Αρχική Δικαιοσυνη Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σκάνδαλα,μόνο σκευωρίες!..

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σκάνδαλα,μόνο σκευωρίες!..

2053

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Γεγονός είναι ότι η ΝΟΒΑΡΤΙΣ έκανε πάρτι στο χώρο της υγείας διεθνώς και στην Ελλάδα επίσης.

Γεγονός είναι ότι η μικρή Ελλάδα δεν επελέγη για καθορισμό τιμών στα φάρμακα επειδή έχει εύκρατο κλίμα,αλλά επειδή εδω γίνονταν καλά τα κόλπα.

Γεγονός είναι ότι και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ μας έλεγαν χρόνια ότι έγιναν μεγάλα σκάνδαλα στη ΖΗΜΕΝΣ,στα εξοπλιστικά και στην Υγεία,αλλά γεγονός είναι ότι κανέναν σχεδόν δεν τιμώρησαν εκτός απο κάποιες προσχηματικές περιπτώσεις.

Γεγονός είναι ότι επι ΣΥΡΙΖΑ περνούν τροπολογίες στον Ποινικό κώδικα που πολύ χαροποιούν τους γερμανούς που έδιναν μίζες,ενώ και επι ΣΥΡΙΖΑ απευλευθερώθηκε και ο τελευταίος τραπεζίτης που κουβαλούσε τις μίζες και έτσι είναι κι αυτός ελέυθερος στην Ελβετία.

Γεγονός είναι ότι οι αμερικανοί έχουν στοιχεία για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ ικανά να ανατινάξουν το πολιτικο σύστημα στην Ελλάδα ,όποτε και αν ενεργοποιήσουν τις βόμβες τους…

Γεγονός είναι ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημητρίου διέταξε τώρα να ερευνηθούν οι καταγγελίες του Αντεισαγγγελέα Αγγελή και αυτό συνέβη γιατί καλύτερα είναι να αναθέσει εκείνη,όπου θέλει την έρευνα και όχι μετά τις 30 Ιουνίου,όποιος προκύψει στη θέση της.εστω και αν αυτό συμβεί και τον ερχόμενο Αύγουστο,αφού ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα υπογράψει τις γνωστές επιλογές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Με άλλα λόγια η κ.Δημητρίου θέλει να ελέγξει την διαδικασία έρευνας των καταγγελιών που δεν έχουν ουσιαστική,αλλά διαδικαστική αξία.

Γεγονός είναι ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία μέχρι το 2012 αλληλοκατηγορούνταν ως προδότες,κλέφτρες,μιζαδόροι.αρχιερείς της διαφθοράς και όλα τα συναφή μαζί με τις καταγγελίες για την ακροδεξιά στη Νέα Δημοκρατία.

Τούτων δοθέντων γεγονός είναι ότι ο Αδωνις έκανε την ακόλουθη δήλωση τώρα:

«Να υπενθυμίζω ότι ο κ. Αγγελής έχει κατηγορήσει την κ. Τουλουπάκη για κατάχρηση εξουσίας και για οργάνωση μιας σκευωρίας σε συνεργασία με εν ενεργεία υπουργό της κυβερνήσεως, τον οποίο φωτογραφίζει στην αναφορά του.
Όσον αφορά τα πολιτικά πρόσωπα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και θα πω κάτι ειδικά για τον φίλο μου(Σ.Σ. από πότε και σε ποιά βάση η φιλία τους;) Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος διεσύρθη τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό. Στην αναφορά του κ. Αγγελή υπάρχει ένα συγκλονιστικό γεγονός, αναφέρεται ότι στις αρχές του Δεκεμβρίου 2018 η κ. Τουλουπάκη τον ενημέρωσε ότι σκοπεύει να ασκήσει δίωξη στον κ. Λοβέρδο, στον κ. Σαλμά και σε εμένα. Γιατί αυτό είναι συγκλονιστικό; Γιατί σύμφωνα με τον φάκελο που ήρθε στη Βουλή, οι καταθέσεις βάση των οποίων η κ. Τουλουπάκη ζήτησε από τον κ. Λοβέρδο να παράσχει εξηγήσεις, η πρώτη από αυτές τις καταθέσεις ελήφθη στις 28 Δεκεμβρίου 2018, δηλαδή περίπου 25 ημέρες μετά την ενημέρωση που είχε κάνει η κ. Τουλουπάκη στον κ. Αγγελή. Αυτό σημαίνει ότι η κ. Τουλουπάκη είχε προαποφασίσει τις κινήσεις της πριν από τις καταθέσεις των μαρτύρων και αυτό είναι ένα συγκλονιστικό εύρημα…

…Αυτό τοποθετεί όλη την υπόθεση πλέον, για την οποία και εγώ και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Στουρνάρας, ο κ. Λοβέρδος, ο κ. Αβραμόπουλος και όλοι, είχαμε επισημάνει ότι πρόκειται περί μιας σκευωρίας. Ήταν προφανές ότι αυτά που κατήγγειλαν οι λεγόμενοι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος ανήκαν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, εκτός αν κάποιος στ’αλήθεια πίστευε ότι μπήκε ο Φρουζής με τροχήλατη βαλίτσα στο Μαξίμου να δώσει 2 εκατ. στον Σαμαρά. Το ότι όμως έγιναν αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης, το ότι έγιναν πρωτοσέλιδα, το ότι διασύρθηκαν οικογένειες, σπιλώθηκαν συνειδήσεις, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί παρά να το ερευνήσει η ελληνική Δικαιοσύνη και ασφαλώς να το ερευνήσει η επόμενη Βουλή.
Έχουμε κάνει και εγώ και ο κύριος Σαμαράς και ακολουθούν οι υπόλοιποι, αιτήσεις για να αρθεί η προστασία των μαρτύρων, ώστε να προχωρήσουν οι μηνύσεις.

Όλα αυτά δημιουργούν την εικόνα μιας τεράστιας πλεκτάνης, μιας τεράστιας σκευωρίας που στήθηκε από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα. Δυστυχώς από ότι φαίνεται σε συνεργασία με κάποιους, ελάχιστους, επίορκους εισαγγελικούς λειτουργούς με μόνο σκοπό την σπίλωση και την καταστροφή των πολιτικών αντιπάλων του κ. Τσίπρα.”

Τα συμπεράσματα είναι εύκολα και δικά σας.