Αρχική Αθλητικα Τέσσερα γκολ οι Ελληνες του εξωτερικού! Νέο αστέρι στη Ντόρτμουντ…

Τέσσερα γκολ οι Ελληνες του εξωτερικού! Νέο αστέρι στη Ντόρτμουντ…

1446

Πολύ παραγωγικό ήταν αυτό το Σάββατο για τους Ελλληνες που παίζουν στο εξωτερικό
Και μάλιστα για τους αμυντικούς.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας έβαλε το π΄ρωτο γκολ της Αλάνιασπορ κόντρα στην ουραγό Καϊσερίσπορ στο 5-1 της νίκης της.Ο δεύτερο γκολ ο Τάσος Μπακασέτας.
Ο Κώστας Σταφυλίδης έκανε το καθήκον του με την Χοφενχάϊμ.Επανήλθε βασικός μετά απο δυο μήνες και ισοφάρισε το γκολ της Αϊντραχτ.ομως η ομάδα του ηττήθηκε ανέλπιστα στην έδρα της με 2-1 και έχασε ευκαιρία να φτάσει στην 6η θέση της Μπουντεσλίγκα.
Το δεύτερο γκολ της Βίλλεμ έβαλε ο Βαγγέλης Παυλίδης στη μεγάλη νίκη της ομάδας του επι της Αλκμααρ με την οποία δεν έπαιξε ο τραυματίας διεθνής Χατζηδιάκος.
Ο κώστας Μανωλάς δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη στην παραπάιουσα φέτος Νάπολι ,της οποίας το πρόβλημα είναι πολύ πιο βαθύ απο την φυγή του Αντσελότι.
Φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης Ντε Λαουρέντις αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την ιταλική Διοίκηση…
Στην Αγγλία ούτε ο μουρίνιο έφερε άμεση άνοιξη στην Τότεναμ,ούτε ο Αρτέτα στην Αρσεναλ.
Και οι δυο έμειναν σε ισοπαλίες με Γουότφορντ(στον πάγκο ο Χολέμπας) και Σέφιλντ και χάνουν έδαφος απο την κορυφή.Έδαφος έχασε και πάλι η Σίτυ μετά το 2-2 εντός με την Κρύσταλ Πάλας.Η Σίτυ έχανε μεχρι το 82.Το γύρισε με 2 γκολ του Αγουέρο,αλλά στις καθυστερήσεις ισοφαρίστηκε με αυτογκολ του Φερναντίνιο.
Ο νεαρός Χάαλαντ βρέθηκε απο την Σάλτσμυργκ στην Ντόρτμουντ γιατί ,λέει,κόπηκε από την Γιουνάϊτεντ.Στο ονειρικό ντεπούτο του έβαλε τρία γκολ στο εκτός έδρας 5-3 της ομάδας του επι της Αουγκμπουργκ , η οποία μέχρι το 55 ήταν μπροστά με 3-1! Τα δυο τελευταία γκολ της νικης ο Χααλαντ!