Αρχική Αθλητικα Φουλ για πρωτάθλημα Λίβερπουλ,Παρί,Ρεάλ!…

Φουλ για πρωτάθλημα Λίβερπουλ,Παρί,Ρεάλ!…

2033

 

 

H Η Λιβερπουλ καλπάζει προς τον τίτλο.

Νίκησε και στο Λονδίνο την Τσέλσι 2-1  με γκολ Αλεξάντερ-Αρνολντ και Φιρμίνιο  και με 18 βαθμούς  έχει αποσπαστεί 5 βαθμούς απο τη Σίτυ.

Η Αρσεναλ ανέτρεψε δυο φορές το σε βάρος της σκορ στην έδρα της με την Αστον Βίλα και νίκησε με 3-2.το νικητήριο γκολ ο (ποιός άλλος;) Ομπαμεγιάγκ.

Η Γιουνάϊτεντ παραπαίει και είναι ευτύχημα ότι είναι κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη με 8 βαθμούς,3 βαθμούς πίσω απο τον τρίτο.Εχασε άνετα και απο την Γουέστ Χάμ.Μία “σφυριά” στο τέλος κάθε ημιχρόνου και 2-0 τελικό.

Αντίθετα η παραπαίουσα στην Ευρώπη Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο νίκησε εκτός έδρας την πρωτοπόρι Σεβίλλη με γκολ του μπενζεμά,αλλά έφτασε και στην κορυφή μαζί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και με 11 βαθμούς.

Η Μπάρτσα στους 7.

Η Λεγανιές του Δημήτρη Σιόβα πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά 5 αγώνες και μάλιστα στην έδρα της Βαλένθια με 1-1.Ο Σιόβας ήταν πολύ καλός και αντικαταστάθηκε στο 70, γιατί είχε ήδη κάρτα και η Βαλένθια πίεζε να ξαναπάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στην Ιταλία η Ιντερ προηγείται στη βαθμολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Μίλαν με 12 βαθμούς .Η Γιούβε στους 10.Η Νάπολι που  χωρίς τον Μανωλά στη σύνθεση νίκησε εκτός έδρας 4-1 τη Λάτσιο ακολουθεί με 9. Το “μηχάνημα” έδειξε χέρι του Ταχτσίδη και με το πέναλτυ αυτό η Νάπολι έκανε το 2-0.Το πρώτο χτύπημε του Ινσίνιε απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Λέτσε,αλλά το μηχάνημα έδειξε ότι είχε κινηθεί εκτός γραμμής νωρίτερα.Η Ρόμα με γκολ του Ντζέκο στις καθυστερήσεις  νίκησε την μπολόνια 2-1 εκτός έδρας,αν και έπαιζε με 10 απο το 85.

Η Ντόρτμουντ άφησε βαθμούς στη Φραγκφούρτη στο 2-2- με την Αίντραχτ.

Το ντέρμπι στην Ολλανδία μεταξύ  των πρωτοπόρων Αϊντχόβεν και Αγιαξ έληξε ισόπαλο 1-1.

Στη Γαλλία ο Νεϊμάρ ξαναβούλωσε τα στόματα όλων και μεταξύ αυτών και των οπαδών της Παρί,οι οποίοι δεν του συγχωρούν την επιθυμία να φύγει για Μπαρτσελόνα η όπου αλλού.

Με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις νίκησε στο ντέρμπι τη Λυόν εκτός έδρας με 1-0 και η Παρί είναι πρώτη στη βαθμολογία με 15 βαθμούς.