Αρχική Αθλητικα Σάρωσε την Αρμάνι ο Θρύλος-έρχεται σούπερ ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ!

Σάρωσε την Αρμάνι ο Θρύλος-έρχεται σούπερ ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ!

1386

Σαρωτικός και πάλι ο Ουλυμπιακός και ετοιμαστείτε για το ελληνικό “κλάσσικο” με τους δυο αιώνιους σε σουπερ φόρμα την ερχόμενη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Μιλουτίνοφ,απο κοντά τον Σπανούλη που ξεπέρασε τον Ναβάρο και όλους τους παίκτες σε καταπληκτική απόδοση τσάκισε την πολύ δυνατή και φιλόδοξη φέτος Αρμάνι Μιλάνο με 21 πόντους(91-70) διαφορά!

Ο Ολυμπιακός πιστοποίησε ότι μπήκε σε θετική τροχιά και οι παίκτες του ,ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό δεν μπορούσε να βρεί ο ένας τον άλλο,ούτε στο μισό μέτρο ,τώρα “βλέπονται” και με τις πλάτες !

Στις κερκίδες που δεν ήταν γεμάτες ο πυρήνας καταχειροκρότησε και ασχολήθηκε ,όπως στο ΟΑΚΑ χθες, με τον αιώνιο και το ερχόμενο ματς.

Η νίκη του Ολυμπιακού ευνόησε τον ΠΑΟ που ανέβηκε στην 6η θέση ,ενώ ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί στην 9η θέση με την Μπασκόνια.

Η ΤΣΣΚΑ διέλυχε την Μπαρστελόνα ,μέσα στη Βαρκελόνη και όχι μόνο την υποχρέωση στην πρώτη ήττα-διασυρμό στο γήπεδό της,αλλά την κατέβασε απο την πρώτη θέση στην οποία ανεβηκε η Αναντολού, η οποία νίκησε με 104-75 την Μπάγερν στην Πόλη.

Η ΤΣΣΚΑ του Δημ.Ιτούδη κέρδισε με διαφορά 29 πόντων(96-67) και υποχρέωσε την Μπάρτσα στην μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα της στην Ευρωλίγκα…

Με άνεση κέρδισε και η Ρεάλ (86-71)εκτός έδρας την Ζενίτ παρότι  μέχρι την τρίτη περίοδο η νεοφώτιστη ρωσική ομάδα με τον πρώην τηνς Ρεάλ ψηλό Αγιόν ήταν κοντά στο σκορ