Αρχική Γυναικα Φοβερές αποκαλύψεις:Παιδεραστές, κακούργοι μπαινοβγαίνουν στο παλάτι της Αγγλίας!

Φοβερές αποκαλύψεις:Παιδεραστές, κακούργοι μπαινοβγαίνουν στο παλάτι της Αγγλίας!

3503

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στο δίκτυο NETFLIX η σειρά “ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ” είναι εξαιρετικά επιτυχημένη,πρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί και αναφέρεται στη ζωή της σημερινής βασίλισσας Ελισάβετ ,της οικογένειάς της και παρουσιάζει το παλάτι του Μπάκιγχαμ και την βασιλική οικογένεια εκ των έσω.

Εχει καταβληθεί τεράστια προσπάθεια ,ώστε όχι μόνο οι ηθοποιοί ,αλλά και οι φωνές τους και το στυλ τους να είναι πιστά αντίγραφα της βασίλισσας,του συζυγου της Φίλιππου “του Έλληνα”,των παιδιών της ,δηλαδή του διαδόχου Καρόλου,της Αννας,του Ανδρέα,του Εδουάρδου.

Οποιος την παρακολουθεί καταλαβαίνει πως λειτουργεί σε βάθος ετών η δημοκρατία στη Βρετανία.

ΟΑνδρέας με τη Σάρα στην εκκλησία

Τα ΜΜΕ εκεί δεν κρύβουν ούτε κάνουν βήμα πίσω απο τα βρουν και τα πιο άπλυτα της βασιλικής οικογένειας και να  τα βγάλουν στη φόρα.

Οι ζωές του διαδόχου Καρόλου και της Νταϊάνα ήταν καθημερινά σε δημόσια θέα και οι “παπαράτσι”κρυμμένοι ακόμα και μέσα στα ανάκτορα.Το ίδιο και του αδελφού του Ανδρέα , ο οποίος παντρεύτηκε μια στενή φίλη της Νταϊάνα ,την κοκκινομάλλα Σαρα Φέργκιουσον.

Δυο πολύ ζωηρές συνυφάδες,σύζυγοι δυο βασιλόπαιδων με αδυναμία στις…ανήλικες!

 

Μια σημαντική λεπτομέρεια:Οι γονείς της Σάρα ήταν παλαιοί γνώριμοι στο παλάτι και είχαν στενούς δεσμούς όσο η Σάρα και η Νταϊάνα ήταν φίλες απο μικρές και συνεχίστηκαν οι δεσμοί και μετά τον γάμο της Νταϊάνα και του διαδόχου Καρόλου.

Η Σάρα και ο Ανδρέας παντρεύτηκαν στις 23 Ιουλίου του 1986, πέντε ακριβώς χρόνια (παρά έξη ημέρες…)μετά τον γάμο της(20χρονης τότε) Νταϊάνα με τον Κάρολο.Τότε η Σάρα ήταν 27 χρόνων.

Ο Κάρολος τα είχε με την αδελφή της παντρεύτηκε την πιτσιρίκα Νταϊάνα,τη χώρισε και παντρεύτηκε τη γυναίκα εκείνου που τα είχε με την αδελφή του!!!

Λίγοι πρόσεξαν τις “αδυναμίες”.Ο Κάρολος είχε δεσμό με την 19χρονη μεγαλύτερη αδελφή της  λαίδης Ντι όταν εκείνη ήταν 16. Κατά την διάρκεια αυτού του δεσμού δημιούργησε σχέση με την  λαίδη Ντι,άρα πριν καν εκείνη κλείσει τα 18 και στο τέλος την παντρεύτηκε και έκαναν μέχρι το διαζύγιό τους το 1992 μια ζωή γεμάτη εραστές,ερωμένες,σκάνδαλα κλπ.

Η Σάρα με τα δικά της ερωτικά καμώματα τα επισκίασε ,καθώς ήταν συνεχώς σε αποκαλύψεις ακόμα και για ταινίες πορνό που ,λέγεται,ότι γύριζε ιδιωτικά για να πικάρει τον  πεθερό της Φίλιππο.

