Αρχική Αθλητικα Τσιτσιπάς πρώτος,νίκησε τον Τζόκοβιτς στη Σαγκάη!

Τσιτσιπάς πρώτος,νίκησε τον Τζόκοβιτς στη Σαγκάη!

1518
epa06941945 Stefanos Tsitsipas of Greece in action against Alexander Zverev of Germany during their quarterfinal match at the Rogers Cup Men's Tennis tournament in Toronto, Canada, 10 August 2018. EPA/WARREN TODA

 

Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ανεξήγητη πτώση του στο Γούίμπλνετον και στο Οπεν των ΗΠΑ όχι μόνο επανέκαμψε ,αλλά απέκλεισε πριν λίγο στο τουρνουά της Σαγκάης το Νο1 του ταμπλώ ,τον περίφημο(και φιλέλληνα)Νόβακ Τζόκοβιτς με 2-1 σετ.

Το μη τυχαίο είναι ότι ο Στέφανος με τον (σέρβο)Νόβακ έχουν παίξει αντίπαλοι μόνο τρεις φορές και ο 22χρονος Ελληνας έχει δυο νίκες απέναντι στον 32χρονο περυσινό νικητή του τουρνουά.

Ο Τζόκοβιτς νίκησε καθαρά 6-3 στο πρώτο σετ,ο Στέφανος νίκησε δύσκολα 7-5 στο δεύτερο και στο τρίτο ο Στέφανος νίκησε καθαρά στο τρίτο σετ 6-3.

Ετσι στα ημιτελικά ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Ρωσο Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον οποίο έχει ανοίξει “προηγούμενα”.

Ο Μεντβέντεφ έκανε φραστική επίθεση φανερά πέρυσι στον Στέφανο γιατί υποστήριξε ότι κατά την ήρεμη αποχαιρετιστήρια χειραψία τους μετά απο αγώνα του είπε ήρεμα και χαμηλόφωνα “Σκατορώσε”.

Ο Μεντβέντεφ φαίνεται μετά απο αρκετά δευτρερόλεπτα να αντιδρά και ο Τσιτσιπάς να μην του δίνει καμία σημασία και να αποχωρεί ήρεμος.

Στην συνάντησή τους θα έχει ενδιαφέρον,αν θα υπάρξει συνέχεια.

Στη φωτογραφία ο Τσιτσιπάς με την χαρούμενη φανέλλα και όχι μια μαύρη που φορά τελευταία…