Αρχική Δικαιοσυνη SOS !Mερικά παιδιά έχουν ψυχή,ο Αλεξ όχι!-Αν πατούσαν κάτω κόρες και...

SOS !Mερικά παιδιά έχουν ψυχή,ο Αλεξ όχι!-Αν πατούσαν κάτω κόρες και γονείς αστυνομικών τι θα έκαναν; Βίντεο.

1852

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα εγκλήματα που γίνονται στο εξωτερικό και απασχολούν την κοινωνία ,ενώ ενοχλούν τις αρχές των κρατών όπου γίνονται προβάλλονται πολύ στα διάφορα ηρωϊκά ελληνικά ΜΜΕ.

Και σωστά.Θα δείτε σε ελληνικά  δηλώσεις του Αλεξ Μεσχισέλ,που είναι απλώς ένας κάτοικος της μικρής πόλης Αρελ κάπου στα Βραχώδη όρη για την απαράδεκτη συμπεριφορά των αρχών που σκοτώνουν χωρίς ουσιαστική αιτία μαύρους,σπρ΄’ωχνουν διαδηλωτές ηλικιωμένους ,γυναίκες ή παιδιά κλπ.

Καθώς περιδιαβαίναμε την επικαιρότητα κάναμε δυο σκέψεις και μια παρατήρηση για δυο θέματα:

Σκέψη πρώτη:

Θα δείτε πιο κάτω το βίντεο με την επίθεση τερατόμορφων αστυνομικών σε έναν άνδρα ηλικίας 75 ετών,καλοστεκούμενος,αλλά ετοιμόρροπος φυσικά.

Ο ετοιμόρροπος πέφτει με το απλό σπρωξιματάκι και επειδή είναι αυτής της ηλικίας πέφτει και σπάει το κεφάλι του,χωρίς να μπορεί να κάνει την παραμικρή κίνηση προστασίας.

Ο Τζώρτζ Φλόϊντ ήταν εύσωμος,αλλά ΔΕΝ προέβαλε αντίσταση στη σύλληψή του.Ξάπλωσε μπρούμυτα,έφερε τα χέρια του πίσω για να του περάσουν χειροπέδες οι 3-4 αστυνομικοί.Εκείνοι κάθισαν πάνω του και χαζοκαθυστερούσαν πάνω στο σώμα του για να δείξουν ότι δεν νοιάζονται απο την βιντεοσκόπηση και τις διαμαρτυρίες άλλων πολιτών ότι “το παρακάνουν”.

Ιδιαίτερα ένας λευκός 50άρης αστυνομικός που έχει το γόνατο στο σβέρκο του και αδιαφορεί απο τις κραυγές του Φλόϊντ “Πεθαίνω,δεν μπορώ να αναπνεύσω,βγαίνει η ψυχή μου…”

Και πράγματι,εκεί μπροστά στις κάμερες σε λίγα δευτερόλεπτα πεθαίνει.

Αυτό το βίντεο(το χαρακτηρισιτικότερο απο τα πολλά) το δημοσιεύσαμε ήδη.

Στο άλλο βίντεο με τον 75άρη Γκουτζίνο οι αστυνοιμικοί φαίνονται να αδιαφορούν καθώς πέφτει,βγαίνει αίμα απο το κεφάλι του και εκείνος μένει ακίνητος.Προσπερνούν και στον ασύρματο δίνουν εντολή και στους άλλους να συνεχίσουν καθώς εξουδετερώθηκε ο…”κίνδυνος” του 75άρη.

Διώκονται άμεσα  αυτοί για κακούργημα καθώς ο 75άρης παλεύει για τη ζωή του και δηλώσεις εναντίον τους έκαναν πολιτικοί,δήμαρχοι κλπ Ο Γκουτζίνο είναι βλέπετε λευκός και οι λευκοί  αστυνομικοί που τον έριξαν κάτω και τον άφησαν βαριά τραυματία ,αμέσως πάνε για κακούργημα.

Οι 4 λευκοί αστυνομικοί παρότι σκότωσαν επι τόπου τον μαύρο  Φλόϊντ διώχθηκαν μόνο πειθαρχικά αρχικά.Ξεσηκώθηκαν τα ΜΜΕ,πολιτικοί δήμαρχοι και τότε διώχθηκε ο ένας για πταίσμα…Νέες διαδηλώσεις και τελικά διώκεται για …μισοκακούργημα μόνο ο ένας,τον οποίο ο τράμπ καταδίκασε μεν,στήριξε δε επιτιθέμενος στα “μιαρά στοιχεία των διαδηλώσεων.

Τα “μιαρά” στοιχεία είναι οι πρώην πρόεδροι Ομπάμα,Κλίντον,Μπους,ο κυβερνήτης Ρόμνεϊ,υποψήφιος πρόεδρος με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα,αντίπαλος του Τραμπ,διάσημοι λευκοί,κίτρινοι και μαύροι καλλιτέχνες,αθλητές( και οι Αντετοκούνμπο φυσικά)εργαζόμενοι,οι πάντες και παντού στον κόσμο.

Ενδεικτική είναι η πρωτοκαθεδρία των Γερμανών στις διαδηλώσεις και τα μαύρα περιβραχιόνια των παικ΄των της Μπάγερν Μονάχου σε ένδειξη διαμαρτυρίας και πένθους.

Σήμερα και στο παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού θα υπάρχουν ανάλογες εκδηλώσεις

ΣΚΕΨΗ 2η

Θα τιμωρηθούν κάπως αυτά τα ανθρωπόμορφα.Αλλά η πολιτισμένη κοινωνία δεν θα τα υποχρεώσει να δουν πχ. τις εξής σκηνές:

Την κόρη τους 17 χρόνων να βγαίνει απο το σχολείο ,να την σταματούν αστυνομικοί για ασήμαντη αφορμή ,εκείνη να υπακούει ,αλλά οι αστυνομικοί να της πατούν το σβέρκο μέχρι να πεθάνει καθώς θα την δένουν με χειροπέδες.Η τον πατέρα τους ή τη μητέρα τους  σε αυτή την διαδικασία ή να τον(την) ρίχνουν κάτω ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ,να σπάει το κεφάλι του και να συνεχίζουν…

Δεν βάζουμε την(τον) σύζυγο γιατί πολλοί απο δαύτους την(τον)έχουν στην ίδια εκτίμηση με τον…Φλόϊντ.

Η παρατήρηση:

Γράφουμε ήδη στο πρώτο μας θέμα για τα ελληνικά ΜΜΕ που γράφουν πάμπολλα για την τραγωδία της Μαντλίν στην Πορτογαλία,αλλά ούτε λέξη για τις πάμπολλες ομοιότητες με την τραγωδία του  δικού μας Αλεξ,του 13χρονου που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ στη Βέροια.

Τα πιτσιρίκια που είπαν ότι τον σκότωσαν με …τρικλοποδιά ανακάλεσαν,ίχνος του δεν έχει βρεθεί ακόμα 14χρόνια μετά.

Κι όμως.πχ το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ γράφει σελίδες για τα παιδιά που εξαφανίστηκαν παγκοσμίως.Ακόμα και για εκείνον τον 10χρονο  (Εϊνταν Πέϊτζ)για τον οποίο εμφανίστηκαν πολλοί και είπαν ότι τον σκότωσαν,αλλά έλεγαν ψέμματα και το πτώμα του δεν βρέθηκε ποτέ μέχρι σήμερα.

Γράφουν για ΟΛΑ τα εξαφανισμένα,των οποίων η εξαφάνιση προκάλεσε θόρυβο.Για όλα.Εκτός απο τον Αλεξ.ΟΛα είναι στο εξωτερικό.Ο Αλεξ στην Ελλάδα…

Και καλά το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.Τόσα καταλαβαίνει τόσα γράφει.Οι αρχές μας,οι αστυνομικές και οι δικαστικές μας βεβαιώνουν ότι ΧΩΡΙΣ ΠΤΩΜΑ κλείνει ποτέ φάκελλος εξαφάνισης;

Χθες βλέπαμε στην εκπομπή (ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ) στην ΚΟΣΜΟΤΕ την υπόθεση δολοφονίας της 6χρονης Σόνα Χάου στη Φλόριντα.Βρέθηκε δολοφονημένη και σεξουαλικά κακοποιημένη 3 ημέρες μετά την εξαφάνιση

Οι αρχές είχαν υπόπτους παιδεραστίας με παρελθόν.Βρήκαν του δολοφόνους(Ο ΜΠράϊαν-Γουόκερ) 14 χρόνια μετά.Διότι αρχικά θεώρησαν ότι οι Ομπράϊαν δεν ήταν ύποπτοι γιατί κάποιος τους είπε ότι εκείνες τις ημέρες δολοφονίας ήταν φυλακή και το DNA δεν ήταν του  Γουόκερ…

Χωρίς σοβαρή έρευνα είχαν θεωρήσει ότι ένας την απήγαγε ,τη βίασε και τη σκότωσε.Ενώ ήταν τρεις.

Στην υπόθεση Αλεξ έγιναν φρικτότερα λάθη και παραλείψεις και ΣΗΜΕΡΑ κανείς δεν ψάχνει…