Αρχική Αθλητικα Τραυματίσθηκε (σοβαρά;) ο Κώστας Φραγκολιάς ,κουρέλιασαν το Σύνταγμα στο Πρωτάθλημα...

Τραυματίσθηκε (σοβαρά;) ο Κώστας Φραγκολιάς ,κουρέλιασαν το Σύνταγμα στο Πρωτάθλημα Τύπου…

2365

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Ηταν ζήτημα χρόνου να χοντρύνουν τα σκάνδαλα στο Πρωτάθλημα Τύπου και να αναδειχθούν οι ανισορροπίες.

Αυτό το σημειώνουμε ιδιαίτερα ,διότι το Σύνταγμα ορίζει ότι όλοι οι πολίτες αντιμετωπίζονται με όρους ισονομίας και ισοπολιτείας.

Οι νόμοι επίσης ορίζουν ότι απαγορεύονται τα καρτέλ.Δηλαδή να υπάρχουν φαινόμενα καρμπόν .Με την ευρεία έννοια.Και την κακή την έννοια ,που θα έλεγε ο φίλος μας ο Ηλίας ο Ψινάκης.

Προσέξτε τώρα πόσο βάσιμες θα είναι οι σίγουρες προσφυγές που θα γίνουν στο Ανώτατο  Μικτό  Ορκωτό Καθιστό Ακυρωτικό Δικαστήριο της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ.

Στο ματς ΑΞΙΟΝ (εστί;) με την IEFIMERIDA η δεύτερη είχε ένα παίκτη λιγότερο και κατέβηκε με 10.

Το ΑΞΙΟΝ ,το κανάλι ,κατέβηκε με ορδές ολόκληρες.Καμιά 20αριά.Μέτρησαν,προφανώς ,τους αντιπάλους και διαβάζοντας ανάποδα το Σύνταγμα και της διατάξεις περι ισονομίας( δηλαδή “μία σου και μία μου”) σου λέει να δώσουμε απο ένα στον καθέναν για να μην μείνει κανείς με παράπονο.

Ετσι έβαλαν ,οι αΣυνταγματόφοβοι,το 10-0!!!

Ομως αγαπάει ο Θεός το ΑΞΙΟΝ ,αγαπάει και την IEFIMERIDA.

Εχουμε αποκλειστικές πληροφορίες ότι ο τεχνικός διευθυντής της είχε στήσει μια κρυφή κάμερα μπλεγμένη στα δίχτυα ,πίσω απο τον τερματοφύλακα του ΑΞΙΟΝ και αυτή έπιασε λαβράκια.

Σημάδευε τα πόδια του τερματοφύλακα και τον έχει πιάσει να κάνει συνεχώς βήματα σε κάθε προσπάθειά του και ο διαιτητής να μην σφυρίζει τίποτα.

Η κάμερα δεν έπιασε το πρόσωπο του τερματοφύλακα ,αλλά εκτιμάται ότι είναι ο Χρήστος Μπόνης ,γιατί αυτός είναι επιρρεπής στα βήματα και μάλιστα όταν δεν τον προσέχουν βγαίνει και εκτός περιοχής πολύ ,άρα τα βήματα που κάνει είναι πολύ περισσότερα απο αυτά που πιάνει η κάμερα.

Επίσης έχει κατασχεθεί η μπάλλα ,γιατί σε πρώτο ζούληγμα φαίνεται μαλακή ,άρα όχι καλά φουσκωμένη.Αυτό εκτιμάται ότι είναι ευνοϊκό για τον κυνηγό του ΑΞΙΟΝ Λυμπέρη , ο οποίος θέλει την μπάλλα χαμηλά.Αρα ξεφούσκωτη.Οι υποψίες πολλαπλασιάζονται γιατί έβαλε 4 απο τα 10 γκολ.Αρα;

Το βίντεο της κρυφής κάμερας και η κατασχεμένη μπάλλα θα σταλούν στα εργαστήρια της ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ και αναμένονται καμπάνες.

Οχι απλώς καμπάνες,αλλά σήμαντρα χτύπησαν σε δυο άλλα κρισιμα ματς,τα οποία απο μακριά φωνάζουν στήσιμο α λα καρτέλ και θα τα ακυρώσει η επιτροπή Ανταγωνισμού.

Στο ματς ΑΝΤΕΝΝΑ-Ηθοποιοί (ΣΕΗ) όχι μόνο πήγε ο συνήθως απών στα ντέρμπι βασικός τερματοφύλακας Γιάννης Αβραμίδης,αλλά όταν ήρθε η σειρά του για αντιντόμπιγκ κοντρόλ είχε χαλάσει ,λέει, η ζυγαριά!..

Απέξω ο γενικός αρχηγός του ΑΝΤΕΝΝΑ με ένα τηλέφωνο στο χέρι και το χέρι στο στόμα να μην γράφουν οι κάμερες τι έλεγε.

