Αρχική Αθλητικα Πρώτος ο Φέτελ στην πίστα του Καναδά,αλλά ξανατιμωρήθηκε…

Πρώτος ο Φέτελ στην πίστα του Καναδά,αλλά ξανατιμωρήθηκε…

2085
KUALA LUMPUR, MALAYSIA - MARCH 29: Sebastian Vettel of Germany and Ferrari celebrates on the podium after winning the Malaysia Formula One Grand Prix at Sepang Circuit on March 29, 2015 in Kuala Lumpur, Malaysia. (Photo by Lars Baron/Getty Images)

Πολλά λέγονται για τον χαρακτήρα του γερμανού οδηγού της φόρμουλα 1 Σεμπάστιαν Φέτελ.

Μοιάζει σε πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά να είναι και καλύτερος του μεγάλου Μίχαελ Σουμάχερ.Αλλά σε χαρακτήρα,ως τώρα,ούτε στο νύχι του…

Στο γκραν πρι του Καναδά τερμάτισε πρώτος ,αλλά τιμωρήθηκε γιατί πήγε να στριμώξει επικίνδυνα τον δεύτερο βρετανό λούις Χάμιλτον και οι κριτές του αφαίρεσαν 5 δευτερόλεπτα.Ετσι τερμάτισε δεύτερος με τρίτο τον Ντε Κλέρκ.

Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari ξεκίνησε από την pole position και είχε την πρωτοπορία από την αρχή έως το τέλος του αγώνα, με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή να τον ακολουθεί από κοντινή απόσταση.

Ο Φέτελ όμως τιμωρήθηκε με ποινή πέντε δευτερολέπτων, καθώς οι αγωνοδίκες έκριναν ότι, μετά από μία μικρή έξοδο που είχε, παρεμπόδισε το μονοθέσιο της Mercedes κατά την επάνοδό του στην πίστα. Καθώς τα δύο αυτοκίνητα τερμάτισαν με ελάχιστη διαφορά, ο Χάμιλτον πήρε την πέμπτη φετινή του νίκη, ενώ η ιταλική ομάδα αναμένεται να καταθέσει ένσταση.