Αρχική Ελλαδα Σάλος με τον Μπάμπη-φαρμάκι και το Ζαντάκ-φαρμάκι!..

Σάλος με τον Μπάμπη-φαρμάκι και το Ζαντάκ-φαρμάκι!..

1963

 

 

 

Κάνε Μπάμπη βουλευτή να δεις καλό…

Η Νέα Δημοκρατία έκανε βουλευτή τον Μπάμπη και αυτός δυο μήνες μετά τις εκλογές ανακάλυψε ότι ένα απο τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι κρατούσε το νερό σε πολύ φτηνές τιμές!!!

Γιαυτό στη Βουλή ο δημοσιογράφος Μπάμπης θυμήθηκε ότι μία απο τις έρευνες που είχε κάνει ήταν για τις σπατάλες των Δήμων στο νερό.

Είχε κάνει έρευνες; Δεν τις είδαμε ποτέ,αλλά υποθέτουμε πως ναι.Αρα κάπου θα τις είχε δημοσιεύσει πριν.Αυτό είναι απαραίτητο για να φύγει η έντονη υποψία μας ότι λειτουργει ως παπαγαλάκι κάποιων συμφερόντων που σχετίζονται με την εμπορία νερού και με την κρατική διαχείριση νερού.

Γιατί έχουμε υποψίες;

Δείτε τι είπε στη Βουλή ο Μπάμπης:

«Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό, η σπατάλη του είναι εξωφρενική. Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα».

Αρα πρέπει να εξηγήσει με βάση ποιά μελέτη του και πότε κατέληξε αυτός ο μη ειδικός …υδρολόγος,αλλά σκέτος δημοσιογράφος στο συμπέρασμα ότι οι Δήμοι δεν κατόρθωσαν κλπ κλπ και ότι το νερό είναι απαράδεκτα φτηνό και η σπατάλη εξωφρενική κλπ

Ο ΑΝΤ 1 τον κάλεσε να εξηγήσει τι είπε και όταν τον παρουσίασε είχε  τίτλο “δηλωση βομβα”.

Ο Μπάμπης προέρχεται απο το Αλαφουζέϊκο,του οποίου οι δυο μεγάλες επιτυχίες είναι ότι το Ρόϊτερς τον κατέταξε στον πιο λαϊκίστικο σταθμό και το χάλι του ΠΑΟ από τότε που τον ανέλαβε.

Στις επιτυχίες προστέθηκε και η εκλογή του Μπάμπη και του Μπογδάνου στη βουλή με τη Νέα Δημοκρατία.

Εκεί ο Μπάμπης προσπάθησε να εξηγήσει τα ανεξήγητα και είπε:

«Υπάρχει πενία στην αντιπολίτευση και στα επιχειρήματα που αναζητούν. Είπα αυτό που δείξατε (σ.σ στο βίντεο), σε ένα περιβάλλον συζήτησης πολύ ενδιαφέρον. Είναι κακό να παίρνουμε ένα κομματάκι συζήτησης και να νομίζουμε ότι με αυτό μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι».

«Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει θέμα αύξησης των τιμών της ΕΥΔΑΠ, της ΕΥΑΘ και των περισσότερων οργανισμών που χειρίζονται το νερό. Υπάρχει όμως τεράστιο θέμα σπατάλης».

Και πώς εξήγησε την… περιβόητη ατάκα του; Ως εξής: «”Όταν δεν υπάρχει καλή ποιότητα νερού, όταν οι δήμοι δεν φροντίζουν ώστε οι δημότες να είναι ενημερωμένοι, να προσέχουν να μην σπαταλούν και αφήνουν να τρέχει το νερό ή να το χρησιμοποιούμε για χρήσεις μέρα μεσημέρι, εκεί υπάρχει ένα θέμα τιμολόγησης, η τιμή σ’ αυτές και μόνο τις περιπτώσεις πρέπει να λειτουργήσει ως φόβητρο».

Σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχει ένα καλό.

Να αρχίσουμε οικονομία στο νερό και το πρώτο που να κόψουμε να είναι το φάρμακο “Ζαντάκ”,το οποίο ανακουφίζει τους πόνους στο στομάχι,οι οποίοι προέρχονται απο κάτι τέτοιες μπαμπίνικες δηλώσεις.

Πρέπει να το κόψουμε γιατί τώρα γίνεται ένας σάλος και η εταιρεία του η ΣΑΝΤΌΖ-ΣΑΝΟΦΙ το αποσύρει επειδή ανακαλύφθηκε στην σύστασή του καρκινογόνος ουσία…

Δυοίν θάτερον: Απο ποιόν να πρωτοφυλαχτεί κανείς;Από τον Μπάμπη-φαρμάκι  ή απο το φάρμακο-φαρμάκι;