Αρχική Ελλαδα Συγκλονιστικό βίντεο για τον θάνατο του διάσημου καθηγητή και πρώην Υπουργού Υγείας...

Συγκλονιστικό βίντεο για τον θάνατο του διάσημου καθηγητή και πρώην Υπουργού Υγείας Δημ.Κρεμαστινού απο κοροναϊό!

2581

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Tραγική κατάληξη είχε η μάχη του πρώην Υπουργού υγείας και διάσημου καθηγητή Ιατρικής (καρδιολογία,εκτοξεύτηκε επιστημονικά και πολιτικά με Ανδρέα-Παπανδρέου-Γιακούμπ)Δημήτρη Κρεμαστινού με τον κοροναϊό.

Μετά απο μάχη 44 ημερών στην εντατική μονάδα του Ευαγγελισμού άφησε με πολυοργανική ανεπάρκεια την τελευταία του πνοή.

Ετσι η Ελλάδα που φαίνεται να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στο δυτικό κόσμο στη μάχη κατά του κοροναϊού εμφανίζεται να έχει χάσει τον κορυφαίο από πλευράς φήμης ιατρο-πολιτικό από κοροναϊό και έναν επίσης απο τους κορυφαίους στο χώρο της ιατρικής τον ιδιοκτήτη της πασίγνωστης “Βιοίατρικής” .

Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι ο Κρεμαστινός εμφανίζεται σε πολύ κρίσιμη στιγμή  σε βίντεο να διδάσκει σε παιδιά πως θα αποφύγουν τον κοροναϊό.

Τους λέει μεταξύ άλλων συγκεκριμένα ότι μεταδίδεται στο τραπέζι με φαγητό αλλά και με τις χειραψίες.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου κάνει σε εκείνη την κρίσιμη στιγμή μια φοβερή παραδοχή:τους λέει ότι “ενώ κανονικά δεν έπρεπε να σας χαιρετίσω με τα χέρια εγώ μεταξύ σοβαρού και αστείου σας χαιρέτισα και με χειραψίες.Αυτό είναι λάθος”.

Κρίσιμο είναι ότι η εκδήλωση αυτή(ο ίδιος την ονομάζει μάλιστα “σόου” )έγινε στις 10 Μαρτίου 2020 στη Ρόδο και έγινε στα πλαίσια της βουλευτικής ιδιότητας-δράσης που είχε ο Κρεμαστινός στα Δωδεκάνησα.

Ο καθηγητής Κρεμαστινός εισήχθη στην εντατική του Ευαγγελισμού στις 26 Μαρτίου 2020 και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είχε κολλήσει τον κοροναϊό κάπου μεταξύ 10-12 Μαρτίου,δηλαδή 10-14 ημέρες νωρίτερα αφού μετά την εκδήλωση επιβεβαίωση περνούν και 2-4 ημέρες μέχρι να τον βάλουν στην εντατική.

Σημασία έχει επίσης το γεγονός ότι η συζυγος του Κρεμαστινού και αυτή καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο ήταν και είναι για πολλά χρόνια όχι μόνο στενή φίλη,αλλά και επιστημονική συνεργάτης στην Βιοιατρική του μακαρίτη απο κοροναϊό Σπανού.

Στην επιστημονική κοινότητα πολλοί είχαν εκπλαγεί με τα ταυτόχρονα κρούσματα κοροναϊού στη συγκεκριμένη ομάδα διασήμων προσώπων(Σπανός,Κρεμαστινός,Παπαχελάς,Πρετεντέρης κλπ) καί υπήρξαν ρεπορτάζ για το που μπορεί να πήραν τον φονικό “κινέζικο” κοροναϊό για τον οποίο η ομάδα χωρών που είναι γνωστή ως FIVE EYES (Πέντε Μάτια),δηλαδή οι χώρες ΗΠΑ,Βρετανία,Καναδάς-Αυστραλία και έχουν στενά συνεργαζόμενες τις μυστικές τους υπηρεσίες σε απόρρητη έκθεσή τους γράφουν οτι οι Κινέζοιαπέκρυψαν η κατέστρεψαν στοιχεία σχετικά με την εκκίνηση του κοροναϊού,με αποτέλεσμα να “κοιμίσουν” τη Δύση και κινέζοι να έχουν επαφές παντού στον ανύποπτο δυτικό κόσμο…

Μέχρι και σήμερα θα θύματά του(νεκροί) είναι 260.000 και θα ξεπεράσουν τις 300.000.Ανάμεσά τους πολλοί επώνυμοι νεκροί διεθνώς,πολλοί διάσημοι ,όπως η Μαντόνα ανέρρωσαν,αλλά η μόνη χώρα που χάνει κορυφαίο ,πολιτικό,καθηγητή Ιατρικής και πρωην Υπουργό Υγείας είναι η Ελλάδα.

Στο ερώτημα “πως και γιατί”απαντήσεις δίνει ο ίδιος ο Δημ.Κρεμαστινός στο συγκλονισιτκό βίντεο που ακολουθεί και ιδιαίτερα από την αρχή του 8ου λεπτού: