Αρχική Ελλαδα Σοκ! Κρούσμα κορονοϊού σε νοσηλευόμενο παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων!Διασωλημένος και πασίγνωστος επιχειρηματίας!..

Σοκ! Κρούσμα κορονοϊού σε νοσηλευόμενο παιδί στο Νοσοκομείο Παίδων!Διασωλημένος και πασίγνωστος επιχειρηματίας!..

1607

Aπίστευτο μεν αληθινό δε και επιβεβαιωτικό όσων υποστηρίζουν ότι τα παιδιά είναι εν αγνοία τους κινούμενες “βόμβες” απο πλευράς δυνητικής μεταφοράς του κορονοϊού.

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορονοϊού στο Νοσοκομείο Παίδων σε παιδί που νοσηλεύεται εκεί και μεταφέρθηκε για άλλη αιτία και όχι για κορονοϊό.

Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι με κορονοϊό νοσηλεύεται διασωλημένος και λίαν επώνυμος επιχειρηματίας της Αθήνας, ο οποίος άγει την ένατη δεκαετία της ζωής του.

Απο πλευράς γνωστών κρουσμάτων ,εξέπνευσε και 8ος φορέας του κορονοϊού, ο οποίος νοσηελευόταν στην κλινική “Παμμακάριστος” και είχε επίσης μπει στην ένατη δεκαετία της ζωής του.

Πηγή του ιατρικού χώρου μας είπε ότι σχεδόν σε όλα τα ελληνικά νοσοκομεία υπάρχει και κάποιο κρούσμα κορονοϊού.

Τα κρούσματα στην Ιταλία είναι εκτός ελέγχου και οι θάνατοι είναι τόσοι πολλοί,ώστε να πεθαίνει ένας άνθρωπος κάθε 3,5 λετπά.

Στην Ισπανία πεθαίνει ένας κάθε οκτώ λεπτά και στις δυο χώρες οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει αθροιστικά τις 5.000.

Αλματώδη αύξηση παρουσιάζουν τα κρούσματα και στην Γερμανία και στη Βρετανία και σε πόλεις της Βόρειας Ιταλίας βγαίνει στο δρόμο ο στρατός,ώστε να επιβληθεί απόλυτη απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Το ίδιο και σε πόλεις της Βαυαρίας.

Στην Ελλάδα κατάπληξη προκάλεσε η μαζική έξοδος απο την Αθήνα και τη θεσσαλονίκη προς επαρχία,είτε σε εξοχικά,είτε σε σπίτια συγγενικά.

Ο Δήμαρχος της Σύμη εξέπεμψε ΣΟΣ και ζήτησε απο τις αρχές να απαγορεύσουν την μετακίνηση αφού στο νησί έχουν φτάσει τις τελευταίες ημέρες πάνω απο 100 άτομα για να μείνουν σε εξοχικά η ξενοδοχεία!

Η Κυβέρνηση μετά τις απαγορεύσεις κυκλοφορίας στον Υμηττό και σε άλλα άλση,όπου γίνονται μαζικά πικ νικ,ιδιαίτερα με μεγάλες παρέες παιδιών και νέων,εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης κυκλοφορίας γενικά…

Γιαν.Ντασ.