Αρχική Δικαιοσυνη “Λεφτόδενδρο”, “αρπαχτές ,εξαγορές και εκβιασμοί στα ΜΜΕ “τύπου Ορμπαν”,”ψεύτης και υβριστής υπουργός...

“Λεφτόδενδρο”, “αρπαχτές ,εξαγορές και εκβιασμοί στα ΜΜΕ “τύπου Ορμπαν”,”ψεύτης και υβριστής υπουργός που σας εκβιάζει” ,”Μωϋσής”, “Αυτοκράτορας”: Ελληνική Βουλή κοροναϊού 2020…

1661

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Βαρύτατες κατηγορίες γαι εξαγορά και εκβιασμό των ΜΜΕ προκειμένου να στήσει μια εκδοχή του καθεστώτος Ορμπαν,του ακροδεξιού Ούγγρου τσαρλατάνου,διατύπωσε ο  επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας  στη Βουλή.

Αναφερόμενος στα ΚΕΚ και βλέποντας στην πορεία της συζήτησης τον Υπουργό Βρούτση να προστίθεται μηνυματικά στο “κάδρο” δίπλα στον κ.Μητσοτάκη μίλησε για “ψεύτη” και “υβριστή” ,για “θράσος” και πρόσθεσε:

” είπατε ότι ήταν λάθος,αλλά έχετε τον ψεύτη και τον υβριστή δίπλα σας.Αυτό είναι θράσος και δεν τολμάτε να τον διώξετε για να μην ανοίξει το στόμα του και μιλήσει για δικές σας ευθύνες στο σκάνδαλο στο οποίο δώσατε με απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες που σχετίζονται με στελέχη των γραφείων σας εκατομμύρια ευρώ μέσα στην κρίση”

Ειδικά στο θέμα αυτό ο Κυρ.Βελόπουλος είπε ότι η κυβέρνηση κοροϊδεύοντας τους επιστήμονες ,οι οποίοι θα έπαιρναν 600 ευρώ έδινε και 470 ευρώ το κεφάλι στα ΚΕΚ αυτά!!!

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρωθυπουργός κ.Μητσοτάκης μίλησε πρώτος σε εξαιρετικά ήπιους τόνους,ως να απευθυνόταν σε συνέδριο καθηγητών στο Χάρβαρντ,αλλά ο Αλέξης Τσίπρας, αφού δεν βρήκε …γάντι έβγαλε απο την τσέπη του και το πέταξε προ ςτη μεριά του πρωθυπουργού κατηγορώντας τον ευθέως ότι εξυπηρετεί με ευκαιρία την κρίση κοροναϊού συμφέροντα.

O πρωθυπουργός μίλησε για “λεφτόδενδρο” που δεν υπάρχει για να εφαρμοστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δευτερολογία του ήταν εντυπωσιακή η σιωπή στις συγκεκριμένες κατηγορίες για διαφθορά από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Ακόμα και ο Γρ. του ΚΚΕ κ.Κουτσούμπας μίλησε για “σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας”

Ο κ.Τσίπρας κατονόμασε,καταλογίζοντας σκανδαλώδη οικονομική συμπεριφορά στην Κυβέρνηση, ευθέως τον κ.Βρούτση ,τον πρόεδρο των βιομηχάνων και ρώτησε αν επέλεξε την ενίσχυση των ταχυμεταφορών ο πρώην διευθυντής του, ο οποίος τώρα υπηρετεί στο Μαξίμου!

Προφανώς αναφέρεται σε πολιτικό στέλεχος ,ο οποίος στην πρώτη εμφάνισή του μας μίλησε σε ελληνικά “τύπου Αντζελα” για τον κοροναίό “που άφησε μια τρύπα στη ζωή μας”και φιάφορα πανομοιότυπα…

Μίλησε για χλευαστικές αναφορές υπουργών φωτογραφίζοντας σε πλείστες περιπτώσεις τον Αδωνη Γεωργιάδη με τα …χοντρούς των 300 κιλών από τα κυβερνητικά χρήματα κλπ

Ο κ.Τσίπρας κατηγόρησε ευθέως τον κ.Μητσοτάκη ότι κάνει παιχνίδια ΕΞΑΓΟΡΑΣ και εκβιασμού διαφόρων ΜΜΕ με “μαξιλάρι” 20 εκατομμυρίων ευρώ για να εγκαταστήσει ένα καθεστώς με αρεστά ΜΜΕ ,όπως στην Ουγγαρία του Όρμπαν.

Τον κατηγόρησε  επίσης ότι με αυτά τα μέσα διάφορα ΜΜΕ εμφανίζουν τον κ.Μητσοτάκη,ως “στρατηλάτη”,ως “Μωϋσή”,ενώ ο ίδιος εμφανίστηκε με αυτοκρατορικό αλαζονικό στυλ.

Ο κ.Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αποκλείει απο τις ενισχύσεις ΜΜΕ που ασκούν κριτική,δεν είναι αρεστά και αμφισβήτησε τα κριτήρια με τα οποία δίδονται οι ενισχύσεις.

