Αρχική Αθλητικα Βραβεύτηκαν Τσαμοπούλου και άλλα 4 πραγματικά ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού!

Βραβεύτηκαν Τσαμοπούλου και άλλα 4 πραγματικά ταλέντα του ελληνικού αθλητισμού!

2411

 

 

Εμείς σε αυτή τη δημοσιογραφική έπαλξη,εκτός των άλλων ταλέντων που έχουμε(…),έχουμε και το …χάρισμα να βλέπουμε…μπροστά.Να κάνουμε βήματα στο μέλλον…

Είδαμε λοιπόν ότι υπάρχουν δυο ταλέντα που σαρώνουν ,όπου εμφανίζονται και στον τομέα των αθλητικών επιδόσεων, στις οποίες βγάζουν άνεση και δυνατότητες πολύ πάνω απο την ηλικία τους και στην…εμφάνιση!

Ετσι λοιπόν κινηθήκαμε πονηρά και δόλια απο νωρίς για να καταφέρουμε όταν σε μεγάλη ηλικία φύγουν απο την ενεργό δράση να έχουμε τα ταλέντα στο ρόλο των αθλητικών σχολιαστών,όπως κάνουν τα μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού(BBC,CNN,TV5,RTL REUTERS, ASS.PRESS κλπ)τα οποία …μας μοιάζουν!..

Διαπιστώσαμε λοιπόν ότι το ένα απο τα σουπερ ταλέντα είναι κόρη γνωστών στο χώρο τους …ταλέντων.Ενός δημοσιογράφου,του Μηνά Τσαμόπουλου και μιας δικηγόρου,της Μαίρης Στραϊτούρη.

Ηδη ,όπως διαπιστώνετε έχουμε το “μέσον”.Η Μαίρη Στραϊτούρη είναι συνεργάτης μας  και στη δικηγορία και στην αρθρογραφία. Ο Μηνάς συνάδελφος,άρα;

Άρα, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου,δηλαδή σε καμιά…20αριά χρόνια ,τα ταλέντα θα κρεμάσουν τα αγωνιστικά τους…πανιά και μετά από τα ΜΜΕ που προαναφέρουμε (BBC,CNN,Ass.Press κλπ) θα θέσουμε υποψηφιότητα να έχουν εδώ  τις βασικές θέσεις αθλητικών σχολιαστών.

Εδώ βάζουμε στοπ στο(αποτυχημένο)χιούμορ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δίδει το βραβείο στον…πατέρα του Στεφ.Τσιτσιπά!..

Η σοβαρή πλευρά: ο ΠΣΑΤ εκτός του Στεφ. Τσιτσιπά,της Κατ.Στεφανίδη(γράφουμε σε άλλη στήλη) βράβευσε στην κατηγορία “Ανερχόμενα Ταλέντα” την Μαρία Τσαμοπούλου και την Μελίνα Παππά διότι απλά σαρώνουν τα μετάλλια και παίρνουν νίκες σε μεγάλες κορυφαίες παγκόσμιες διοργανώσεις και στην κατηγορία γυναικών,αν και δεν έχουν φτάσει στα 18 τους χρόνια!

Κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών της κατηγορίας 420, μετά από πέντε χρόνια για την Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι στην Πορτογαλία.

Ακολούθησε χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ισπανία,και οι δυο αθλήτριες που αγωνίζονται ως δίδυμο τα τελευταία τρία χρόνια πέτυχαν ένα μεγάλο ρεκόρ:Εχουν ανέβει στο βάθρο και στις έξι συμμετοχές τους σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα!!!

Αυτή η τρομερή επίδοση επέβαλε στον ΠΣΑΤ την βράβευση,όπως αναφέρθηκε στην χθεσινή εκδήλωση,την οποία τίμησε με την παρουσία του και απένειμε τα βραβεία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

 

PSAT
Η Μελίνα Παππά (αριστερά) και η Μαρία Τσαμοπούλου με τον Ολυμπιονίκη του Ρίο  Ντε Τζανέϊρο  και σουπερ πρωταθλητή μας στην ανοιχτή θάλασσα και στις μεγάλες αποστάσεις Σπύρο Γιαννιώτη στην χθεσινή βράβευση.
Ως ανερχόμενα ταλέντα βραβεύτηκαν επίσης χθες και: Μιχαέλα Λάκη (τένις)
Απόστολος Παπαστάμος (κολύμβηση)
Κωνσταντίνος Λιβανός (ποδηλασία)
Κρατήστε τα ονόματα για λαμπρές αθλητικές σελίδες στο μέλλον.