Αρχική Uncategorized Τραγωδία με δυο κορυφαίους στον κόσμο Ελληνες!

Τραγωδία με δυο κορυφαίους στον κόσμο Ελληνες!

1280

Ο Γιάννης και ο Στέφανος πορεύονταν στην μετα κοροναϊό εποχή με μεγάλα όνειρα.

Τα προσόντα τους πλούσια η πειθαρχία τους στο στόχο μοναδική…

Εφτασαν πολύ κοντά στην πηγή και αντί να πιουν το (αθλητικό)νερό της δόξας ήρθε και για τους δυο αναπάντεχη (αθλητική)τραγωδία σχεδόν την ίδια ώρα επι αμερικανικού εδάφους.

Οι Μιλγουόκι Μπάκς, είναι η ομάδα η ομάδα του Γιάννη και είναι η ομάδα της περιοχής στην οποία δολοφονήθηκε με εκείνον τον φρικτό τρόπο που είδαμε όλοι στις οθόνες  ο νεαρός αφροαμερικανός για να υπηρετηθούν τα σχέδια διχασμού  του Τράμπ και ανάδειξης υπεροχής των λευκών που είναι το 80% των ΗΠΑ.

Οι Μιλγουόκι φέτος ήταν το μεγάλο φαβορί να πάρει το πρωτάθλημα.

Στον ημιτελικό της Ανατολής όμως αιφνιδιάστηκε απο το Μαϊάμι και βρέθηκε με κακές(για τα μέτρα του)εμφανίσεις του Γιάννη να χάνει 2-0.

Το περασμένο βράδυ ξαναέχασε αλλά για να συμβεί αυτό έγινε κάτι μοναδικό στην ιστορία του ΝΒΑ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο η ομάδα του Γιάννη έβαλε μόνο 2 πόντους και στο τελευταίο 12λεπρο έχασε με σκορ 40-13!!!

Τέτοια πράγμα δεν ξανάγινε.Ο Γιάννης που είχε συνηθίσει όλους να βάζει απο 35 έως 45 πόντους σε κάθε μάτς έβαλε μόνο 21 και ακούμπησε το τριπλ με 16 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Οι επιδόσεις του σε συνδυασμό με την ήττα δείχνουν ότι το μυαλό του προπονητή στέρεψε σε ιδέες απεγκλωβισμού του στα κρίσιμα ματς.

Για να πάει τελικό τώρα χρειάζεται να νικήσει σε 4 σερί ματς.Αν χάσει ένα χάνεται…Με ποιά ψυχολογία όμως θα κάνει κάτι που επίσης δεν έχει ξαναγίνει στο ΝΒΑ;

Ο Στέφανος την ίδια ώρα έπαιζε απο την 6η θέση του ταμπλώ απέναντι στον κροάτη Μπόρνα Γκότις Νο30 του ταμπλώ.Με ανατροπή στην ανατροπή έφτασε να αποκλειστέι με 3-2 αφού πρώτα έχασε 6 ματς πόϊντ,πράγμα που επίσης δεν έχει προηγούμενο και σταμάτησε τα όνειρα του Στέφανου να φτάσει στον τελικό απέναντι στον Τζόκοβιτς…