγελία εδώ και πολύ-πολύ καιρό και δεν πρόκαναν ποτέ να μας καλέσουν για απλή κατάθεση…

 

Αριστερά η συκοφαντημένη Μαργαρίτα, η πτωχή πλην τιμία και με τις μεζονέτες Δήμητρα.

 

 

Διαβάστε τι έκαναν οι αρχές της Νότιας Αφρικής, όταν έιδαν στον λογαριασμό της 20χρονης   girl Βαν “call me και έρχομαι στο χώρο σου”Ντε Μέρβε.

Εντόπισαν ξαφνικά στον λογαριασμό της 15 εκατομμύρια δολλάρια ,ενώ μέχρι τότε πηγαινόερχονταν κάποια ποσά μεταξύ χιλίων και πέντε χιλιάδων δολλαρίων.

Και την κάλεσαν να εξηγήσει τη μεγάλη διαφορά και να καταθέσει ενόρκως απο που προέρχονται τα χρήματα για να φορολογηθούν αναλόγως.

Η Βαν ντερ Μέρβε  επέμενε πως τα χρήματα ήταν δώρο και άρα δεν έπρεπε να φορολογηθούν ,επικαλούμενη νόμο της Νότιας Αφρικής.

Εκεί όμως είναι Νότια Αφρική και στην εξουσία είναι κυρίως άτομα αποτη φυλή των Ζουλού.Και άνοιξε η κυβέρνηση δικαστήρια.

Εκεί η νεαρή υποστήριξε πως τα χρήματα δόθηκαν σε εκείνη χωρίς όρους και αναγνώρισε ως «ευεργέτη» έναν Σαάντ Χαρίρι.

Οι αρχές δεν κόλλησαν και συνέχισαν την έρευνα.Ανακάλυψαν αλληλογραφία και απο αυτή προέκυψε ότι ο Χαρίρι είναι ο 50χρονος …πρωθυπουργός του Λιβάνου.

Και προέκυψε ότι η 20χρονη πήρε τα χρήματα ως “κατανόηση των αναγκών της” απο τον πρωθυπουργό.

«Σ’αγαπώ Σάαντ μου», έγραψε η Βαν ντερ Μέρχε σε e-mail προς τον Χαρίρι, στο οποίο έστειλε και τις λεπτομέριες του τραπεζικού της λογαριασμού, ώστε εκείνος να μπορέσει να μεταφέρει τα χρήματα, λέγοντάς του ότι θα τα χρησιμοποιήσει για να αγοράσει οικόπεδο. Λίγο αργότερα, τα χρήματα βρέθηκαν στον λογαριασμό της.

Στην ένορκη κατάθεσή της, η Βαν ντερ Μέρβε είπε ότι είχε προσληφθεί στα 19 της χρόνια για να ταξιδέψει σε ένα απομονωμένο θέρετρο στις Σεϋχέλλες, με το όνομα «The Plantation Club», στο οποίο σύχναζαν κάποιοι από τους πιο πλούσιος ανθρώπους του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων δισεκατομμυριούχων για τους οποίους «τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα».

Σε αυτή την «παιδική χαρά των πάρα πολύ πλούσιων», είπε «είναι ο κανόνας να συμβαίνουν πλούσια πάρτι και εκδηλώσεις» και τα μοντέλα βρίσκονταν εκεί για να «δώσουν μία αίσθηση γοητείας και αποκλειστικότητας». Τα διαβατήρια των μοντέλων κρατήθηκαν μόλις έφτασαν και απαγορευόταν να βγάλουν φωτογραφίες.

