Αρχική Αθλητικα Φαντάσματα Ολυμπιακός-Ομπράντοβιτς,πρώτος ο Ιτούδης!

Φαντάσματα Ολυμπιακός-Ομπράντοβιτς,πρώτος ο Ιτούδης!

1492

Οταν το καλοκαίρι ο Ομπράντοβιτς πήρε απο τον κουμπάρο του Ιτούδη τον περίφημο Νάντο Ντε Κολό και ο Ιτούδης πήρε τον “γυρολογο” Μάϊκ Τζέίμς,τον οποίο έδιωξαν απο την Ελλάδα ως “αχρηστο” έγραφαν πολλοί ότι σφάζονται για την πρωτιά.Μετά 4 αγωνιστικές ο Ομπράνοτβιτς με  την Φενέρ του και τον Ολυμπιακό του άσπονδου “φίλου” Σπανούλη κάνουν μαζί παρέα στον πάτο της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας και ο Ιτούδης είναι ανίκητος στην κορυφή.

Νωρίς ακόμα,σίγουρα,αλλά οι κραδασμοί είναι πολύ δυνατοί.

Ο Ολυμπιακός έχασε ξανά ,αυτή τη φορά στη Βιτόρι  απο την Σάσκι Μπασκόνια με 16 πόντους διαφορά (82-66)και επιβεβαίωσε την “αναβροχιά” των αδελφών Αγγελόπουλων, οι οποίοι μετά την διαμάχη με τον πατέρα τους,δεν πείθουν ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος του Ολυμπιακού.

Ο Σπανούλης είναι ένας πολύτεκνος(και μπράβο-μπράβο του ,καιροί που είναι…) 38άρης και δεν μπορεί ούτε να καθοδηγήσει,ουτε να εμπνεύσει…

Αρα;

Ο Ομπράντοβιτς έχασε ξανά στο Μιλάνο με 13 πόντους διαφορά.Απο την αρχή έχανε τόσο και δεν έδειξε αυτό που μας έχει διδάξει.Την αντίδραση και την ανατροπή,έστω χωρίς όπλα.

Φαντάσματα βασικοί παίκτες του,όπως ο ΝΤατόμε,ο Ντε Κολό,ψηλοί δεν υπάρχουν,ο Σλούκας προσπαθεί ,αλλά…

Μην τον λυπάστε όμως…Είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσει.

Ο Ιτούδης τσάκισε την Αλμπα(82-66,ίδιο σκορ με τον Ολυμπιακό!!!) στο Βερολίνο και ο Σάρας την Βιλερμπάν στο Κάουνας με 70-56.

Ολοι οι νικητές με τον ΠΑΟ στην πρώτη 8άδα…