Αρχική Αθλητικα Αγρια κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακου!Φεύγει ο Μαρινάκης ή ο Ολυμπιακός μετά Χ με τον...

Αγρια κόντρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακου!Φεύγει ο Μαρινάκης ή ο Ολυμπιακός μετά Χ με τον Μπέο!ΠΑΟ-ΑΡΗΣ 0-0…

1703

 

 

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 με Βόλο και Αρη εκτός και εντός αντίστοιχα.

Τα παιχνίδια ήταν πολύ καλά και οι ισοπαλίες δίκαιες,αν και θα έπρεπε να μπουν γκολ και στα δυο παιχνίδια.

Ιδιαίτερα στο βροχερό δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού ΠΑΟ-Αρης,όπου ο Φετφατζίδης γελοιοποίησε τον Αλαφούζο και τις δήθεν επενδύσεις στον ΠΑΟ και αν ο Αρης δεν είχε ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε γελοιότητα επένδυσης σε ξένους “Μπρούνους” και είχε μερικούς Ελληνες θα είχε άλλη τύχη…

Ο Γιώργος Δώνης είπε πριν το παιχνίδι ότι οι φίλοι του ΠΑΟ θα έπρεπε να αφήσουν τα πληκτρολόγια για να πάνε στο γήπεδο…

Ακόμα δεν έχει καταλάβει πόσο δημοφιλής είναι ο Αλαφούζος και ο ΣΚΑΙ στους φίλους του ΠΑΟ και γενικά στην ελληνική κοινωνία…

Τα πράγματα με τη σειρά βαθμολογίας και παιχνιδιών:

Στο Βόλο ο Ολυμπιακός πίεσε ,ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο,αλλα ο Βόλος ήταν καλά οργανωμένος,ο τερματοφύλακας του Γκαραβέλης ήταν πολύ καλός,αλλά όχι καθοριστικός γιατί ο Ολυμπιακός μέσα στην περιοχή δεν έμπαινε με αξιώσεις.

Ο Βόλος μάλιστα στο β ημίχρονο είχε μια προσπάθεια που θα κατέληγε γκολ αν δεν έβρισκε τυχαία πάνω στον Ομάρ.

Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη φάση στο β ημίχρονο μια προσπάθεια του …αναστηθέντος Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου , ο οποίος πήγε να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα και δεν τα κατάφερε.Αλλη μια ακόμα προσπάθεια του Ολυμπιακού  πολύ καλή κόπηκε την τελευταία στιγμή απο τον Τσοκάνη.

Ιδιαίτερες στιγμές ήταν αυτές μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Κώστα Καραπαππά,που ήθελαν με κάθε τρόπο να …αγκαλιαστούν θερμά,πολύ θερμά,μα πολύ θερμά,αλλά τα χάλασε ο διαιτητής που έδειξε κόκκινη κάρτα στον Μπέο και έστειλε τον Καραπαππά στο…κόρνερ.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μετά το παιχνίδι της εξής δήλωση:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

 

Αμέσως σχεδόν απάντησε ο ΠΑΟΚ ως εξής:

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε «ποδοσφαιρικά περιττώματα», φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια».

Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα».

Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημα του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες.

ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια… συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα».

Οποιος είδε το παιχνίδι πάντως  αξιολογεί ανάλογα…Πάντως τον Αλαφούζο,πρώην εχθρό του και νυν φίλο δεν τον περιέλαβε στο θίασο ,στην αλητεία,στα περιττώματα…

Στο ΟΑΚΑ ο Δώνης είπε ότι θα έπρεπε να κερδίσει ο ΠΑΟ γιατί έπαιξε δυναμικά ,είχε ευκαιρίες,είχε και δοκάρι με τον Κουρμπέλη με κεφαλιά στο 86…

Οποιος είδε το παιχνίδι θα το αξιολογήσει ανάλογα.

Ο ΠΑΟ πάντως διαμαρτύρεται για πέναλτυ στον Περέα από τον τερματοφύλακα Κουέστα στο 22′.Δίνεται και δεν δίνεται…

Πάντως πολλοί τρέχουν να βρουν το βίντεο με τις ενέργειες του Φετφατζίδη,ενέργειες τύπου Χατζηπαναγή.Τον Φετφατζίδη δεν είχε χρήματα να αγοράσει το καλοκαίρι ο μέγας επενδυτής του ΠΑΟ Αλαφούζος.Ηταν ακριβός…Και τον αγόρασε ο …πλούσιος Καρυπίδης στον Αρη.Μόνος του πήρε την ισοπαλία και για λίγο απέτυχε να πάρει τη νίκη…Ο ΠΑΟ τον πρόσεχε συνεχώς με 3-4 παίκτες…Αν δεν ήταν ο Φετφατζίδης στην ενδεκάδα ο ΠΑΟ θα έκανε περίπατο με 3-4 γκολ απέναντι στους υπόλοιπους που αποκτούσαν οντότητα ΜΟΝΟ όταν η μπάλλα έφτανε στον Φετφατζίδη.

Ο Δώνης έβγαλε και τον Χατζηγιοβάνη και διευκόλυνε τον Αρη στο να μη χάσει…

Κατά τα λοιπά ως προς τους “επενδυτές” που βγάζουν τρελά λεφτά απο το ελληνικό ποδόσφαιρο και ΚΑΝΕΙΣ δεν χάνει το παραμικρό ισχύει το “ο  δουλέψας… του δουλέψαντος” που θα έλεγαν και κάτι φίλοι Σκωτσέζοι…

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός σε γήπεδο -πισίνα πήρε την πρώτη του νίκη και θύμα του ο ΟΦΗ.Τον νίκησε με 2-0 με γκολ του Ντουάρτε και του Μπαϊράμοβιτς στο τελευταίο 12λεπτο. Ο Παναιτωλικός παρέταξε έναν Ελληνα απέναντι σε οκτώ του ΟΦΗ,ο Αρης δυο απέναντι σε επτά του ΠΑΟ.

Με οκτώ Ελληνες παρατάχθηκε και ο Πανιώνιος στη Λάρισα,έχασε τον Οικονομίδη με αποβολή στο 28 και ενώ έχανε ήδη 1-0 με πέναλτυ του Φατιόν.Ο Ουάρντα έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ και τελικό 2-0 με την Λάρισα να χρησιμοποιεί τρεις Ελληνες στη σύνθεση.