Αρχική Θέμα ΣΟΚ!Απίστευτος αποκεφαλισμός δικαστικού διώκτη κακούργων της πολιτικής και της Ιατρικής με “λευκά...

ΣΟΚ!Απίστευτος αποκεφαλισμός δικαστικού διώκτη κακούργων της πολιτικής και της Ιατρικής με “λευκά κολλάρα”!Δικαστικές ενώσεις: Είστε ψεύτες,δεν ζητήσαμε φοροαπαλλαγές!

2457
ÄçìïóéïãñÜöïé êáé ôå÷íéêïß ôçëåïðôéêþí óõíåñãåßùí Ýîù áðü ôï êôÞñéï ôïõ ¢ñåéïõ ÐÜãïõ, ÔåôÜñôç 25 Öåâñïõáñßïõ 2015. Ï ðñþçí õðïõñãüò Ïéêïíïìéêþí Ãéþñãïò Ðáðáêùíóôáíôßíïõ äéêÜæåôáé óôï Åéäéêü äéêáóñÞñéï üðïõ åßíáé áíôéìÝôùðïò ìå äýï êáêïõñãÞìáôá ãéá ôç öåñüìåíç äéáãñáöÞ ðïõ äéÝðñáîå áðü ôç «ëßóôá ËáãêÜñíô» ôñéþí ïíïìÜôùí óõããåíéêþí ôïõ ðñïóþðùí. Ç äßêç èá äéåîá÷èåß óôçí áßèïõóá ôçò ÏëïìÝëåéáò ôïõ Áñåßïõ ÐÜãïõ, åêåß üðïõ ôï 1991 åß÷å ãßíåé ç äßêç ãéá ôçí õðüèåóç ÊïóêùôÜ. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Σοκ και ρίγη ανατριχίλας προκαλεί η  προσπαθεια αποκεφαλισμού ανώτατου δικαστικού λειτουργού με “στοιχεία” που δεν τολμούσε να χρησιμοποιήσει ,ούτε η Χούντα των συνταγματαρχών ,ούτε η Ζιμπάμπουε του Μουγκάμπε.

Η υπόθεση είχε ξεκινήσει την άνοιξη του 2019 και φαινεται ότι μετά τις εκλογές γίνεται επανεκτίμηση των δεδομένων απο πολλές πλευρές.

Κύριο ζήτημα,αυτό που πραγματικά μας προκαλεί σοκ είναι αν υπήρχε ή όχι γραπτή εντολή ή παραγγελία διεξαγωγής ποινικής έρευνας για βαρύτατα κακουργήματα,τα πιο βαριά εκτός της ανθρωποκτονίας,που μπορεί να φανταστεί κανείς,εναντίον ανώτατου δικαστικού λειτουργού.

Ο ίδιος ο δικαστικός λειτουργός(αποφεύγουμε να προσδιορίσουμε το φύλο) αμφισβητεί γραπτώς και με κάθε επισημότητα τήν ύπαρξη τέτοιας εντολής ή παραγγελίας.

Το ότι όμως διεξήχθη αυτή η βαρύτατη προκαταρκτική ποινική έρευνα δεν αμφισβητείται.

Στις 21 Ιουνίου 2019(δηλαδή δυο εβδομάδες προ των εκλογών και ενώ στον Αρειο Πάγο γινόταν το μάλε-βράσε με τις προαγωγές,τις οποίες ματάιωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (και τον εκδικήθηκαν γιαυτό δεόντως οι δηθεν αφοσιωμένοι στην νομιμότητα και την ηθική της…) η ποινική δικογραφία τέθηκε στο αρχείο με σκεπτικό του ανώτατου δικαστικού λειτουργού που την διεξήγαγε που αναφέρει επι λέξει τα εξής:
“…δεν προέκυψε στο ελάχιστο η διάπραξη κάποιας αξιόποινης πράξης και ειδικά αυτή της κατάχρησης εξουσίας,δωροδοκίας(αρθρο 237,238 ΠΚ),παράβασης καθήκοντος(259 ΠΚ) ή νομιμοποίησης εσόδων απο εγκληματική δραστηριότητα”.

Επαναλαμβάνουμε: ερευνώμενο άτομο ,ήταν άτομο με βαθμό ανώτατου δικαστικού λειτουργού.

Το ίδιο το άτομο αυτό(δικαστικός λειτουργός ανώτατης βαθμίδας) αμφισβητεί με κάθε επισημότητα αρμοδίως την ύπαρξη της γραπτής εντολής ή παραγγελίας.

Το γεγονός ότι την αμφισβητεί δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πράγματι.

Το γεγονός ότι την αμφισβητεί και πάντως δεν έχει παραδοθεί, μαζί με το γεγονός ότι αυτά διαδραματίζονται την άνοιξη και μέχρι τις εκλογές του 2019 στην κορυφή της Δικαιοσύνης μας προκαλεί σοκ και ανατριχίλα.

Αν  έχει παραδοθεί στο ερευνηθέν άτομο θα προκύπτει απο έγγραφο.

Στην περίπτωση αυτή καθώς ο ίδιος  ο δικαστικός λειτουργός εγγράφως αμφισβητεί όχι την παράδοσή της απλώς,αλλά την ύπαρξή της είναι πολλαπλά εκτεθειμένος.Ο δικαστικός λειτουργός εννοούμε και αποφεύγουμε να προσδιορίσουμε το φύλο…

Αν δεν έχει παραδοθεί τίθεται ζήτημα ύπαρξης και γιαυτό πρέπει να μην υπάρχει αμφισβήτηση της ύπαρξης.Γιατί τότε δεν θα ομιλεί κανείς για Δικαιοσύνη…Οπως συμβαίνει με την πλαστή απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας ,η οποία παραδόθηκε ως κανονική με κάθε επισημότητα,προέκυψε ότι είναι πλαστή και η δίκη του στελέχους της μασονικής Στοάς που την προσκόμισε σέρνεται για χρόνια χωρίς να γίνει ούτε στον πρώτο βαθμό…

Η υπόθεση αυτή με τον ανώτατο δικαστικό λειτουργό που απηλλάγη με αυτόν τον κατηγορηματικό τρόπο απο βαρύτατα κακουργήματα έχει τεράστιο βάθος που φτάνει τόσο ψηλά στην…Βόρειο Ηπειρο,ώστε να ακούγονται οι φωνές του για την δολοφονία Κατσίφα…

Η έρευνα έγινε(αποφεύγουμε να πουμε αν διατάχθηκε και απο που μέχρι να ανακαλυφθεί η παραγγελία-εντολή) ΜΕΤΑ τις “φωνές” για τον δολοφονημένο Κατσίφα.

Ακολουθώντας τον μίτο αυτό επι χρόνια φτάνουμε σε έγγραφα βαρύτατα για συγκάλυψη διαφθοράς και σχετικές  καταγγελίες του εν λόγω δικαστικού λειτουργού σε χρόνο ανύποπτο…

Φτάνουμε στην δυσώδη απαλλαγή μεγαλογιατρών(πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί σε 42 χρόνια κάθειρξης…) στους λογαριασμούς των οποίων είχαν βρεθεί πάνω απο 100 εκατομμύρια ευρώ,στην δυσώδη καταδίκη πρώην υπουργού και πολιτικού στελέχους για διαφθορά,στην δυσώδη υπόθεση πασίγνωστου κοσμηματοπώλη ,με πανίσχυρες πολιτικές πλάτες που είχε “τυλιχτεί” σε μια κόλλα χαρτί για φοβερή διαφθορά ,η οποία (κόλλα) χάθηκε και έτσι δεν φωτίσθηκε ποτέ δικαστικά…

Γίνονται αυτά στην Ελλάδα;

Προφανώς όχι.Στη Ζιμπάμπουε αναφερόμαστε…

Εχουν και εκεί δικαστικούς λειτουργούς και…Κατσίφα!

 

ΥΓ.Αν αυτά γίνονται κατα δικαστικών λειτουργών και μάλιστα ανώτατης βαθμίδας τι να περιμένουν οι απλοί πολίτες;

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα δημοσιεύουμε μια έντονη διαμαρτυρία των συνδικαλιστικών ηγετών και ενώσεων της Δικαιοσύνης,όλων των επιπέδων.

Αναγκάζονται να διαψεύσουν ότι έχουν ζητήσει φοροαπαλλαγές κλπ θέμα που προβάλλεται αρνητικά για τους δικαστές απο συγκεκριμένα “κέντρα”.

Είναι τα κέντρα που θέλουν τους δικαστικούς λειτουργούς …φιλιππινέζες,να παρακαλούν για τα εισιτήρια στο ΜΜΜ,για μια θέση σε κάποια αρχή ως συνταξιούχοι ή εν ενεργεία κλπ και να μην έχουν τόσο καλές αποδοχές,ώστε να μην έχουν την παραμικρή ανάγκη,ούτε στην ενέργεια,ούτε στη σύνταξη.

Συμφέρον της κοινωνίας είναι οι ισχυροί οικονομικά δικαστές,ώστε να τα βάζουν με κάθε παράκεντρο και κάθε παρανομία εξουσιών και να αποτελούν ασπίδα της κοινωνικής και ιδιαίτερα των αδύναμων και ανυπεράσπιστων.

Ιδού η ανακοίνωση:

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣτΕ
ΕΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ Ν.Σ.Κ.

Αθήνα, 06/02/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα στον Τύπο που αναφέρουν ότι οι δικαστικοί λειτουργοί διεκδικούν φοροαπαλλαγή 25% των εισοδημάτων τους, διευκρινίζουμε ότι δεν έχει ληφθεί καμία τέτοια απόφαση από τις Δικαστικές Ενώσεις.

 

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
Χριστόφορος Σεβαστίδης, Εφέτης
Ευθύμιος Αντωνόπουλος, Σύμβουλος Επικρατείας
Αγγελική Λαϊνιώτη, Πρόεδρος Εφετών Δ.Δ.
Άννα Ζαΐρη, Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου
Ασημίνα Σαντοριναίου, Αντιπρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου
Εμμανουέλα Πανοπούλου, Πάρεδρος ΝΣΚ