Αρχική Uncategorized Τράμπ: Ο δήμαρχος του Λονδίνου και πανίβλακας,κοντός ,προσβλητικός,ανίκανος..

Τράμπ: Ο δήμαρχος του Λονδίνου και πανίβλακας,κοντός ,προσβλητικός,ανίκανος..

2085
U.S. President Donald Trump speaks with Britain’s Queen Elizabeth II on the dais in the Quadrangle of Windsor Castle in Windsor, England, Friday, July 13, 2018.(AP Photo/Matt Dunham, Pool)

 

Με νέα πιο έντονη βαφή στα μαλλιά,ώστε να φέρνει πολύ στον διάσημο για την ίδια βαφή στο μαλλί Μπόρις Τζόνσον έφτασε στο Λονδίνο,καθύβρισε τον Δήμαρχό του και κάθισε σε γεύμα με την Βασίλισσα Ελισσάβετ ο Ντόναλντ Τράμπ.

Πριν ξεκινήσει απο τις ΗΠΑ ο Τράμπ πυροδότησε το κλίμα στο Λονδίνο ,κάνοντας ύμνους στον Μπόρις Τζόνσον και στον Νάϊτζελ Φάρατζ.

Ο πρώτος μουσουλμάνος Δήμαρχος του λονδίνου Σαντίκ Χαν με άρθρο του  κατέταξε τον τράμπ στην επικίνδυνη ακροδεξιά και μόλις έφτασε στο Λονδίνο ο Τράμπ τον περιποιήθηκε με την εξής δήλωση:

“Ο Σαντίκ Χαν, που από κάθε άποψη έχει κάνει φριχτή δουλειά ως Δήμαρχος του Λονδίνου, είχε την ανοησία να φερθεί άσχημα στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών που επισκέπτεται την χώρα του, παρόλο που πρόκειται μακράν για τον πιο σημαντικό σύμμαχο του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι ένας αποτυχημένος ολκής, που καλά θα κάνει να εστιάσει στην εγκληματικότητα στο Λονδίνο, και όχι σ’ εμένα.
Ο Χαν μου θυμίζει έντονα τον πανίβλακα και ανίκανο δήμαρχο της Νέας Υόρκης, τον ντε Μπλάζιο, που επίσης έκανε φριχτή δουλειά – αν και έχει το μισό του μπόι. Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονώ να σταθώ σπουδαίος φίλος στο Ηνωμένο Βασίλειο και να ξεκινήσω την επισκεψή μου. Προσγειώνομαι αυτή τη στιγμή».

Προσγειώθηκε με τη Μελάνια σε στολή αεροσυνοδού,ύστερα άλλαξε ντύσιμο με καπέλλο που θλυμιζε την Νταϊάνα ,δίπλα στην Καμίλα του Καρόλου…

trumperr

Το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα παραμείνει στη χώρα για τρεις ημέρες, ως τις 5 Ιουνίου. Τον Τραμπ και την πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ θα υποδεχθούν η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα σε τελετή που θα γίνει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, μετά την οποία θα παρατεθεί γεύμα παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ και το βράδυ επίσημο δείπνο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκφράσει ενδιαφέρον να συναντηθεί με τους Μπόρις Τζόνσον και Νάιτζελ Φάρατζ, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

trumper

Στο επίκεντρο κατά το τέλος της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου στη Βρετανία θα βρεθεί η 75η επέτειος της Απόβασης, με τελετή που θα γίνει την Τετάρτη στο Πόρτσμουθ, στη νότια Αγγλία, παρουσία της βασίλισσας και του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ θα κάνουν στη συνέχεια ένα σύντομο πέρασμα από την Ιρλανδία. Κατόπιν θα μεταβούν στις 6 Ιουνίου στην Νορμανδία για τις τελετές για την επέτειο της Απόβασης που έχουν διοργανωθεί από την Γαλλία.