Χώρισαν την ίδια χρονιά όλοι,ακόμα και  η κόρη του βασιλικού ζεύγους ,η Αννα και άρχισαν ξανά τα παντρολογήματα.Ο Κάρολος την Καμίλα,παλιά ερωμένη του, η οποία παντρεύτηκε τον εραστή της αδελφής του Αννας,τον χώρισε και παντρεύτηκε τον Κάρολο!

Φωτογραφίες της Σάρα να κάνει σεξ με διάφορους σχεδόν δημόσια έκαναν  το γύρο του κόσμου ,αλλά  παρόλα αυτά  από το παλάτι του Μπάκιγχαμ έρχονταν προσκλήσεις να είναι η Σάρα με τις κόρες που απέκτησε με τον Ανδρέα σε όλες τις σπουδαίες εκδηλώσεις του παλατιού.

 

Μεγάλη καρδιά ο Ανδρέας…για να χωράει πολλές ανήλικες…

Σχεδόν λέξη αρνητική δεν έβγαινε,παρεκτός της αντιπάθειας του Φίλιππου.

Το 1997 δολοφονείται η ζωηρή με τον Αιγύπτιο  Ντόντι Αλ Φαγέντ,ιδιοκτήτη του Χάροντς Νταϊάνα στο “τροχαίο” στο Παρίσι.Εγραφε λέει,αποκαλυπτικό βιβλίο τότε μέσω του γνωστού κόλπου με τους βιογράφους εν ζωή…

Αλλη λεπτομέρεια:Την επόμενη χρονιά σκοτώθηκε σε τροχαίο(στην Αργεντινή) η πολύ ζωηρή και  ομιλητική στα ΜΜΕ μητέρα της Σάρα Φέργκιουσον και λίγο αργότερα η Σάρα δήλωνε ότι ΠΟΤΕ δεν θα γράψει βιβλίο απο σεβασμό στη Βασίλισσα….

Τα ΜΜΕ δημοσίευσαν πρωτοσέλιδη δημοσκόπηση σύμφωνα με την οποία το 82% των Βρετανών δήλωναν ότι θα προτιμούσαν να κάνουν σεξ με μια κατσίκα παρά με την κάπως τροφαντή Σάρα…Ολως τυχαίως και χωρίς επιφοίτηση απο το Μπάκινγχαμ

Οι ειδήσεις που έβγαιναν απο το παλάτι μετά απο όλα αυτά ήταν ότι ο πρίγκιπας Ανδρέας έχει τόσο καλές σχέσεις με τη Σάρα,ώστε δεν αποκλείεται να ξαναπαντρευτούν…

Λεπτομέρεια σημαντική: Οι ειδήσεις αυτές έβγαιναν λίγο μετά το 2000 και μέχρι το 2010 και αργότερα σποραδικά.

Μπράβο ,μεγάλη καρδιά ο Ανδρέας ,έγραφαν και έλεγαν αρκετοί…Εννοούσαν ότι ήταν τόσο καλός πατέρας που θα δεχόταν πάλι πίσω την ξεσαλωμένη…

Ηταν και είναι πράγματι μεγάλη η καρδιά του Ανδρέα;

Διαβάστε:

 

Στα 7της χρόνια κακοποιήθηκε η νεαρή  Βιρτζίνια που είναι στο πλευρό του πρίγκιπα,ο οποίος περίμενε(λέει…) να γίνει 17…

«Είχα πέσει θύμα κακοποίησης σε πολύ μικρή ηλικία. Στα εφτά μου χρόνια μού στέρησαν την παιδικότητά μου. Ήμουν τόσο τραυματισμένη πνευματικά σε τόσο μικρή ηλικία που θέλησα να το σκάσω. Στους δρόμους βίωσα μόνο πείνα, πόνο και κακοποίηση… Φοβόμουν και ήθελα να ξεφύγω από αυτή τη ζωή».

