Αρχική Δικαιοσυνη ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Τι Νοβάρτις,τι υποκλοπές…

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Τι Νοβάρτις,τι υποκλοπές…

2056

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Οπως ήδη βλέπετε και όπως ήδη έχουμε διευκρινήσει δεν ασχολούμαστε με την διαδικαστική “καθημερινότητα”.Δηλαδή ποιός μίλησε που μίλησε  και τι είπε εκεί,όταν αυτά δεν περιέχουν γεγονότα.

Π.χ.Μιά χαρά τα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.Οχι σε όλα ,αλλά σε γενικές γραμμές.Οπως τα είχαν πει όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί.Και τους χειροκρότησε το κομματικό επιτελείο και οι καλεσμένοι του που είχαν επι τούτου συγκεντρωθεί για να δημιουργηθούν ανάλογες εντυπώσεις “επιτυχίας” απο τις κάμερες.

Μια χαρά τα είπε ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας  στη ΔΕΘ.Οχι όλα,αλλά σε γενικές γραμμές.Ετσι τα είχαν πει και οι προηγούμενοι αρχηγοί της Αντιπολίτευσης εκεί και τους χειροκρότησαν οι κομματικοί καλεσμένοι για τις ανάλογες εντυπώσεις.

Στην έπαλξη αυτή ασχολούμαστε με τα κύρια θέματα της επικαιρότητας ή με θέματα που εμείς φέρνουμε στη δημοσιότητα σε όλες ή σε κάποιες διαστάσεις του.

Φυσικά με το δικό μας τρόπο,τις δικές μας πληροφορίες αναφερόμαστε σε όλα τα βασικά θέματα κάθε τομέα.Από τη Δικαιοσύνη και τα διεθνή μέχρι τα αθλητικά και τη Γυναίκα.Δεν μας αφορά μόνο η διαδικαστική καθημερινότητα ή ειδήσεις ήσσονος σημασίας.

Βασικό ζήτημα για τη χώρα είναι η φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή “Ανήκομεν εις την Δύσιν”.

Με την επιλογή αυτή επιβεβαίωνε ότι ο ίδιος στηρίζει την …Συμφωνία της Γιάλτας, κατά την οποία η Ελλάδα με συμφωνία των Τσώρτσιλ,Ρούζβελτ,Στάλιν ήταν το σύνορο της Δύσης προς την Ανατολική Ευρώπη.

Προχώρησαν τα χρόνια,έπεσε η Σοβιετική Ενωση.

Επι Κώστα Καραμανλή κάποιοι είχαν την έμπνευση της μεγάλης κόντρας με τους Αμερικανούς με την λεγόμενη πολιτική των αγωγών.Και προσέγγισης με επενδύσεις κλπ της Ρωσίας και άλλων χωρών που θα αντικαθιστούσαν τους Αμερικανούς.

Στην κορύφωση του θέματος ήρθαν Αμερικανοί υπουργοί,έφυγαν άπρακτοι και κάποιοι είχαν την φαεινή έμπνευση να καταγγείλλουν την Αμερικανική πρεσβεία,τότε,δηλαδή την Αμερικάνικη Κυβέρνηση ότι είχε ένα διαμέρισμα κοντά στην Αμερικάνικη πρεσβεία και απο εκεί παρακολουθούσε την κυβέρνηση και άλλα θέματα.

Θυμόμαστε ότι την καταγγελία ειχαν κάνει τρεις Υπουργοί.

Ψάξτε τους σήμερα…

Τα θυμηθήκαμε με αφορμή το πρώτο θέμα στο..ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.Μια εξαιρετικά φιλοκυβερνητική και ιδιαίτερα φιλική προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εφημερίδα.

Η εφημερίδα μας πληροφορεί τα…ίδια.Οτι δηλαδή υπάρχει κοντά στην αμερικάνικη πρεσβεία διαμέρισμα ,στο οποίο κάποιοι συντόνισαν το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Δηλαδή συμπεραίνουμε ότι  οι ΗΠΑ έστησαν και αυτή την υπόθεση.

Δείτε το πρωτοσέλιδο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τα μελλούμενα…

Γιατί είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν μελλούμενα…

Κατά σύμπτωση και στο πρωτοσέλιδο αυτό υπάρχει άσχετη αναφορά σε…Στάλιν!Αφορά το μπάσκετ…