Αρχική Αθλητικα Τι έκαναν οι μεγάλοι της Ευρώπης και οι Ελληνες του εξωτερικού το...

Τι έκαναν οι μεγάλοι της Ευρώπης και οι Ελληνες του εξωτερικού το Σαββατοκύριακο.

1474

 

 

H Γιουβέντους καλπάζει και νίκησε στο Μιλάνο την Ιντερ (τα γκολ Ντιμπάλα και ιγκουαίν,ενώ για την Ιντερ είχε ισοφαρίσει ο Μαρτίνεζ με πέναλτι)ανεβαίνοντας μόνη στην πρώτη θέση του καμπιονάτο.Ρόμα και Νάπολι ήρθαν ισόπαλες.Ωραίο γκολ του Ρονάλντο ακυρώθηκε με το μηχάνημα γιατί ήταν …5 πόντους οφσάϊντ ο Ντιμπάλα που έδωσε την πάσα…

Η Μίλαν νίκησε εκτός έδρας την Τζένοα,αλλα έχει μόλις 9 βαθμούς (Η Γιούβε 19)όσους και η Γιουνάϊτεντ ,η οποία σκέφεται αν θα συνεχίσει το πείραμα των νεαρών η θα πάρει έμπειρους παίκτες γιατί βρίσκεται 15 βαθμούς πίσω.

Η παρηγοριά της είναι ότι και η Σίτυ δεν τραβάει.Εχασε στο Μάνστεστερ απο την Γούλβς και η Λίβερπουλ που νίκησε τη Λέστερ 2-1 καλπάζει για το πρωτάθλημα.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκει ρυθμό και συνέτριψε την Σεβίλη με 4-0 με τον Μέσι να ξανασκοράρει.Ανέβηκε στους 16 βαθμούς,δυο πίσω απο τη Ρεάλ που νίκησε 4-2 την Γρανάδα.

Στη Γερμανία η Γκλάνταμπαχ ανέβηκε στην κορυφή με 16 βαθμούς και η Μπάγερν μετά την ήττα στο Μόναχο απο την ΧοφενχάΊμ είναι 3η με την Ντόρτμουντ να είναι 4 βαθμούς απο την κορυφή,αλλά στην 8η θέση στην εξαιρετικά ανταγωνιστική φετινή χρονιά…

Στη Γαλλία η Παρί καλπάζει πρώτη(21 βαθμούς σε 9 αγώνες) με την Λυόν να είναι στη 14η θέση μετά νέα ήττα από την Σέντ Ετιέν.Η Μαρσέϊγ έδιωξε τον Μητρογλου,αλλά πάει πολύ χειρότερα από τότε.Είναι στην 8η θέση.

Η Ρέϊμς με τον Τάσο Δώνη  βασικό νίκησε εκτός την Ρέν και ανέβηκε στην 6η θέση.

Ο Αγιαξ και η Αίντχόβεν πάνε χέρι -χέρι στην Ολλανδία με νίκες επι της Χάγης (0-2)και της Φένλο (4-1).Ο Μήτρογλου μπήκε στο τελευταίο τέταρτο.

Στο μάτς Βίλεμ -Αλκμάαρ (1-1) έπαιξαν οι Παυλίδης και Βρουσάϊ  και Χατζηδιάκος(αλλαγή στο 60)που κλήιηκαν στην Εθνική μας.

Ο Ζέκα έπαιξε στην ήττα της Κοπεγχάγης απο την Μπρόντμπι,κάτι που την άφησε 4 βαθμούς απο την κορυφή.

Στην Τουρκία η Αλάνια σπορ με τρεις Ελληνες στη σύνθεσή της(Μπακασέτας,Σιώπης,Τζαβέλας) έχασε 2-0 απο την Μπεσίκτας στην Πόλη,αλλά παραμένει πρώτη με 14 βαθμούς.