Όταν της πρόσφεραν μια θέση μασέζ ενθουσιάστηκε, όμως σύντομα η χαρά έδωσε τη θέση της στη φρίκη, όταν συνειδητοποίησε ότι επρεπε να προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες στον Έπσταϊν. «[Ο Έπσταϊν και η Μάξγουελ] έδειχναν πολύ καλοί άνθρωποι. Τους εμπιστεύτηκα και τους είπα ότι μέχρι να τους γνωρίσω είχα περάσει πολύ δύσκολα, το ‘χα σκάσει από το σπίτι, είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά, σωματικά…Ήταν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσα να τους πω, επειδή πλέον ήξεραν πόσο ευάλωτη ήμουν. Ήταν σαν να τους έδινα ένα δώρο, ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν και θα το αποκτούσαν. Έτσι μου είπαν να βγάλω τα ρούχα μου και η Γκισλέιν γδύθηκε επίσης. Ο Τζέφρι ήταν ήδη γυμνός και μου ζήτησαν να του κάνω πράγματα, να τον αγγίξω. Σκέφτηκα “έτσι λοιπόν είναι η ζωή”. Ήταν μια γροθιά στο στομάχι. Υπέκυψα στην πραγματικότητα. Τους άφησα να με κακοποιήσουν και έκανα ό,τι μου έλεγαν».

Ποιά είναι αυτή η 7χρονη;

Ανοιξε το στόμα της τώρα και αποκαλύπτει ότι μπαινοβγαίνουν στο παλάτι οι παιδεραστές-προμηθευτές ανηλίκων…

 

Είναι η μετέπειτα 17χρονη που περιγράφει το εξής ως συμβάν το 2001:

«Υπήρχε ένα μπάνιο και ξεκίνησε από εκεί. Έπειτα πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Δεν κράτησε πολύ η όλη διαδικασία. Ήταν αηδιαστικό. Δεν ήταν σκληρός μαζί μου ή τίποτα τέτοιο. Όταν σηκώθηκε, είπε ευχαριστώ και βγήκε έξω. Εγώ καθόμουν στο κρεβάτι και αισθανόμουν τρομοκρατημένη, ντροπιασμένη και βρώμικη. Μόλις με είχε κακοποιήσει ένα καταιδρωμένο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Αυτή είναι η 35χρονη σήμερα Βιρτζίνια Τζιούφρι και αυτά που περιγράφει (αρχικά)είναι η κακοποίησή της απο τον δισεκατομμυριούχο Επστάϊν,φίλο του Τραμπ και η κακοποίησή της (στη συνέχεια με πάσα…)απο τον πρίγκιπα Ανδρέα.Τον μεγαλόκαρδο σύζυγο της Σάρα ντε…

Ηταν 17χρονη τότε…Υπογράφει κανείς ότι ήταν 17χρονη όταν…;

Οι φοβερές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο μόλις άρχισαν και θα έχουν συνέχεια…Ο Επστάϊν δολοφονήθηκε(αυτοκτόνησε η επίσημη εκδοχή) κατά τον συνήγορό του για να μην αποκαλύψει ο ευρύ δίκτυο επωνύμων που βίαζε,αποπλανούσε παιδιά αυτών των  ηλικιών είτε στη βίλα του,είτε αλλού…

Στην Ελλάδα πάντως και χειρότερα κρύβονται…Παρόμοια υπόθεση ήταν η νεκρή στο φωταγωγό Υπουργείου στο Σύνταγμα πριν αρκετά χρόνια…

Προχθές εφημερίδα παρουσίαζε “δεσμό” μιας 14χρονης με 53καθηγητή…Οχι τυχαία…

Ούτε οι αρχές,ούτε ΜΜΕ θέλουν να λάβουν δημοσιότητα αθλιότητες αυτής της κατηγορίας στην ελληνική ελιτ…