Αρχική Αθλητικα Φοβήθηκε την Πλζεν ο Ολυμπιακός(0-0) χωρίς Φορτούνη…

Φοβήθηκε την Πλζεν ο Ολυμπιακός(0-0) χωρίς Φορτούνη…

1971

 

 

Aς πούμε ότι είναι Ιούλιος μήνας και στο πρώτο κανονικής αγωνιστικής παιχνίδι δεν δουλεύουν όλα ρολόϊ…

Γιατί αλλιώς μαύρα φίδια θα ζώνουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετώπισε την τσεχική Βικτόρια Πλζεν,ως να ήταν η …Λίβερπουλ και φαινόταν ευχαριστημένος με το φτωχό σε όλα 0-0.

Η Βικτόρια που ήξερε ότι έπαιζε με τον Ολυμπιακό στο τέλος προσπαθούσε να γυρίσει τη μπάλλα και να μη χάσει.Οταν έχανε τη μπάλλα την έπαιρνε ο Ολυμπιακός , ο οποίος στα τελευταία 10 λεπτά την γύριζε για να μη χάσει…

Κάπως έτσι φάνηκε ότι μόνο ο Φορτούνης κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και δημιουργούσε υπεραριθμία,ώστε κάποιος να ελευθερωθεί και να μην είναι όλοι οι απίκτες με κάποιον σωματοφύλακα δίπλα τους…

Ο Βαλπουενά βγήκε στο 57 με πρόβλημα και ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε με 4 Ελληνες στη σύνθεση επικίνδυνος γινόταν μόνο με τον Μπουχαλάκη και τον κινητικό Μασούρα…

Οι πολυδιαφημισμένοι ξένοι του,είτε έγραφαν στην πλάτη Γκερέρο,είτε Ποντένσε,είτε Καμαρά ήταν σαν να έγραφαν Ανδρούτσος.

Είναι προφανές ότι οι βασικές οδηγίες ήταν να μην δεχτεί γκολ ο Ολυμπιακός,αλλά επίσης φανερό ότι παραφοβήθηκε την Πλζεν.

Στο Καραϊσκάκης  ο Ολυμπιακός μπορεί άνετα και 2 και 3 γκολ,αρκεί να μην βρεθούν οι τσέχοι στην ημέρα της χρονιάς και κάνουν καμιά …στραβή.

Οι συνθέσεις: ΒΙΚΤΟΡΙΑ: Χρούσκα,Χάβελ,Χλούσεκ Περνίκα,Μπράμπετς(72 Χέίντα),Καλβαχ,Χροσόβσκι,Καγιάμπα,Γκέρμακ((69 Χόρυ) Κόπιτς ,Κρμένσικ(Μιχαλικ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σά,τσιμίκας,Αβράαμ(Μπά 22 λογω τραυματισμού),Σεμέδο,Ελαμπντελαουί,Μπουχαλάκης,Γκιγιέρμε,Μσούρας(81 Ραντζέλοβιτς)Ποντένσε,Βαλμπουενά(57 Καμαρά),Γκερέρο.