Αρχική Αθλητικα Σκόρπισε τον κακό Αρη ο Ολυμπιακός,νίκησαν εύκολα όλοι οι “Μεγάλοι”!

Σκόρπισε τον κακό Αρη ο Ολυμπιακός,νίκησαν εύκολα όλοι οι “Μεγάλοι”!

1441

Ο Γιάννης Φετφατζίδης με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα μόνος του,όποτε και αν παίζει…Στο “Καραϊσκάκης” προφανώς συγκινείται και είναι …ένας παίκτης λιγότερος για τον Αρη.
Αντικαταστάθηκε.
Ο Αρης με παιδικά λάθη ,εντελώς ασυνήθιστα σε όλη τη χρονιά βρέθηκε σε τρία λεπτά να τρώει δυο γκολ(Γκιγιέρμε,Ελ Αραμπί) ,ενω μέχρι τότε ο Σα είχε σώσει τον Ολυμπιακό απο δυο σχεδόν βέβαια γκολ…
Ο Ρόουζ μείωσε σε 2-1,ο Ολυμπιακός με πέναλτυ(Βαλμπουενά) που αμφισβητεί έντονα ο Αρης προηγήθηκε 4-1,αφού προηγουμένως ο Ομάρ είχε κάνει το 3-1 στο τέλος του ημιχρόνου και πάλι απο αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας του Αρη.
Αφού ακυρώθηκε ένα γκολ του Ρόουζ ως οριακό οφ σάϊντ ο Αρης(διαμαρτύρεται για την ακύρωση) έκανε το 4-2 με τον Ντιγκινί.
Το κλίμα συμπλήρωνε η κερκίδα που φώναζε συνθήματα εναντίον του…ΠΑΟΚ!
Στο μάτς στους 22 μόνο οι 5 ήταν Ελληνες και η κερκίδα όχι γεμάτη…Σε άλλες εποχές θα είχαν μείνει άλλοι τόσοι απέξω…
Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ με 2 Ελληνες(όσους και ο αντίπαλος) νίκησε τονΑστέρα Τρίπολης 3-1.Τα δυο γκολ πέτυχαν οι Ελληνες Πέλκας και Λάμπρου…Το τρίτο ο Σβιντέρσκι.Για τον Αστέρα που έπαιζε με 10 απο το 65 επειδή ξένος παίκτης του πήρε δυο κίτρινες σε 4 λεπτά το γκολ έβαλε ο Γκράθια.
Στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός για πρωτη φορά με μόνο 4 Ελληνες στη σύνθεσή του(προστέθηκε και 5ος ως αλλαγή) νίκησε (πιο έυκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ)την Ξάνθη με γκολ του Μακέντα και μπήκε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος!Ο ΠΑΟ είχε σε όλο το μάτς τον Ανουάρ(δανεικός απο Βαγιαδολιδ) αφού δεν είχε Μπουζούκη και Κουρμπέλη,λόγω τραυματισμού και αποβολής.
Ο Ανουάρ ήταν μαχητικός και μπορεί να βοηθήσει.Ο Ζαχίντ έδωσε την ασίστ του γκολ,ενώ μπήκε και το νέο αποκτημα(Ούγγρος Νάγκι) ως αλλαγή στο περίεργο “ξύπνημα” του Αλαφούζου, ο οποίος ,λέει,ετοιμάζει κι άλλη μεταγρααφή,εκεί που ένα χρόνο είχε πιεί …εξαφανιζόλ.Σε συνδυασμό με πανώ εναντίον Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Ξάνθη απο οπαδούς του ΠΑΟ ,κάποια συμπεράσματα βγαίνουν για το “κουμάντο” Αλαφούζου…
H AEK με τρία πορτογαλλικά γκολ(Σιμόες,Ολιβέϊρα και Λόπεζ) νίκησε 3-0 ,αλλά πιο δύσκολα από όσο δείχνει το σκορ την μαχητική Λάρισα.
Στο Περιστέρι ο Βόλος απέσπασε λευκή ισοπαλία απο τον Ατρόμητο σε ένα μάτς που δεν θα μείνει τίποτα στη μνήμη την επόμενη ημέρα…