Αρχική Ελλαδα Συν γυναιξί και τέκνοις,σεμνά και ταπεινά ορκίστηκαν οι νέοι Υπουργοί!

Συν γυναιξί και τέκνοις,σεμνά και ταπεινά ορκίστηκαν οι νέοι Υπουργοί!

2099

 

Εφυγαν οι “αλαζόνες” και οι “κομμουνιστές” που “θεωρούσαν το κράτος δικό τους” και ήρθαν “οι σεμνοί και ταπεινοί στην κυβέρνηση που θα είναι,όπως είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,κυβέρνηση όλων των Ελλήνων” και δεν θα επιτρέψει να γίνει ποτέ “νέο Μάτι”,όπως είπε ο νέος Υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης,ο οποίος αναλαλαμβάνει και τις φυλακές και τη μεταναστευτική πολιτική.

Εντυπωσιακά δυναμικά μηνύματα προσπάθησε να στείλει ο κ.Χρυσοχοίδης για την ασφάλεια των πολιτών και θα πρέπει να θυμηθούμε ότι δεν βρέθηκαν ποτέ οι δολοφόνοι του διευθυντή του γραφείου του Βασιλάκη,ο οποίος είχε δολοφονηθεί μέσα στο Υπουργείο αυτό ,όταν Υπουργός ήταν ο κ.Χρυσοχοίδης, ο οποίος πιστώθηκε την εξάρθρωση της τρομοκρατίας…

Ο Χρήστος Σταϊκούρας ,είπε ότι δεν παραλαμβάνει καμένη γη ,αλλά βόμβες με αναμμένα φυτίλια είναι έτοιμες στο χώρο του Υπουργείου Οικονομίας.

Προφανώς εννοεί τις επενδύσεις που αμέσως θα γίνουν,αφού έχουν σχέδιο έτοιμο και οι πολίτες πρέπει να έχουν έτοιμα τα χρυσά κουτάλια

Πριν απο τις τελετές των “μηνυμάτων” ιδού πως κατέγραψε την σεμνή και ταπεινή ορκωμοσία το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,το οποίο δημοσίευσε ΕΠΤΑ(7) φωτογραφίες απο την είσοδο της Μαρέβας στο…Μαξίμου,στο οποίο την συνόδευε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.Ιδού τι έγραψε:

 

“Τα χαμόγελα περίσσευαν σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο. Οι νέοι υπουργοί έφτασαν για την ορκωμοσία συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, τα παιδιά τους ή και μέλη της οικογένειάς τους.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην ώρα του για την ορκωμοσία, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

orkm_oprg12
Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι
orkm_oprg11
Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι
orkomosiaaa28
orkomosiaaa29
orkomosiaaa30
orkomosiaaa31
orkomosiaaa32

Από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ημέρας ήταν οι νεόνυμφοι Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού. Η κ. Μπαλατσινού ήταν και μία από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες. Φόρεσε μαύρη παντελόνα και ένα λευκό, κοντό, αμάνικο πουκάμισο. Υπήρξαν μάλιστα στιγμές που ο κ. Κικίλιας κράτησε από το χέρι τη σύζυγό του.

orkomosia5
tzeniorko

Γαλάζιο φόρεμα επέλεξε η Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη, η οποία περιτριγυρίστηκε από κάμερες αλλά θέλησε μόνο να ευχηθεί καλή επιτυχία στη νέα κυβέρνηση.

orkomosia6

 

orkomosia2
Η σύζυγος του Αδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου με τη σύζυγο του κ. Βρούτση

Γαλάζιο επέλεξε και η σύζυγος του κ. Χατζηδάκη.

orkomosia4

 

yporg5

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης με την πολυμελή οικογένειά του

orkomosia8
Ο Χάρης Θεοχάρης με την οικογένειά του

Στα λευκά ντύθηκαν η νέα υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη αλλά και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή. Η κ. Ζαχαράκη πάνω στο άγχος της μπερδεύτηκε κατά την ώρα των υπογραφών και ξέχασε να χαιρετίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Λίγο μετά πάντως έσπευσε να διορθώσει το λάθος της και πήγε να ασπαστεί τον κ. Παυλόπουλο. 

zaxaraki
Η Σοφία Ζαχαράκη, νέα υφυπουργός Παιδείας
yporg2
Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας, συνοδευόμενος από την οικογένειά του

orkomosia3

Περισσότερα στιγμιότυπα

orkomosia13
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης με την οικογένειά του
orkomosia12
Ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης
4848992
Ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος