Αρχική Γυναικα Στην αγχόνη οι βιαστές δολοφόνοι της “κόρης της Ινδίας”, στην Ελλάδα ελεύθεροι...

Στην αγχόνη οι βιαστές δολοφόνοι της “κόρης της Ινδίας”, στην Ελλάδα ελεύθεροι πριν προλάβουν να γνωρίσουν το κελί…

2893

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο Μουκές Σινγκ, ο Βινάι Σάρμα, ο Παουάν Γκούπτα και ο Ακσάι Τάκουρ είχαν ανθρώπινα ονόματα και μορφή παρότι τέρατα.

Μια Κυριακή του Δεκέμβρη του 2012 είχαν στήσει καρτέρι έξω από έναν κινηματογράφο εμπορικού κέντρου του Νέου Δελχί,της πολυπληθούς ινδικής πρωτεύουσας.

Τα ανθρωπόμορφα εν ζωή…

Ηταν μέσα σε ένα λεωφορείο,το οποίο περιμενε με αντοιχτές πόρτες.Πολλοί νόμιζαν ότι είναι το λεωφορείο για τον προορισμό τους.Αυτή ηταν η μελετημένη παγίδα.Το λεωφορείο είχε αποσυρθεί απο το δρομολόγιο,αλλα -παραπλανητικά-φαινόταν να λειτουργεί

Εκτός του οδηγού επέβαιναν και άλλα 4 άτομα.

Η Jyoti Singh, 23 ετών (κάτω) από μια κωμόπολη του κρατιδίου Ουτάρ Πραντές ήταν ένα εξαιρετικά εργατικό και θαρραλέο κορίτσι.

 

Εκείνο το βράδυ της Κυριακής ήταν πολύ ευτυχισμένη,όπως είναι και η μετάφραση του ονόματός της.Γιόρταζε το πτυχίο της στι Ιατρική ,ειδικότητα κινησιοθεραπεία και είχε πάει με ένα φίλο της στο εμπορικό κέντρο,όπου έφαγαν και στη συνέχεια πήγαν σινεμά για να δουν την ταινία The Life of Pi.

Εργαζόταν από τις οκτώ μέχρι τις τέσσερις το πρωί, κοιμόταν για τρεις ώρες και έπειτα διάβαζε με φιλοδοξία να φτιάξει μια κλινική στην κωμόπολή της για να αξιοποιήσει τα χρήματα που αντι για προίκα έβαλε στις σπουδές η οικογένειά της,η οποία έχει άλλα δυο αγόρια με πανεπιστημιακές σπουδές

Στην ανδροκρατική κοινωνία της Ινδίας πολλές γυναίκες έχουν πρότυπο την Ιντιρα Γκάντι και το μότο της “Μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει τα πάντα”.Και μπαίνουν δυναμικά στον εργασιακό χώρο.

Το νεαρό ζευγάρι βγήκε γελαστό και χαρούμενο από το σινεμά και αφού είδε ανοιχτές πόρτες μπήκε στο λεωφορείο ζητώντας να πάει στο προορισμό.

Οι πόρτες έκλεισαν,το λεωφορείο ξεκίνησε και το μαρτύριο των δυο παιδιών άρχισε.

Αυτό το μαρτύριο αποτυπώθηκε αργότερα σε ένα δυναμικό,πολύ άγριο και πολύ ευαίσθητο φίλμ της Leslee Udwin με τίτλο “Η κόρη της Ινδίας”.

Οι 4 από τους επιβάτες του λεωφορείου-παγίδα ήταν τα ανθρωπόμορφα που αναφέρουμε στην αρχή.

Τσάκισαν στον ξύλο τον νεαρό και τον πέταξαν έξω απο το λεωφορείο.Ηταν ως ένα βαθμό “τυχερός” γιατί δεν τα είδε όλα και κυρίως γιατί δεν πέθανε…

Στο λεωφορείο της φρίκης βασάνισαν με ξύλο και  απανωτούς βιασμούς κατα μόνας και ομαδικά την νεαρή “κόρη της Ινδίας”.

Ηταν και αρκετά μεθυσμένοι και αυτό ήταν μέσα στην κόλαση το “λάθος” τους.

Νόμισαν ότι το κορίτσι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή,αφού δεν αντιδρούσε σε κάθε βιασμό ,ακόμα και με σιδηρολοστό…

Την πέταξαν σε ερημικό σημείο της διαδρομής.Αλλα εκείνη ζούσε ακόμα.Και μίλησε πρωτού αφήσει την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης.

Εκεί μεταφέρθηκε για καλύτερη ιατρική νοσηλεία,αλλα΄και γιατί όταν έγινε γνωστή η ιστορία της και κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στην Ινδία και αλλού στον κόσμο(όχι φυσικά στην Ελλάδα…)γίνονταν διαδηλώσεις και απαιτούσαν την ανάλογη τιμωρία των δραστών.

Ιδιαίτερα έμντονες ήταν οι διαδηλώσεις στην Ινδία ,όπου οι βιασμοί κοριτσιών από ηλικίας 3-4 ετών και πάνω θεωρούνται μια “συνήθης ερωτική πράξη στην οποία συμμετέχει και το κορίτσι μόνο και μόνο γιατί γεννήθηκε γυναίκα και ανεξάρτητα αν θέλει η όχι συμμετοχή”.

Η Leslee Udwin ,υπό τη διεθνή πίεση των κινητοποιήσεων,πήρε την άδεια της Αστυνομίας της Ινδίας να μπει στη φυλακή για να μιλήσει με τον μόνο απο τους δράστες που δέχθηκε.

Το ανθρωπόμορφο με το όνομα Μουκές Σίγκ,25 ετών.Αποτυπώθηκε στην ταινία το “επιχείρημά” του.

“Εμείς είχαμε πιεί και δεν φταίγαμε πολύ.Το κύριο λάθος σε αυτή την υπόθεση είναι της κοπέλλας.Η ώρα ήταν 9 το βράδυ και εκείνη την ώρα καμία σωστή κοπέλλα δεν πρέπει να είναι έξω από το σπίτι της”

Αυτή ήταν η τιμωρία της!

Η “δικαιολογία” είναι ένδειξη της κυρίαρχης νοοτροπίας,την οποία συμμερίζονται και κρατικά στελέχη,όπως αστυνομικοί που συνδράμουν σε τέτοια εγκλήματα βιασμών με την συγκάλυψή τους,ακόμα και αν συμβαίνουν μπροστά τους…

Ο κυριότερος λόγος που απαγορεύτηκε στην Ινδία με πρωτοβουλία της Αστυνομίας ,η προβολή του φίλμ είναι αυτός και όχι ο δήθεν φόβος ότι με αυτά που είπε ο ανθρωπόμορφος δράστης θα παρακινούσε και άλλους για τέτοιες “τιμωρίες”,αφού εκατομμύρια γυναίκες στην Ινδία εργάζονται και σε νυχτερινές εργασίες,όπως άλλωστε το θύμα,η “κόρη της Ινδίας”.

Μετά τη φρικωδία αυτή και λόγω των τεράστιων διαδηλώσεων η κυβέρνηση αυστηροποίησε τη νομοθεσία κατά της σεξουαλικής βίας και επιτάχυνε τις δικαστικές διαδικασίες. Ο αριθμός των βιασμών που καταγγέλλονται στη χώρα αυτή του 1,3 δισ. κατοίκων αυξήθηκε ραγδαία τα επόμενα χρόνια, αν και οι ειδικοί εκτιμούν ότι μέχρι τώρα φαίνεται μόνο η  κορυφή του παγόβουνου.

Εχουν καταδικαστεί έκτοτε και …δεκάδες αστυνομικοί και ως φυσικοί αυτουργοί βιασμών ανήλικων …περαστικών κοριτσιών και για συγκαλύψεις ομαδικών βιασμών ,που πολλοί κατέληξαν σε θάνατο των θυμάτων.

Για την φρικωδία σε βάρος της “κόρης της Ινδίας” συνελήφθησαν συνολικά 6 και μεταξύ αυτών και ένας 15χρονος που μετείχε στον βιασμό.

Ο αρχηγός της συμμορίας πέθανε στη φυλακή. Επισήμως αυτοκτόνησε.

Προφανώς τον αυτοκτόνησαν για να μετριασθούν οι αντιδράσεις και γιατί ήταν αμετανόητος και εμψύχωνε τους δράστες!

Ο ανήλικος, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από τρία χρόνια, καθώς καταδικάστηκε σε μικρότερη ποινή λόγω ηλικίας!!!

Οι άλλοι 4 καταδικάστηκαν σε θάνατο.Ομως δεν είχαν την τύχη που έχουν άλλοι 400 που κρατούνται σε ινδικές φυλακές καταδικασμένοι σε θάνατο.Των περισσότερων από αυτούς οι ποινές έχουν μετατραπεί σε ισόβια.

Πριν μερικές ώρες,στις 02.00 ώρα Ελλάδας σήμερα οι 4 οδηγήθηκαν στην αγχόνη και εκτελέστηκαν στις φυλακές Τίχαρ του Νέου Δελχί.

Η εκτέλεση είχε ανακοινωθεί πριν και έξω απο τις φυλακές είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί για την ώρα(05.30 τοπική) για να αδιαδηλώσουν εναντίον των ανθρωπόμορφων

«Το κίνημα που ακολούθησε τον ομαδικό βιασμό του 2012 έμοιαζε με φράγμα που σπάει» δήλωσε αγωνίστρια για τα δικαιώματα της γυναίκας, η Καβίτα Κρίσναν.

Ο Ινδός πολιτικός  Ρατζές Ραγιάν μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα με θύματα ανήλικα κορίτσια στη χώρα δήλωσε ότι θα δίνει 1100 δολλάρια σε κάθε έναν που θα…σκοτώνει έναν βιαστή !

