Αρχική Αθλητικα Χρυσό μετάλλιο η Άννα,ξανά συγχαρητήρια ο Πρόεδρος!

Χρυσό μετάλλιο η Άννα,ξανά συγχαρητήρια ο Πρόεδρος!

2037
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (A) απονέμει τιμητικό δώρο στην χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη (Δ) κατά τη συνάντησή του με τους Ολυμπιονίκες που δεν παρέστησαν στην εκδήλωση της 25ης Αυγούστου λόγω υποχρεώσεών τους στο εξωτερικό, τους προπονητές τους και το προεδρείο της ΕΟΕ στο Προεδρικό Μέγαρο, Αθήνα, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016.. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Οι επιτυχίες (πρέπει να) φέρνουν αναγνώριση και όσο πιο μεγάλες,τόσο πιο υψηλή η αναγνώριση.

Η Αννα Κορακάκη πήρε χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής  στη Λευκορωσία  και  πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος,ο οποίος είναι πανταχού παρών στην πενταετία του,έσπευσε να της ξαναδώσει συγχαρητήρια.

Η 23χρονη πρωταθλήτρια δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη και μάλιστα διπλά. Όπως και στο Ρίο, έτσι κι εδώ στο Μινσκ πήρα δύο μετάλλια, το ένα χρυσό και, μάλιστα πάλι, όχι στο αγαπημένο μου αγώνισμα (αεροβόλο πιστόλι 10μ.). Ο προκριματικός το πρωί ήταν πολύ δύσκολος κι ο συναγωνισμός έντονος, αλλά ευτυχώς δεν είχα πόνους στο χέρι μου. Ενοχλήσεις παρουσιάστηκαν από τη μέση του τελικού κι έπειτα, αλλά, όπως φάνηκε, δεν με επηρέασαν σε σχέση με το αποτέλεσμα. Δώσαμε μπαράζ με την Ντίτχελμ (Ελβετία), που ήταν τρίτη στον αγώνα μας στο Ρίο, και πήρα το χρυσό».