Αρχική Διεθνη Φρίκη: ομαδικός τάφος με 200 σφαγιασθέντες από το ISIS!

Φρίκη: ομαδικός τάφος με 200 σφαγιασθέντες από το ISIS!

2145

Μια ακόμα δραματική επιβεβαίωση των φρικωδιών που προκάλεσαν τα ανθρωπόμορφα που ίδρυσαν “Ισλαμικό Κράτος” στη Βόρεια και Ανατολική Συρία.

Ομαδικός τάφος με περίπου 200 πτώματα, μεταξύ των οποίων ανθρώπων που φαίνεται ότι εκτελέστηκαν, βρέθηκε κοντά στην Ράκα, την πρώην «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους στη βόρεια Συρία, δήλωσαν οι τοπικές αρχές και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πέντε από τους νεκρούς που βρέθηκαν στον ομαδικό τάφο ήταν ντυμένοι με πορτοκαλί φόρμες, τις οποίες φορούσαν ορισμένες φορές οι όμηροι των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με τον τοπικό αξιωματούχο Γιάσερ αλ Χάμις και την μη κυβερνητική οργάνωση.

Πολλοί θυμούνται ότι το Ισλαμικό Κράτος για το οποίο πολλοί υποστηρίζουν ότι θα επανέλθει αφού έχει διασπείρει σε ισλαμικές χώρες πυρήνες και στρατολογεί πολλούς,είχε αρχίσει την πορεία του με βασική επιδίωξη την τρομοκράτηση των δυτικών κοινωνιών.

Το κυριότερο “μέσο” ήταν να εκτελεί μπροστά σε κάμερες κρατούμενους-αιχμαλώτους με πορτοκαλί φόρμες και να δίνει τα βίντεο στη δημοσιότητα…

Στα πρώτα θύματά του δημοσιογράφοι και στρατιώτες που πιάνονταν αιχμάλωτοι και σφάζονταν ή καίγονταν αργά-αργά ζωντανοί μπροστά στις κάμερες…