Ετσι γίνεται στις…πνευματικές αυτές συναθροίσεις γιατί φοβούνται ότι μπορεί να διαρρεύσουν φωτογραφίες που να δείχνουν ότι οι πνευματικές συναθροίσεις γίνονται σε …κρεβάτια,σε πισίνες και παραλίες γυμνοί κατα δυάδες η …ομάδες και περιλαμβάνουν σεξ διαφόρων μορφών και κατηγοριών…

Πνευματική συνάθροιση .ΟΙ άνδρες δουλεύουν μέσα στο σπίτι…

 

Η Βαν ντερ Μέρβε, πέρασε στο θέρετρο τέσσερις ημέρες το 2012, όπως είπε η ίδια, και συνδέθηκε με ανθρώπους που γνώρισε λόγω του «υγειούς τρόπου ζωής της» και άλλων ικανοτήτων της. «Μου είπαν επίσης ότι έχω μία πολύ εμπνευσμένη προσωπικότητα», είπε.

Κάπως έτσι τα έλεγε και ο Ανδρέας για τη Μιμή και έκανε αγώνα να αποσυρθούν οι γυμνές ομαδόν φωτογραφίες της με σεξ στις παραλίες  για να μην χαλάσει η εμπνευσμένη προσωπικότητα της πλουσιότερης κατα μερικέ ςμεζονέτες σήμερα Δήμητρας,πρώην Μιμής…

Ακολούθησαν και άλλα ταξίδια της ντε Μέρβε. Στα δύο πρώτα της, πέταγε στην οικονομική θέση, ενώ αργότερα αναβαθμίσητκε στην πρώτη ή ακόμα και στη business θέση.

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τον Μάρτιο του 2013, είπε σε φίλους της ότι το «αμάξι των ονείρων της» ήταν το Audi R8. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι της, είχε ένα ατύχημα το οποίο κατέστρεψε το αμάξι της και ράγισε την οθόνη του κινητού της.

Λίγο μετά από αυτό το σκηνικό, ένας έμπορος αυτοκινήτων την πήρε τηλέφωνο και της είπε να πάει να παραλάβει το καινούργιο Audi R8 Spyder, το οποίο είχε πληρωθεί και είχε καταχωρηθεί στο όνομά της. Έλαβε επίσης δύο καινούργια κινητά, εκ των οποίων το ένα είχε διεθνή σύνδεση και ένα ακόμα αυτοκίνητο το Land Rover Evoque.

Τα δύο αμάξια άξιζαν περισσότερα από 250.000 δολάρια, ένα ποσό που προστέθηκε στον φορρολογικό της λογαριασμό. Οι δικηγόροι της ισχυρίστηκαν το 2015 ότι ήταν δώρα από τον ίδιο “extremely well-to-do Middle Eastern gentleman” ο οποίος της έστειλε τα χρήματα.

Όταν οι κυβερνητικοί ανακριτές ρώτησαν για τη μεταφορά των 15 εκατ. δολαρίωω, ένας τραπεζικός υπάλληλος είπε πως «ο αποστολέας είναι εραστής/ερωμένη και βρίσκονται αυτή τη στιγμή μαζί στις Σεϋχέλλες».

Η Βαν ντερ Μέρβε, αγόρασε οικόπεδα αξίας πάνω από 10 εκατ. δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου και ενός σπιτιού στην καλύτερη γειτονιά του Κέιπ Τάουν με εξωτερική πισίνα και με θέα στον ωκεανό. Επιπλέον δάνεισε 2,7 εκατ. δολάρια σε ένα μεσιτικό γραφείο στο οποίο δραστηριοποιούνταν και ο πατέρα της και έκανε και άλλες συναλλαγές, αφήνοντας στον λογαριασμό της 537,000 δολάρια, όπως είπε η ίδια.

Οι φορολογικές αρχές θεώρησαν τον ισχυρισμό της ότι τα χρήματα ήταν δώρο, απίθανο και υποπτεύθηκαν ότι προορίζονταν για τον πατέρα της, τον Γκάρι βαν ντερ Μέρβε, έναν επιχειρηματία ο οποίος είχε εμπλακεί σε συνεχείς δικαστικές διαμάχες με τις φορολογικές αρχές λόγω των δικών του επιχειρηματικών δουλειών. Οι φορολογικές αρχές επέβαλαν φόρο εισοδήματος στο ποσό, πάγωσαν τα περιουσιακά στοιχεία του νεαρού μοντέλου και διόρισαν επιμελητή για να τους επιβλέπει μέχρι να διευθετηθεί το θέμα.

