Αρχική Θέμα Φοβερές καταγγελίες Τσίπρα για μίζες μέσω ΚΕΚ, “φωτογραφίες” με την “γίδα...

Φοβερές καταγγελίες Τσίπρα για μίζες μέσω ΚΕΚ, “φωτογραφίες” με την “γίδα στην πλάτη” και ο εμπαιγμός επιστημόνων με τα “Σκόϊλ Ελικίκου Μέτζη Του Νεόκτη”…Δείτε και ακούστε το βίντεο!

2068

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Απίστευτες καταγγελίες του αρχηγού της Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για μίζες σε κολλητούς έγιναν πριν απο λίγο στη Βουλή και οι καταγγελίες αφορούν το τεράστιο σκάνδαλο των ΚΕΚ και την αδιανόητο προσβολή σε διακόσιες χιλιάδες επιστήμονες με φράσεις του στυλ “Σκόϊλ Ελικίκου μέτζι του νεόκτη”…

Ο κ.Τσίπρας μίλησε για 90 εκατομ σε κολλητούς,ανέφερε ονόματα και κάλεσε τον κ.Μητσοτάκη να αποδείξει ότι δεν έχει κι αυτός συμμετοχή στο μεγάλο κόλπο αποπέμποντας τον αρμόδιο Υπουργό Βρούτση.

Ο κ.Τσίπρας αναφέρθηκε και στις αδιανόητες “αδωνιές” σε διάφορους τηλεσταθμούς,όπου ο επιλεγείς απο τον κ.Μητσοτάκη Αντιπρόεδρος υπερασπιζόταν το σκάνδαλο με επιχείρημα “φέρτε μου την Αχτσιόγλου γιατί έχω έγγραφα με τεράστια πο΄σα που έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ στα ΚΕΚ”

Τα δύο θέματα είναι εντελώς διαφορετικά,αλλά ο Αδωνης υπονοούσε με σαφήνεια ότι έχει έγγραφα για παρανομίες.Αρα πρέπει,όπως ήδη γράψαμε να τις πάει το συντομότερο στον Εισαγγελέα.

Βέβαιο πάντως είναι ότι όσα φοβερά και τρομερά κατήγγειλε ο κ.Τσίπρας πριν λίγο στη Βουλή θα φτάσουν οπωσδήποτε σε δικαστικές αίθουσες.

Απο την πλευρά της Κυβέρνησης δεν πήγε να απαντήσει ο Πρωθυπουργός,αλλά ο αντ αυτού κ.Γεραπετρίτης, ο οποίος ούτε …Βρούτσης λέγεται,ούτε για το σκάνδαλο των ΚΕΚ μίλησε στην ουσία λέγοντας ότι “την άλλη εβδομάδα θα πάει ο κ.Μητσοτάκης στη Βουλή και θα μιλήσει για όλα και για τα ΚΕΚ”.

Ακούστε και δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις φοβερές καταγγελίες Τσίπρα για μίζες και κολλητούς και προχωρήστε στην πρόβλεψη αν ο κ.Μητσοτάκης θα πάει στη Βουλή με η χωρίς τον κ.Βρούτση Υπουργό…