Ο Αρχηγός των Ηθοποιών και κόουτς Δημήτρης Καλατζής απών…

Οταν τον έψαξαν βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη,όπου όλως τυχαίως την ημέρα του ντέρμπι είχε κανονίσει παραστάσεις του θεατρικού έργου στο οποίο ενσαρκώνει τον Βίνσεντ Βαν Γκόγκ ,τον διάσημο ζωγράφο.Οταν πήγαν να τον φέρουν με το ζόρι στο ντέρμπι έδειξε ότι είχαν πουληθεί όλα τα εισιτήρια της παράστασης,άρα σόλντ άουτ,άρα άουτ απο το ντέρμπι.

Σε άλλο γήπεδο γινόταν το άλλο κρίσιμο ματς μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και της φημισμένης απο τον …περασμένο αιώνα(τότε γεννήθηκε ο βασικός της παίκτης-όνομα) NTASKASPRESS.

Και εδώ ο βασικός (του περασμένοι αιώνα …)έλειπε.Τον ψάχνει ο Τάσος Μπασιούκας στα ΚΑΠΗ.Δεν τον βρίσκει.Όταν τον εντόπισαν είπε ότι Κυριακή πρωί-πρωί είχε κανονίσει με την παλαιά δόξα του Ηρακλή και του Πιερικού Νίκο Πανταζή να τρέξει στον πρώτο ημιμαραθώνιο των μαρμάρων στην Πεντέλη και γιαυτό δεν πήγε.

Βασικός αθλητής του κλάμπ αυτού είναι ο αρχιδιαιτητής Σοφιανός Μαράνος.

Για βάλτε λίγη φαντασία…Ηρακλής,υπόθεση “λουλουδιών”,διαιτητής,απουσία και μάλιστα με αρπαγή της φανέλλας του σταρ της ομάδας Κώστα Κατσιάδα…

Τι συνέβη στο πρώτο ματς ΑΝΤΕΝΝΑ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ;Ημίχρονο 0-0 και ο Φραγκολιάς να παριστάνει(;) τον τραυματία μαζί με τον Φλεσόπουλο. Ξαφνικά 2-0 ο ΑΝΤΕΝΝΑ…Μετά 2-1 οι ηθοποιοί και όλο γυρόφερναν στην περιοχή του ΑΝΤΕΝΝΑ…και στο 92΄ο ΑΝΤΕΝΝΑ βάζει το 3-1.

Τυχαίο;Μάλιστα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς (πάνω)στον δρόμο για τον..τραυματισμό…

Τι συνέβη στο μάτς ΓΓΑ-Νtaskaspress; Ο Σταματάκος με ένα τηλέφωνο στο χέρι έδειχνε τον Παπαϊωάννου και πριν και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.Ο Λατσούνας κοίταζε αλλού…Ο Αρης Καραίσκος βγήκε στο ημίχρονο γιατί ,λέει,έπρεπε να τηλεφωνήσει στην(χαιρετίσματα κι απο μας…) πεθερά του για κάτι επέιγον…

Πως κύλησε το ματς;Καρμπόν,μα καρμπόν όμως,μα απολύτως καρμπόν με το ματς ΑΝΤΕΝΝΑ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

0-0 ημίχρονο,τηλέφωνα,2-0, μετά 2-1 ,μετά γυροβολιές στην περιοχή της ΓΓΑ και στο 90φεύγα η ΓΓΑ 3-1.

Η ΓΓΑ  σε όλα τα ματς κερδίζει με 6-7 γκολ.Σε αυτό ο βασικός της σκόρερ δεν πήγε ,διότι, λέει ,έπρεπε να συμπαρασταθεί στο ταίρι του που είχε …κομμωτήριο.Τυχαία;

Ας δείτε πρώτα τα στοιχήματα που παίχτηκαν…

Αν επιβιώσετε δηλαδή απο τα θρίλερ.

Αυτά παίχτηκαν στα ματς  ATROMITISTAS- ALPHA 4-3 kai SPORTIME-VERGINA 3-2.

Στα ματς αυτά εξετάζονται τα αιτήματα των ηττημένων, οι οποίοι είχαν φόρα μεγάλη προς το τέλος και το δίκαιο αίτημά τους για μισή ώρα καθυστέρηση δεν έγινε δεκτό…Δυστυχώς γίνονται και αυτά στο πρωτάθλημα τύπου…

 

 

Ο Νικος Κατσαρός(πάνω) έκανε απλά κλασσικό κοουτσάρισμα σε αντίθεση με τον Χελάκη που γεμίζει τον πίνακα με χ και ψ…

Αντίθετα  στο άλλο ματς.Ο Γιώργος Χελάκης κουράστηκε απο το κοουτσάρισμα- θρίλερ στο προηγούμενο ματς και άφησε την πρωτοβουλία στον πάντα αειθαλή Νίκο Κατσαρό.Ετσι το 5-0 επι της ΑΥΓΗΣ ήταν άνετο για τον SPORT FM , ο οποίος σε όλα τα προηγούμενα ματς ίδρωνε μέχρις εμφράγματος να κερδίσει…