Αρχική Ελλαδα Τήνος: Πολιτικό κήρυγμα Δωρόθεου δίπλα σε Κυριάκο-Μαρέβα!

Τήνος: Πολιτικό κήρυγμα Δωρόθεου δίπλα σε Κυριάκο-Μαρέβα!

1795

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ενας εν ενεργεία Εισαγγελέας ο Α.Καραφλός,”καράφλιασε” την κοινή γνώμη με αισχρές αναρτήσεις του(ισοδυναμούν με δημόσιες δηλώσεις κατά τη γνώμη μας) εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ,του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με “αφορμή” το Σκοπιανό και βρήκε την ευκαιρία να συμπαρασταθεί σε έναν χρυσαυγίτη,τότε βουλευτή.

Ορμησε και στον Κώστα Βαξεβάνη ,ο οποίος έκανε σχετικό ρεπορτάζ και ,επειδή υπάρχουν δικαστές και στην Αθήνα,δυο εισαγγελείς έθεσαν την μήνυση στο αρχείο.

Δεν είναι τυχαίος ο κ.Καραφλός

Είχε γίνει γνωστός απο ρεπορτάζ για τους χειρισμούς του σε δυο κορυφαία σκάνδαλα ,αλλά και απο την κλήση του να καταθέσει σε επιτροπή της Βουλής γιαυτά. Είχε  χώσει στο αρχείο το σκάνδαλο Siemens – ΟΣΕ και είχε χειριστεί και το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του Μιχάλη Χριστοφοράκου το οποίο δεν εκτελέστηκε ποτέ, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής της Siemens να μην οδηγηθεί στην ελληνική Δικαιοσύνη για τις δωροδοκίες που αποδεδειγμένα διενεργούσε σε κρατικούς παράγοντες.

Ο Παύλος Πολλάκης τον είχε επισημάνει ως τον εισαγγελέα που μετά τη μήνυση Τζαβάρα – Γεωργιάδη και παρά την αντίθετη εισήγηση του ανακριτή για να μπει η υπόθεση στο αρχείο, παρέπεμψε για κακούργημα τους τρεις υπαλλήλους και συνεργάτες του υπουργού που έλεγξαν τον διαγωνισμό για τις προσλήψεις στις μονάδες εντατικής θεραπείας και βρήκαν όλες τις λάθος μοριοδοτήσεις…

Ψάξαμε, αλλά δεν βρήκαμε δηλώσεις αποδοκιμασίας του εν λόγω Εισαγγελέα απο τον Κυριάκο Μητσοτάκη,ούτε για τις αισχρότητες κατά του προέδρου της Δημοκρατίας…

Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος  είναι ο γνωστός από την υπόθεση του Ιδρύματος της Παναγίας της Τήνου.

Είναι γνωστή η δικαστική έρευνα για την υπόθεση αυτή και την διαχείριση του χρυσού απο κάποια πρόσωπα με ποινικό παρελθόν και ανάμειξη έντονη στα πολιτικά γαλάζια παρασκήνια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε για μερικά λεπτά στην Εύβοια,όπου ακόμα οι φωτιές καίνε τα καλύτερα δάση της χώρας και ανήμερα της Παναγίας ήταν στην Τήνο.

Οι κάμερες εκεί.Εκεί και ο Μητροπολίτης ,ο οποίος πήρε το μικρόφωνο μπροστά στον Κυριάκο και τη Μαρέβα και έβγαλε λόγο πολιτικό.

Ο Μητροπολίτης αυτός  Κυριάκο γνωρίζει για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων στην ευρύτερη περιοχή της Μυκόνου,των Κυκλάδων;

Γνωρίζει πως πήγε φυλακή δημοσιογράφος της περιοχής που έγραφε για τις δωροδοκίες αυτές και δικαιώθηκε ,αφού αποκαλύφθηκε ότι στέλεχος ελέγχου των κατασκευών είχε τρομακτικό λογαριασμό;

Που βρίσκονται αυτές οι υποθέσεις;

Το τελευταίο που θα είχαν ανάγκη οι Ελληνες είναι τον πολιτικό λόγο του Σύρου Δωρόθεου…

Τα χρώματα της νέας μορφής εξουσίας που έχουμε τόνισε ο σταθμός που έκανε τον μεγαλύτερο αγώνα ,εξ όλων,να έρθει στην εξουσία ο Κυριάκος.

Ο ΣΚΑΙ,περι αυτού ο λόγος,είχε στείλει απεσταλμένο στη φωτιά.Οχι τον Μπάμπη.Είναι βουλευτής του Κυριάκου.Ούτε τον Μπογδάνο.Κι αυτός είναι βουλευτής του Κυριάκου.Ούτε την Σπυράκη.Κι αυτή είναι βουλευτίνα του Κυριάκου.Ούτε τον Κύρτσο.Κι αυτός είναι βουλευτής του Κυριάκου.

Εναν άλλο με μεγάλο στόμα…Και ακουγόταν στην κάμερα να λέει για έναν άνθρωπο που έδινε μάχη να σώσει το σπίτι του στην Εύβοια ,αρνούμενος να αποχωρήσει μαζί με τους αστυνομικούς για προληπτικούς λόγους: “ας καεί,ας καεί,ας καεί.”.

Υποθέτουμε πως θα είχε πληροφορίες ότι ο άνθρωπος αυτός στις τελευταίες εκλογές είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ…