Αρχική Θέμα Σοκ!Υπουργός που πήγαινε καλύτερα πέθανε ξαφνικά απο κορονοϊό!Νέα κρούσματα και νέα μέτρα...

Σοκ!Υπουργός που πήγαινε καλύτερα πέθανε ξαφνικά απο κορονοϊό!Νέα κρούσματα και νέα μέτρα στην Ελλάδα!Περίεργη αυτοκτονία Γερμανού Υπουργού…

1924

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Γνωστός Γάλλος πολιτικός με υπουργικές θέσεις στις κυβερνήσεις Σιράκ και Σαρκοζί έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό και η περίπτωσή του προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στη Γαλλία ,τόσο για τα πισωγυρίσματα της ασθένειας,όσο και για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών με κοκτέϊλ ανιϊκών φαρμάκων.

Ο ηλικιωμένος (75 ετών)Γάλλος πολιτικός Πατρίκ Ντεβετζιάν είχε εμφανίσει σαφή βελτίωση της υγείας του και οι θεράποντες γιατροί θεωρούσαν ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο.

Είχε γράψει πριν δυο ημέρες χαρακτηριστικά:

“έχω χτυπηθεί από την επιδημία… Είμαι κουρασμένος, αλλά έχω σταθεροποιηθεί χάρη αυτών, ανεβαίνω την ανηφόρα και τους απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την συνεχή προσφορά τους σε όλους τους ασθενείς”

Ομως αιφνίδια η κατάστασή του παρουσίασε επιβάρυνση και στο τέλος ,πρωϊνές ώρες σήμερα,υπέκυψε.

Είναι μια ακόμα χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου που είχε αρνητική στροφή όταν όλα έδειχναν ότι πήγαινε καλά.

Περίεργη φαίνεται η αυτοτκονία του γερμανού Υπουργού Οικονομικών του κρατιδίου της Εσσης.Έπεσε σήμερα στις γραμμές τρένου και δεν φαίνεται βάσιμος ο ισχυρισμός του πρωθυπουργού του κρατιδίου Μπουβιέ, ο οποίος μίλησε για άγχος εξαιτίας των βαρών από τον κορονοϊό.Η Γερμανία είναι εκείνη που δεν έχει καθόλου πίεση μεταξύ των μεγάλων και πλουσίων χωρών από την πανδημία και πολλοί την επικρίνουν για την πλήρη άνεση κινήσεων και μέτρων…

Από την άλλη πλευρά είναι πολύ περισσότεροι και μετριούνται σε χιλιάδες άνθρωποι που πήγαιναν άσχημα και με την θεραπεία όχι μόνο πήραν θετική στροφή,αλλά βγήκαν και απο τα νοσοκομεία με αρνητικά τέστι στην ασθένεια.

Κατά πληροφορίες στην Ελλλάδα από χθες βράδυ ως σήμερα έχασαν τη ζωή τους άλλοι πέντε ασθενείς απο κορονοϊό,ηλικίας 65 ως 77 χρόνων.Ο συνολικός αριθμός των νεκρών φτάνει στην Ελλάδα,ως τώρα τους 37,με προβληματισμό ιδιαίτερο,από τον σήμερινό θάνατο ενός 40χρονου…

Κατά πληροφορίες η κατάσταση των επωνύμων που νοσηλεύονται σε ελληνικά νοσοκομεία(Σπανός,Βιοϊτραικής,Κρεμαστινός ,Παπαχελάς) είναι σταθερή και ελεγχόμενη ιατρικά.

Φυσικά γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών τους και ιδιαίτερα του πρώην Υπουργού κ.Κρεμαστινού για επαφές με άτομα υψηλού κινδύνου,όπως η Φώφη Γεννηματά κ.α.

Την εικόνα της χώρας επιβάρυναν περιπτώσεις Ελλήνων που επαναπατρίσθηκαν από την Ευρώπη και ήταν φορείς με ήπια συμπτώματα ή και καθόλου συμπτώματα κορονοϊού.

Ελληνες που επέστρεψαν απο το εξωτερικό στα νησιά Ικαρία,Κεφαλλονιά,Κέρκυρα βρέθηκαν φορείς κορονοϊού.

Φορέας με ήπια συμπτώματα βρέθηκε και μοναχός του Αγίου Όρους, ο οποίος είχε επιστρέψει από ταξίδι στην Μεγ.Βρετανία στις 20 Μαρτίου.

Φορέας βρέθηκε και ιερέας στο Ρέθυμνο, ο οποίος είχε τελέσει και Λειτουργία με μεγάλη παρουσία πιστών και γάμο με παρουσία πολλών ατόμων.Καταβάλλεται προσπάθεια να ιχνηλατηθούν ,αλλά οι δυσκολίες επειδή πρόκειται για ορεινό όγκο είναι μεγάλες…

Συνεργεία  του ΕΟΔΥμε τον Υφυπουργό Προστασίας Χαρδαλιά έχουν πάει σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα για ιχνηλατήσεις κρουσμάτων ,καθώς οι επιστροφές από Ευρώπη και Τουρκία Ελλήνων είχαν ανάμεσά τους και φορείς.

Αυτές οι απρόβλεπτες περιπτώσεις οδηγούν την κυβέρνηση στην παράταση των μέτρων και μετά το Πάσχα και ήδη μελετάται η ανακοίνωση οικονομικών μέτρων 15 δις ευρώ για ενίσχυση ρευστότητας,πληρωμές κλπ.

Βέβαιο θεωρείται ότι στο επίδομα των 800 ευρώ θα ενταχθούν και ελεύθεροι επαγγελματίες,όπως δικηγόροι,γιατροί κλπ.

Αρχικά είχαν εξαιρεθεί,αλλα μετά απο σφοδρές αντιδράσεις συλλόγων,του Αλέξη Τσίπρα και άλλων,η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει επεκτάσεις αποζημιώσεων.

 

ΥΓ.Οπως προκύπτει ηλεκτρονικά εμείς ανεβάσαμε ΠΡΩΤΟΙ την είδηση του Γάλλου Υπουργού ,αφού είδαμε την ζωντανή μετάδοση της είδησης από την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ και σπεύσαμε άμεσα σε διαστάυρωση κλπ

Σε όλες τις ηλεκτρονικές εκδόσεις αναφέρεται στη συνέχεια ως είδηση  προ ολίγων λεπτών.

Εκτός ενός.Το οποίο ανήκει σε γνωστό παρατρεχάμενο όλων των εξουσιών.Κατ αυτόν είχε βάλει (με άθλιο τρυκ) την είδηση …τρεις ημέρες πριν!!!

Προφανώς ο καημένος ο Ντεβετζιάν είχε πεθάνει,αλλά δεν το ήξερε ούτε ο ίδιος και έτσι ξαναπέθανε σήμερα το πρωί…