Έτσι, ο Χαρίρι επανήλθε, στέλνοντας στην Βαν ντερ Μέρβε ακόμα 1 εκατ. ευρώ, ώστε να βοηθήσει να καλυφθούν τα νομικά και τα προς το ζην έξοδά της, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου.

Αντίστοιχα με τις φορολογικές αρχές, οι δικηγόροι του μοντέλου αναγνώρισαν ότι ήταν δύσκολο να πιστέψουν ότι «ένα τέτοιο μεγαλείο δόθηκε σε ένα τόσο νέο κορίτσι» από κάποιον με τον οποίο είχε μία «απλή σχέση» αλλά η ίδια επέμεινε ότι τα χρήματα και τα αμάξια ήταν δώρα για προσωπική της χρήση χωρίς άλλους όρους.

Κατάφερε να έρθει σε έναν συμβιβασμό με τις φορολογικές αρχές το 2016, για τον οποίο έκανε αίτηση πέρυσι. Ένας δικαστής απέρριψε την υπόθεση αυτό το μήνα.
Τον Ιανουάριο έκανε μήνυση σε κυβερνητικούς αξιωματούχους ζητώντας 65 εκατ. δολάρια αποζημίωση λόγω της καταδίωξή της από τις φορολογικές αρχές. Τα έγγραφα αυτά, μόλις φέτος αποκάλυψαν τον ρόλο του κ. Χαρίρι στην υπόθεση.

Στην απολογία της, υποστηρίζει ότι έπρεπε να πουλήσει το σπίτι της, επειδή τα περιουσιακά της στοιχεία ήταν παγωμένα και έτσι δεν μπορούσε να πληρώσει τα προς το ζην. Ισχυρίζεται επίσης ότι η δημοσιότητα των δικαστικών υποθέσεων προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στην καριέρα της και διέκοψαν τη σχέση της με τον κ. Χαρίρι.

«Η σχέση της εναγόμενης με τον κ. Χαρίρι τερματίστηκε, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τα οικονομικά ωφέλη που είχαν προκύψει από τη σχέση, η οποία θα είχε συνεχιστεί αν δεν υπήρχε εξωτερική παρέμβαση», αναφέρεται στα δικόγραφά της.

 

 

Ο πρωθυπουργός που έδωσε 16 εκατομ στην 20χρονη με τον πρόεδρο Μακρόν.

 

Στην Ελλάδα τέτοιες έρευνες απο τις δικασιτκές αρχές γίνονται;

Οχι για συγγενείς και “πνευματικές φίλες” πρωθυπουργών,πολιτικών κλπ.

Γίνονται για τον δικηγόρο Γι.Χο. και διαβάζουμε λεπτομέρειες απο την κατάθεση του 11χρονου κοριτσιού,πως και που έβαζε το π. και τα δάχτυλα ο δικηγόρος,κατάθεση της μητέρας ότι και σε εκείνη ο δικηγόρος είχε βάλει κλπ

Εκείνος τα αρνείται,αλλά οι αρχές έδεσαν την έρευνα με παιδοψυχολόγους,σωστή έρευνα κλπ και τον προφυλάκισαν και αν τα έκανε και καλά και λίγα του έκαναν…

Για τους επώνυμους,για τα Αρσάκεια και τα ανήλικά του,για τους πολιτικούς και τους λογαριασμους στη λίστα Λαγκάρντ(παρέα με επιχειρηματίες “πτωχευμένους” και δημοσιογράφους) γιατί οι έρευνες ΔΕΝ προχωρούν ποτέ,δεν τελειώνουν παρά όταν υπάρχουν παραγραφές;

Στη Λαμία που προχώρησαν σαν την αστραπή αυτό το κακούργημα ,τα κακουργήματα της Τράπεζας γιατί τα ψάχνουν 20 χρόνια;