Αναφέρθηκε σε ενισχύσεις ακόμα και σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ site που έχουν έδρα στις ΗΠΑ.

Η υπόθεση των κριτηρίων είναι μια σκανδαλώδης “πατέντα”.

Για να μην μπερδεύεστε είναι σαν τις εφημερίδες που αγοράζουν οι ίδιες τα φύλλα τους,ώστε να εμφανίζουν “ζωή” και να κάνουν ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ με τις κυβερνήσεις.

Το σκάνδαλο αυτό ολοκληρώνεται με τον έλεγχο των διαφημίσεων απο συγκεκριμένα “κανάλια”.

Για να μετρήσετε την δήθεν απήχηση σας θυμίζουμε το σκάνδαλο του 2015.Τα ΜΜΕ που συνιστούσαν “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα και ΟΧΙ στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονταν να σαρώνουν στην αγορά και οι αντίθετοι να είναι “περιθώριο”.Οι κάλπες έβγαλαν τα ακριβώς αντίθετα,ακριβώς γιατί η απήχηση ΔΕΝ υπάρχει…

Πολλοί έχουν δημιουργήσει 4-5 τέτοιες “απατεωνίες” και εμφανίζουν “ομιλο ΜΜΕ” με ψευτοαναγνώστες ,αφού πληρώνουν ειδικά για τις “επισκέψεις” κάποιους να προσποιούνται 24 ώρες το 24ωρο τους επισκέπτες….

Ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε με ευθύ τρόπο στο σκάνδαλο των ΚΕΚ και κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποδείξει ότι δεν εκπορεύτηκε απο το Μαξίμου αποπέμποντας τον Υπουργό κ.Βρούτση.

Θυμίζουμε ότι στο σκάνδαλο αυτό εμφανίστηκε με τρομερό δυναμισμό ο Αντιπρόεδρος Αδωνης Γεωργιάδης και με στυλ “φέρτε μου την Αχτσιόγλου να την σκίσω στα κανάλια για τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στα ΚΕΚ”.

Οταν παρουσιάστηκαν ντοκουμέντα του σκανδάλου ο κ.Τσίπρας και η κ.Αχτσιόγλου μίλησαν ευθέως για σκάνδαλο με αρπαχτές. Τότε ζητήθηκε απο τον Αδωνη να παρουσιάσει και εκείνος ντοκουμέντα.

Ερώτηση: αν είχε κάνει σκάνδαλα γιατί την αγκάλιαζαν στην διαδοχή υπουργών;

Ξαφνικά εμφανίστηκε ένα πλαστό μήνυμα που δήθεν είχε στείλει η συζυγός του και έλεγε ότι μπορεί να ζήσει μια οικογένεια με 38,70 ευρώ στο σουπερ μάρκετ.

Το καταφανώς πλαστό μήνυμα(ιδιαίτερα με το 0,70 στο τέλος…) λειτούργησε,την “πάτησε” και η Ελενα Ακρίτα.

Ο Αδωνης φυσικά άρπαξε την “σανίδα σωτηρίας” με το πλαστό ξέχασε την Αχτσιόγλου,ξαφνικά άλλαξε στυλ  και άφησε εκείνα τα “αλήτη Τσίπρα” που φώναζε στη Βουλή, άφησε το αγοραίο κατά Αχτσιόγλου ύφος και θυμήθηκε ότι “δεν πρέπει να γίνουμε ζούγκλα ,γιατί έχουμε οικογένειες, παιδιά” κλπ

Αυτονόητο είναι ότι περιμένουμε να πάει στον Εισαγγελέα να δώσει στοιχεία παρανομίας του ΣΥΡΙΖΑ στα ΚΕΚ,καθώς είναι βέβαιο ότι οι καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ θα καταλήξουν στη Δικαιοσύνη με διάφορους τρόπους.

Η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της είπε ότι η υπόθεση των ΚΕΚ είναι σκάνδαλο,που βαραίνει τον πρωθυπουργό,ότι το ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ και το έκανε “παντιέρα”ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ.Γεννηματά έγινε πιο συγκεκριμένη στην κομπίνα με τα ΚΕΚ δίνοντας ημερομηνίες και ένα τριήμερο, στο οποίο πρόγραμμα-μαϊμού έστησε μια κομπίνα πρωτοφανή με πρωταγωνιστές κυβερνητικά στελέχη.

Αναφέρθηκε πολλές φορές με τη λέξη κομπίνα και έδωσε ημερομηνίες,στήσιμο προθεσμιών για προσοφρές σε Σαββατοκύριακο και διεκπεραίωση χιλιάδων σελίδων υπό συνθήκες που ανθρωπίνως ήταν αδύνατο να συμβεί…

Κοντολογής: είναι εξαιρετικά σοβαρές οι κατηγορίες που ακούστηκαν με λέξεις που έφερεν στη μνήμη την περίοδο της διαφθοράς πριν τις εκλογές του 2015 και γίνονται ακόμα πιο σοβαρές καθώς αφορούν την τραγική για τους πολίτες κρίση με τον εγκλισμό στα σπίτια τους.

Κάποιοι δεν ήταν τόσο έγκλειστοι…