Αρχική Γυναικα Σεξουαλικοί μπελάδες για Νεϊμάρ και Γκούντιγκ!

Σεξουαλικοί μπελάδες για Νεϊμάρ και Γκούντιγκ!

1918

Ενα βήμα θετικό για τον διάσημο βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ έκανε η Αστυνομία της Βραζιλίας την παραμονήτης έναρξης του Κόπα Αμέρικα.

Η Αστυνομία προσέφυγε στη Δικαιοσύνη εναντίον της ,προφανώς εκδιδόμενης σε γερά πορτοφόλια,βραζιλιάνας Νατζίλια Ντε Σόουζα διατί στους ισχυρισμούς της περιλμβάνονται και κατηγορίες εναντίον της βραζιλιάνικης Αστυνομίας για διαφθορά κλπ.

Φυσικά και είναι πάμ΄πολλα τα περιστατικά ανάμειξης βραζιλιάνων αστυνομικών σε υποθέσεις διαφθοράς,οργανωμένου εγκλήματος κλπ.

Προφανώς όμως υπάρχουν ευαίσθητες πλευρές στην υπόθεση του βραζιλιάνου ποδοσφαιρικού σταρ καθ΄ςω εξαρχής γράψαμε ότι η υπόθεση μοιάζει περισσότερο με τον ανάλογο εκβιασμό στον συνάδελφό του(πορτογάλου) Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο δικαιώθηκε πριν μια εβδομάδα στις ΗΠΑ καθώς κρίθηκε ότι η γυναίκα τον κατηγόρησε προκειμένου να εισπράξει ένα μεγάλο ποσό,ώστε να μην διασυρθεί ο Ρονάλντο μέχρι τη δικαίωσή του.

Προφανώς ο εκβιασμός δεν πέρασε παρότι ο Ρονάλντο δεν πήγε στις ΗΠΑ γιοα ποδοσφαιρικούς αγώνες απο το φόβο της σύλληψης και της ταλαιπωρίας μέχρι να δικαιωθεί.

Ο Νεϊμάρ επίσης προφασίστηκε(;) τραυματισμό στον αστράγαλο και δεν θα είναι παρών στον αποψινό(03.00) εναρκτήριο αγώνα Βραζιλία-Βολιβία για το περίφημο Κόπα Αμέρικα.

Αντίθετα ο διάσημος αφρομερικανός ηθοποιός Κιούμπα Γκούντιγκ Τζούνιορ ,ο οποίος έχει τιμηθεί με Οσκαρ συνελήφθη απο την Αστυνομία της Νέας Υόρκης για σεξουαλική επίθεση σε νεουορκέζικο κλάμπ.

Η γυναίκα αρχικά αμφισβητήθηκε,αλλά η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη καθώς ο διάσημος ηθοποιός την “πάτησε” ,όπως και αρκετοί άλλοι απο τις κάμερες.

το καταφανώς θολωμένο μυαλό αυτής της κατηγορίας δεν υπολογίζει ότι σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να γίνει στη Νέα Υόρκη ,εκτός ιδιωτικών κατοικιών που να μην καταγραφεί στο εκτεταμένο πέρα απο κάθε υπολογισμό σύστημα βιντεοσκόπησης.

Η κάμερα λοιπόν έδειξε ότι η γυναίκα δέχθηκε σεξουαλική επίθεση και ο θεωρούμενος “διάδοχος”  στην 7η Τέχνη του διάσημου Μπιλ Κόσμπυ τον ακολούθησε και στην σεξουαλική δραστηριότητα,καθώς ο Κόσμπι πέρασε πίσω απο τα κάγκελα,αφού όχι μία ,αλλά σχεδόν κάθε γνωστή του την κατήγγειλε για παρενόχληση η βιασμό…