Αρχική Αθλητικα Σουπερ Μανωλάς και η Νάπολι 2-0 τη Λιβερπουλ!Ολα τα αποτελέσματα του Τσάμπιονς...

Σουπερ Μανωλάς και η Νάπολι 2-0 τη Λιβερπουλ!Ολα τα αποτελέσματα του Τσάμπιονς Λγικ.

1759

Ο Κώστας Μανωλάς και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα και δεν αντικαταστάθηκαν ούτε λεπτό στα εναρκτήρια παιχνίδια της Νάπολι και της Μπενφίκα για το τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Μανωλάς είχε απέναντί του την πιο φορμαρισμένη επίθεση και ομάδα στη Βρετανία και ίσως στην Ευρώπη.Την Λίβερπουλ,η οποία έπαιξε με όλα τα …ατομικά όπλα της,δηλαδή Σαλάχ,Μανέ,Φιρμινο.Την κράτησε με τους συμπαίκτες του μακριά απο τα γκόλ και η Νάπολι με γκολ του Μερτενς (πέναλτυ) και του Γιορέντε νίκησε 2-0 δείχνοντας ότι φέτος είναι ικανή για σπουδαία πράγματα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που δεν έχει θέση στην Εθνική για τις …ισορροπίες με τον Μπάρκα(…) υπερασπίστηκε την εστία κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Μπουντεσλίγκα,την Λειψία  ,η οποία με γκολ του Τίμο Βέρνερ νίκησε 2-1 στη Λισαβώνα

Στα άλλα αποτελέσματα η Ιντερ έμεινε στο 1-1 με τη Σλάβια Πράγας,η οποία προηγήθηκε και η ομάδα του Κόντε ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό με τον Βαρέλλα.

Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα έμειναν επίσης στο 0-0 και η Μπάρτσα παίζει χωρίς τον Μέσι.

Στο 1-1- έμεινε και η Λυόν με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης η οποία και προηγήθηκε.

Με τρία γκολ του Χάαλαντ η Σάλτσμπουργκ συνέτριψε την Γκένκ 6-2.

ο Αγιαξ συνέτριψε τη γαλλική  Λίλ 3-0 και η Τσέλσι  όχι μόνο δεν μπόρεσε να νικήσει στο Στάμφορντ Μπριτζ την Βαλένθια ,αλλά ηττήθηκε 1-0 αφού έχασε πέναλτυ ο Ρος Μπάρκλεϊ στο 88.