Αρχική Αθλητικα Ρονάλντο,ο καλύτερος του κόσμου και πάλι στην Ελλάδα!

Ρονάλντο,ο καλύτερος του κόσμου και πάλι στην Ελλάδα!

2623

 

 

Είναι ,κατά τη γνώμη μας,ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.Αν δεν είναι ο καλύτερος να πούμε ο αποτελεσματικότερος;

Γιατί πήγε σε πολλές μεγάλες ομάδες και μαζί στην Εθνική της πατρίδας του και τις μεγάλωσε εκείνος,χωρίς να μεγαλώσουν τον ίδιο,ούτε στο ελάχιστο.

Μπορεί Πελέ,Μαραντόνα,Μέσι,Κρόϊφ να έχουν κάνει περισσόιτερες θεαματικές ενέργειες,αλλά δεν έπαιξαν στις μεγάλες ομάδες του πλανήτη(Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ,Ρεάλ,Γιουβέντους και να τις πάρουν απο το χέρι,Δεν πήραν μια εθνική ομάδα επιπέδου Πορτογαλίας και να την κάνουν ΠΡΩΤΗ ευρωπαϊκή δύναμη και παγκόσμια υπολογίσιμη.

Κανένας τους δεν (ήταν)είναι τόσο μεγάλος ΑΘΛΗΤΗΣ όσο ο Κριστιάνο.

Και αν δεν είναι ο καλύτερος και αποτελεσματικότερος,άντε να είναι στους 5 πρώτους στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσαφίρου διαχρονικά.

Πόσο λοιπόν τιμητικό για τη χώρα μας είναι να την έχει στην ΠΡΩΤΗ επιλογή των διακοπών του ένα άτομο αυτού του βεληνεκούς;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για πολλοστή φορά κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

Ενας Ελληνας δικηγόρος της Μαδρίτης(Βασίλης Μορφακίδης) και φίλος του Κριστιάνο μας έλεγε όταν ακόμα έπαιζε στη Ρεάλ ,ότι ο Κριστιάνο είναι φιλέλληνας,είναι εντελώς απλός στην καθημερινότητά του και μακράν ο πιο πειθαρχημένος άθλητής στον κόσμο.

Αμέσως μετά τη νίκη της Πορτογαλίας στο Κύπελλο Εθνών Ευρώπης με τον “δικό μας” Φερνάντο Σάντος(” Καρπουζά του Εστορίλ” τον χλεύαζαν Ελληνες δημοσιογράφοι,όταν ηταν προπονητής σε ΑΕΚ-ΠΑΟ…)στον πάγκο της ο Κριστιάνο ήρθε Ελλάδα και στο ΚΟΣΤΑ ΝΑΒΑΡΙΝΟ ,όπου φωτογραφήθηκε με τον ΤΡαϊανό Δέλλα.Ο Δέλλας ήταν μέλος της 11άδας που πήρε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004 στην ΠΟρτογαλία και όλοι θυμόμαστε τα..κλάματα του 19χρονου Κριστιάνο στο γήπεδο.

Ο Δέλλας τότε ήταν 28 χρόνων.

Σήμερα ο ένας στα 43,ό άλλος στα 34 (χωρίς γυαλιά ηλίου…)φωτογραφίζονται ,όπως φωτογραφήθηκε ο Κριστιάνο και με πολλούς άλλους που το ζήτησαν…

Προσέξετ την …πειθαρχία αποτυπωμένη στο σώμα του!…