Αρχική Δικαιοσυνη Το εξαφανισμένο “κινέζικο” αεροπλάνο,ο δήθεν φανερός κοροναϊός και οι Ελληνες κομπιναδόροι...

Το εξαφανισμένο “κινέζικο” αεροπλάνο,ο δήθεν φανερός κοροναϊός και οι Ελληνες κομπιναδόροι της ιατρικής…

2097

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Ισχυρό πλήγμα δέχονται οι θεωρίες ότι ο κοροναϊός “ξέφυγε” απο εργαστήρια της κινεζικής πόλης Γιουχάν απο επιστήμονες και πολιτικούς.

Ο Αμερικανός “Τσιόδρας” δρ Φάουτσι διέψευδε με ηχηρό τρόπο τις δηλώσεις του προέδρου Τραμπ και του Υπουργού Εξωτερικών Πομπέο ότι διαθέτουν ” ισχυρές αποδείξεις ότι ο κοροναϊός προήλθε απο τα εργαστήρια της Γιουχάν και η Κίνα έκρυψε τα σχετικά στοιχεία για πολλά χρόνια”

Ο dr. Fauci σε συνέντευξή του  στο National Geographic υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν να πιστέψει πως ο κοροναϊός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο   παρατηρώντας πώς εξελίχθηκε ο Covid-19 στον βασικό ξενιστή, τις νυχτερίδες, και πώς μεταπήδησε στη συνέχεια σε άλλα ζώα ξενιστές.

Η έγκυρη βρετανική εφημερίδα Γκάρντιαν σε ρεπορτάζ του ανταποκριτή της από την Αυστραλία γράφει στις 5 Απριλίου ότι ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας με δημόσια δήλωσή του υποστήριξε πως, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Covid-19 προήλθε από την κεντρική αγορά της πόλης Ουχάν και από τον τομέα πώλησης ζώων εν ζωή (νυχτερίδες, ερπετά, όλων των ειδών τα τετράποδα -άγρια ή οικόσιτα-, όρνιθες, πάπιες, χήνες κ.λπ.).

Οι δηλώσεις του κ.Φάουτσι και του Αυστραλού πρωθυπουργού αδειάζουν τις ηγεσίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας , οι οποίοες φαίνεται να έχουν όχι μόνο πολιτικά,αλλά και επιχειρηματικά φαρμακευτικά συμφέροντα.

Σε πολιτικό επίπεδο ο βρετανός τσαρλατάνος Τζόνσον και ο ομόλογός του Αμερικανός Τραμπ είχε υιοθετήσει την πολιτική της αγέλης ιατρικά και υποστήριζαν ότι δεν πρέπει να ληφθούν ιατρικά μέτρα πέρα απο τα συνήθηκαι δεν πρέπει  να κλείσουν οι υπηρεσίες για να σκοτωθεί απο την “ανοσία της αγέλης” ο κοροναϊός και ταυτόχρονα να μην υποστεί ανεπανόρθωτο πλήγμα η οικονομία.

Οταν προσβλήθηκε ο ίδιος ο Τζόνσον και οι γιατροί του είπαν “να ετοιμάσει διάδοχο σχήμα γιατί μπορεί να πεθάνει σε μερικές ημέρες” ,τότε και έκτακτα ιατρικά μέτρα κατ εξαίρεση για τον ίδιο πήρε και έκλεισαν οι υποδομές.Τό ίδιο και ο Τραμπ.

Επειδή οι δυο χώρες είναι οι θλιβερές “πρωταθλήτριες” με κοντά 100 χιλιάδες θανάτους ως σήμερα οι δυο ηγέτες προωθούν έντονα τη θεωρία ότι ο κοροναϊός ξέφυγε απο εργαστήριο και οι Κινέζοι αποκοίμισαν τον κόσμο για την επικινδυνότητά του.Αρα και αυτούς…

Στις ΗΠΑ έχει συνταχθεί και πολυσέλιδη έκθεση των μυστικών υπηρεσιών η οποία “καταλογίζει ευθύνες στην Κίνα”.

Η Huffington Post,  υποστηρίζει  ότι ο Λευκός Οίκος και προσωπικά ο Αμερικανός πρόεδρος με σημείωμά του απαγόρευσε στα μέλη της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για τον Covid-19, εκπρόσωπος της οποίας είναι ο dr. Fauci, να καταθέσουν σε ειδική επιτροπή του Κογκρέσου.