Αυτή η κίνηση ,φυσικά καταδικαστέα,έγινε μετά την δημοσιοποίηση στοιχείων που δείχνουν ότι μόνο στην ανατολική επαρχία Μπιχάρ της Ινδίας ,στην οποία πολιτεύεται ,έχουν καταγραφεί 7.300 βιασμοί τα τελευταία έξι χρόνια. Ο Ινδός πολιτικός ανακοίνωσε την επικήρυξη μετά από συνάντηση που είχε με δύο δίδυμες αδερφές που βιάστηκαν ομαδικά  από  συμμορία επτά ανδρών.Τα δύο κορίτσια απήχθησαν από τους βιαστές τους που τις οδήγησαν σε μια απομακρυσμένη περιοχή.Εκεί οι  βιαστές, κατέγραψαν τον βιασμό και ανήρτησαν τα σχετικά βίντεο στα social media.

Είναι η πρώτη εκτέλεση στην Ινδία είχε γίνει το 2015.

Τότε έγινε εκτέλεση γιατί ξ κοινή γνώμη ήταν τόσο εξαγριωμένη απο την ατιμωρησία βιασμών εν μέση οδώ ,μέρα μεσημέρι,ώστε όταν ένας άνδρας βίασε ξυλοκοπώντας πολύ άσχημα 24χρονη φοιτήρια ,έσπασε την πόρτα των φυλακών,μπήκε μέσα ,έσυρε τον δράστη έξω και τον λιντσάρισε με τρόπο φρικτό.

Ο Αρχηγός της τοπικής Αστυνομίας είχε δηλώσει τότε:

“Μεγάλη διαδήλωση στους δρόμους της Dimampur, όπου πλήθος κόσμου και φοιτητές κατάφεραν να γκρεμίσουν δύο πύλες στη φυλακή, να μπουν μέσα, να αρπάξουν τον άνδρα και να τον σύρουν στην κεντρική πλατεία. Η κατάσταση είναι πολύ τεταμένη. Αρκετοί τραυματίστηκαν, όταν η Αστυνομία πέταξε νερό στο συγκεντρωμένο πλήθος και άνοιξε πυρ. Μεταξύ των τραυματιών είναι και αστυνομικοί, στους οποίους το πλήθος πετούσε πέτρες. Αργότερα, άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να απομακρύνουν το πτώμα του άνδρα”…

Για δέστε καιρό που διάλεξαν,λοιπόν για την εκτέλεση δι απαγχονισμού της συμμορίας των τεσσάρων.

Την ώρα που στην Ελλάδα ένα ανθρωπόμορφο με το όνομα Γ.Λ. και αξίωμα στην Τροχαία και όπλο της ελληνικής Πολιτείας το γέμισε και πήγε στο τόπο εργασίας της πρώην συζύγου και εκεί εκτέλεσε την γυναίκα και μια συνομήλικη (35άρα) φίλη της,μόνο και μόνο γαιτί ήταν φίλη της…

Οι δυο γυναίκες είχαν τρία παιδιά.Τα δυο η πρώην σύζυγος του ανθρωπόμορφου αστυνομικού.

Την εκτέλεσε για 3 λόγους λέει:

1. πρώτα -πρώτα δεν τον συγχώρεσε που την απάτησε και ζήτησε διαζύγιο.

2.πήρε η μητέρα  την επιμέλεια των παιδιών ηλικίας 3 και 8 χρόνων.

3.προγραμμάτιζε μετακόμιση με τα παιδιά εκτός Αθηνών γιατί δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα στην Αθήνα.

Εργαζόταν στο σουπερ μάρκετ MY MARKET στην Κάτω Κηφισιά,αλλά τα χρήματα δεν έφταναν και δεν είχε βοήθεια των δικών της ανθρώπων που μένουν εκτός Αθηνών.

Το ανθρωπόμορφο την εκτέλεσε γιαυτό.

Εγκλημα σύνηθες στην Ελλάδα και ακόμα πιο σύνηθες όταν δεν φτάνει στην εκτέλεση και σταματάει στον συνεχή βασανισμό των γυναικών-μητέρων.

Δείτε τις χιλιάδες καταγγελίες των τελευταίων ετών στη χώρα και την σχεδόν απόλυτη αδιαφορία-στην πράξη-των αρχών.

Ο  ανθρωπόμορφος Λ…ς είναι 35 χρόνων.Θα φάει ισόβια.Το αργότερο στα 55 θα είναι έξω απο τη φυλακή,αν όχι νωρίτερα…

Και στην Ελλάδα και στη Δύση εφαρμόζεται ο νόμος που λέει ότι “ο δυνατότερος σκοτώνει και με βασανιστήρια τον αδύναμο σχεδόν ατιμώρητα”…

Οι δήθεν “σατανιστές με 3 άγριες φολοφονίες παρόμοιες αυτής της “κόρης της Ινδίας” στην δεκαετία του 1990 είναι εδώ και χρόνια εκτός φυλακής…

Μέση οδός με τα ισόβια να είναι ισόβια,όπως στις ΗΠΑ,στη Δύση ,στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχει…