Αρχική Αθλητικα Στη Νάπολι του Ντε Λαουρέντις ο Κ.Μανωλάς!

Στη Νάπολι του Ντε Λαουρέντις ο Κ.Μανωλάς!

1938

Η επίσημη ανακοίνωση απομένει για να επιβεβαιωθεί ότι ο διεθνής αμυντικός Κώστας Μανωλάς μπορεί να γίνει ο πιο επιτυχημένος Ελληνας ποδοσφαιριστής στο διεθνές στερέωμα…Η τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Γιώργο Σαμαρά,ποδοσφαιριστες που παρέμειναν για μεγάλα διαστήματα σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Κι άλλοι ,όπως ο Γιώργος Καραγκούνης,ο Γρηγορης Γεωργάτος πήγαν στην Ιντερ,αλλά σύντομα ξαναγύρισαν παρότι πέτυχαν εκεί.

Ο Κώστας Μανωλάς ξεκίνησε στην ΑΕΚ του θείου του Στέλιου Μανωλά,αλλά σύντομα πήγε στον Ολυμπιακό και απο εκεί έκανε το μεγάλο άλμα στη Ρόμα,όπου είχε απόλυτα επιτυχημένη 5ετία.

Στις επόμενες ώρες ο Ντε Λαουρέντις(της οικογένειας των κινηματογραφικών παραγωγών,αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την ήδη τελειωμένη ανεπίσημα μεταγραφή του Μανωλά στην δεύτερη αυτή τη στιγμή(μετά τη Γιουβέντους) ποδοσφαιρική δύναμη της Ιταλίας,την Νάπολι.

Στην άλλοτε ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα,ο Μανωλάς θα είναι κεντρικό δίδυμο με τον Κουλιμπαλί(καμία σχέση με τον παίκτη του ΠΑΟ) και θα πάρει τη θέση του Ισπανού Αλμιόλ.