Προφανώς για να μην του χαλάσουν τις δικές του θεωρίες ιατρικά.

Γεγονός πάντως ,πέραν όλων αυτών,είναι ότι ως σήμερα ούτε οι υποστηρικτές των θεωριών εργαστηρίου ,στους οποίους περιλαμβάνονται και κορυφαίοι νομπελίστες επιστήμονες ,ούτε οι υποστηρικτές της θεωρίας της φυσικής προέλευσης δεν έχουν βρεί το “Α” του αλφαβήτου. Δηλαδή τον “Ασθενή Νο1”.

Αν είναι ασθενής με φυσική προέλευση δηλαδή την αγορά ζώωων κλπ στη Γιουχάν είναι πολύ εύκολο να βρεθεί και οι Κινέζοι δεν έχουν και εθνικούς λόγους απόκρυψης.

Αν ο κοροναϊός αυτός ξέφυγε απο εργαστήριο (έστω και αν τον πρόσεξαν στην αγορά ζώων της Γιουχάν) και ο πρώτος ασθενής έχει σχέση με το εργαστήριο ,είναι αλλιώς και οι Κινέζοι έχουν λόγους να κρύψουν την προέλευση.

Μα δεν πιστεύουμε τους ηγέτες της Κίνας και της Αυστραλίας και τους επιστήμονες ,όπως ο δρ Φάουτσι που λένε ότι είναι φυσικής προέλευσης κοροναϊός;

Δεν πιστεύουμε τους ηγέτες των ΗΠΑ  και τους επιστήμονες που λένε ότι είναι κοροναϊός  εργαστηρίου;

Είναι κατά σύμπτωση οι τρεις χώρες με την προσθήκη της Μαλαισίας που μέχρι τώρα δεν έχουν απαντήσει τι απέγινε ολόκληρο αεροπλάνο με 200 και πλέον επιβάτες που χάθηκε ενώ πετούσε προς Κίνα…

Και οι τρεις χώρες έχουν και τελειότατα ραντάρ και δορυφόρους που παρακολουθούσαν την πορεία του.Εχουν και επιστήμονες κορυφαίους στον τομέα αυτό.

Και μέχρι σήμερα μας λένε ότι δεν μπόρεσαν να βρούν ίχνη του αεροπλάνου και των επιβατών του.Ούτε μια βαλίτσα…

Γιατί να πιστέψουμε τους μεν και τους δε που μας λένε ότι δεν είδαν μεν τους τεράστιους όρκους,αλλά “βλέπουν” την αόρατο κοροναϊό…

Μέχρι να παρουσιάσουν τον “Ασθενή Νο 1” να πιστεύετε,όπως και στην περίπτωση του αεροπλάνου τα χειρότερα για δαύτους και να εύχεται κανείς να μην βρεθεί στο λάθος τόπο τη λάθος στιγμή…

Οι επιστήμονες έχουν επιστημονική άποψη.Μερικοί απο δαύτους όμως έχουν και τεράστια συμφέροντα σε ιατρικές -φαρμακευτικές και άλλες “μονάδες”.

Μόλις σήμερα έγινε γνωστό ότι Ελληνίδα πιάστηκε απο τις δαγκάνες της ευρωπαϊκής έρευνας για κομπίνα με τον μπαμπά της σε Πανεπιστήμιο…

Σύμφωνα με τον OLAF,  (χρήματα 1,1, εκατομ ευρώ)προορίζονταν για τη χρηματοδότηση ενός ερευνητικού έργου που διευθύνεται από μία νεαρή επιστήμονα, της οποίας ο πατέρας εργαζόταν στο εν λόγω πανεπιστήμιο. Το έργο υποτίθεται ότι περιλάμβανε ένα δίκτυο με περισσότερους από 40 ερευνητές από όλο τον κόσμο υπό την ηγεσία της νεαρής επιστήμονα.

Τώρα πάνε στη Δικαιοσύνη γιατί η έρευνα,στα πλαίσια μεγάλης εταιρείας ήταν λέει μια κομπίνα σαν τόσες και τόσες άλλες για “κονόμα”.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε στη Βουλή ότι καταθέτει κατάλογο με τους επιστήμονες(καθηγητές-γιατρούς κλπ) και τις χρυσές σχέσεις τους με εταιρείες…

Τον ψάχνουμε…